Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Sagol canim kac gundur merakla cevabini bekliyordm hemen alicam bende catlak cook

bende dermaroller almak istiyorum. bu uygulamayı yapan herkes çok memnun. Daha önce bir firmadan aldım ama iğneleri kötüydü.
Sen nerden aldım canım.

mrb. benimde yüzümde çukur şeklinde izler mevcut sizde bu yöntem işe yaradım? yardımcı olabilirmisiniz bana?

mrb. benimde yüzümde çukur şeklinde izler mevcut sizde bu yöntem işe yaradım? yardımcı olabilirmisiniz bana?

Merhaba canim,

Acikcasi ise yaramadi diyemem ama oyle cok sahane ise yaradi da diyemem. Ama umutla hala uygulamaya devam ediyorum ve edecegim.
En son 25 gun once 5. seansimi yaptim. Bu ara tam yazin ortasi oldugundan, gunesin olumsuz etkilerinden dolayi aralari uzun tutuyorum.
Oncesiyle simdi arasinda benim kendimde gozlemledigim degisiklik; hafif hafif sanki cukurluklar aciliyor gibi. Ya da bana mi oyle geliyor bilmiorum.

Aslinda beni asil umutlandiran sey su oldu; youtube`da bi cocuk var, adini hatirlayamiyorum, Asyali biri, ama cok meshur bu dermaroller konusunda, hatta sanirim kendi dermarollerini mi ne satmaya baslamis basarisi gorulunce. Izleyenler bilir kimden bahsettigimi. Cocuk ilk uyguladigi seanstan beri her uygulamasini ve oncesi sonrasi farklarini youtube`a koymus. hatta ben en son 29. seansini felan bulabildim, bayaadir uyguluyor yani. Ve ilk hali ile simdiki hali inanilmaz farkli,ilk basta yuzu cukurluklar icinde ve sivilcelerle de dolu, ama simdi resmen iyilesmis, sivlceleri tamamen gtmis, cukurlar cok azalmis, tabi hala duranlar var, sanirim hala daha uyguluyor. Tabi ne kadar zaman araliklarinda uyguluyor ve neler suruyor onu bilmiyorum. Iste onun bu videolarini izledikce ben de gececegine umutlaniyorum tabi surulecek dogru ilac, krem, vb. de bulsam ne ala olacak...

Simdilik boyle, sen de baslarsan yaz...

Kolay gelsin...

Cevap verip ilgilendiğin için tşler. Bende birazdan zgts marka dermaroller sipariş vereceğim. Bu dermaroller işini baya araştırdım nasıl yapılmalı hangi kremler kullanılmalı felan bunların hepsini not ettim. Ben kışa kadar bu yöntemi kullanım daha sonra %15 tca peelling uygulamayı düşünüyorum. Yarın daha detaylı yazarım. İyi akşamlar.

Rica ederim. Isine yararsa ne mutlu. Peki sen de arastirmalarina gore hangi kremler nasil uygulanmali, sen nasil ne surmeyi dusunuyorsun yazar misin? Bu krem ne surmeli napmali konusunda benim gercekten cok kafam karisik. Bir de o TCA olayina ben de kisin baslamayi dusunuyorum, ayni yolda ilerliyoruz, umarim ikimiz de kurtuluruz bu izlerden :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar... bende dermaroller uygulamalarının bazı videolarını izledim.
özellikle youtubede asyalı çoçuğun videoları dikkatimi çekti. büyük sabırla 33 kere yapmış bu uygulamayı. çok iyi sonuçlar almış. Kimileri 2-3 kere yapıp bırakıyor işe yaramadı diyor sonra herkesin istediğini kırıyor.

ilk uygulaması Dermarolling treatment1.mov - YouTube

son uygulaması 33. uygulama Derma Roller treatment 33 including demo.m4v - YouTube

Çoçuğun yüzünde sivilce izleri, leke, çukurluk ne ararsan var ilk görüntülerde. Son videoda gerçekten harika bir değişim var.

bende evde bu uygulamayı yapmayı düşünüyorum. ama nasıl yapacağım bilemiyorum. bir kaç video izledim ama cilt bu sonuçta tam uygulamayı öğrenmek gerek. cildiye uzmanına sormayı düşünüyorum onlarda pek anlamıyor. yüzüne galiba e-vitamini kapsülü sürüyor tam çözemedim. ne tür krem kullanılacak ne tür işlemler yapılacak öncesinde sonrasında bunları öğrenmem gerek. sivilce lekerim ve çukurluklar var kırmızı kırmızı renkli. sadece alnımda var orta kısımlarda denemek istiyorum bende dermaroller. yazın uygulayan var mı kötü lekeler kalabiliyormuş galiba. güneş kremiyle kullanmak gerekiyormuş?

Son düzenleme:

öncelikle geçmiş olsun girlyy. şu dertte bir türlü krtulamadık. benimde sadece alın bölgemde çukurluklar var tam ortalarda. hafif lekeli çukurluklar. bende dermarollere başlamayı düşünüyorum. ama nasıl marka alacağım ne tür alacağım hiç bilmiyorum. ne tür krem süreceğiz nasıl yapacağız hiçbi fikrim yok. japon çoçuğun videolarını bende izledim 33 e kadar yapmış gerçekten harika sonuçlar almış. e vitamini kapsülü kullanıyorgaliba birde uyguladıktan sonra. sende durumlar nedir girlyy son durumları açıklarmısın?

Son düzenleme:

Canm yazdkların sayesimde daha da heveslendim ben 21 günde bir uyguluyorum ve 3 uygulama sonrasında kolumun küçük bir kısmında çatlak kalmadı, diğer yerler de cok hafif de olsa azaldı diyebilirim, sana sorum şu 21 gün çok geç bi süre mi acaba 10 günde bir yapınca herhangi olumsuz bir etki oldu mu? Bir de ne kadar sürede eskiyor bu :) nasıl anlıyoruz köreliyomu

Açıkçası kaliteli bir siteye benziyor, klas bir site görünümü var. Profesyonel ürünler ve güzelik merkezleri için cihazlar falan satılıyor. Az önce bir yetkili online idi sorular sordum gayet güzel şekilde yanıtladı sipariş de verdim Yanlız yanlışlıkla 2 kere sipariş vermişim birini hemen iptal etti. diğer siparişim de hemen kargoya verilmesini sağladı o yetkili. Kargo takip numarasını da verdı ve aras kargodan baktım gerçekten kargom şu an yolda :)) An be an dermarollerım nerde olduğunu görüyorum.

Yani bu sitenin böyle ucuz reklam politakalarına ihtiyacı yok diye düşünüyorum belki de SİZ GERÇEK YANİ BİZİM GİBİ BİR DERMAROLLER KULLANICISINIZ. Allah bilir...

Son düzenleme:

hangi tedavi için kullanacaksınız acba?

hangi tedavi için kullanacaksınız acba?

Ben 0.5 sipariş ettim yüzümde hiçbir iz, sivilce, leke yok ama hem yaş hemde hızlı kilo alıp vermekten sarktı. Burun ve ağız kenarlarım aşağı doğru bu da bana daha yaşlı bir görüntü veriyor. Ben hem cilt kendini toparlasın hemde yaptığım bakımlar maskeler daha derinlere etki etsin diye kullanmak istiyorum dermarollerı.

Neden sordunuz?:26:

Son düzenleme:

ben kimsenin propagandasını yapmıyorum beni yanlış anlamış olabilirsiniz ben faydasını gördüm burdaki insanlarında fayda görmesi için yazdım kötü birşey olsa ben kimseyle paylaşmam zaten böyle düşündüyseniz ben üyeliğimi bile silerim yazdıklarımıda silerim.

şu an sordum sorun üzerine şöyle yazdılar

0,5 - 0,75 : 1 hafta arayla
1,0 - 1,5 : 10 gün arayla
2,0 - 3,0 arası : 15 gün arayla yapmamız gerekiyormuş hevesim kalmadı bazı insanlar yüzünden soruları cevaplamaya k.bakma bu son olsun 4-5 aylık bir sürede köreliyor ben 2 tane eskittim 3.kullanıyorum onunda 1 ayı kaldı.

Bilgiler için teşekkürler..
Benimde sivilce izlerim var. orta derecelimiş doktor öyle söyledi. çukurluk şeklinde.. araştırmalar yapıyorum şuan yakın zamanda alıp evde uygulayacağım. uygulama öncesinde neler yapılır ne tür kremler kullanılır araştırıyorum bakalım :18:

Eveeettt yukarıdaki mesajımda siparişim bir gün sonra elime ulaştı. Hem hızlı hem güvenilir hem de ilgililer gözüme girdiler. Ben göz çevresi için olanını ve 0,5mm olanını almıştım sitede kocaman görünüyor ama küçücük bir ucu var. İğneleri göremiyorsunuz bile :)) Yanlız yanılgıya düşüp hatır hutur yüzümü yapmadım. Dikkatli ve nazik oldum:)) Bu arada 2 çeşit varmış biri titanyum diğeri paslanmaz çelik titanyumun iğneleri sivri olduğu için acı da az olurmuş, paslanmaz çeliğin iğne uçları o kadar sivri değilmiş. Paslanmaz çelik daha ucuz karar sizin...

Neyse uygulamadna önce üyüzümü yıkadım ellerimi de antibakteriyel sabunla yıkadım. Dermarollerla beraber gelen antiseptik solisyonu hem alete hem de yüzüme ve elime sıktım. Sonra fazla bastırmadan alnımdan başlayarak parça parça rollerla taradım yüzümü ve sonra da boynumu. Zaten ürünle beraber kullanma kılavuzu da geliyor. Kanallar çabuk kapanıyormuş bu yüzden alnımın bir yarısını yaptım sonra bakım karışımımı sürdüm. Diğer yarısını yaptım yine karışımı sürdüm.

Ben yağ karışımı yaptım kendime a,e vitaminleri içeren ve cildin kollejenini arttırmasına yardmcı bir karışım. Ne diye sorarsanız:

1 tatlı kaşığı baobab yağı
4-5 damla kara üzüm çekirdeği yağı
2-3 damla saf e vitamini
4-5 damla nar çekirdeği yağı
4-5 damla pirinç kepei yağı

Yanlız bunların hiçbiri aktarlardan alınmıyor, aktarlarda olan petrolden elde edilen likit parafin içine esans katılarak yapılıyor. Bu pis şeyleri cildin alt tabalarına sürmeyellim. Bne bu ürünleri forumda da sık sık bahsedilen gerçek doğal ürünler yapan bir siteden aldım. Baş harfi d.. :))

Roller uygulamamdan sonra kanallar kapanmadan 2-3 damla halinde sürdüm zaten cilt hemen çekiyor, cilt çektikten snra bir kez daha parmağımın hemen ucuyla çook az miktarda sürdüm. Tabi cilt kuruyor bu dermallerla neme çok ihtiyaç duyuyor eczanden yeni keşfettiğim yağsız, parabensiz, silikonsuz su bazlı, a, e ve f vitaminleri içeren bepanthol forte krem sürdüm hep. Çok güzel bir krem ama malesef çok küçük ve o boyuta göre fiyatı da pahalı geldi ama nemlendirmesini beğendim.

Kızarıklığın geçmesi 1,5 gün sürüyor bu yüzden çalışan bayanlar izin günlerinizde , hafta sonları yapın. Direkt güneşten ve güneş ışığından sakının, 1,5 günün sonunda dışarı çıkarken mutlaka 50 faktör güneş koruyucu sürüyorum ben leke yapmaması için. İlk uygulamayı kazasız belasız atlattım korktuğum gibi olmadı. Gerçi ben korkumdan bastırmadım ve 2 geçiş yaptım, cildim alıştıktan sonra belki biraz bastırırım.

Kullanma kılavuzunda 0,5 mmlik için her hafta uygulanabilir yazmış. Herhafta bir seansta sakınca yoktur herhalde. Daha ilk uygulama öyle şahane süper sonuç tabiki beklemiyorum en az 2 ay sonunda sonuçları almaya başlarız.

Benim dermaroller uygulama tecrübelerim bunlar. İyi akşamlar efenim :))

Son düzenleme:

Evet canım yüzüne e vitamini sürüyormuş:

Çocuğun yorumu:
" Hi hi...I use GNC 400UI vitamin E softgel capsules...I also try to eat them daily. Any vitamin E 100% natural mixed tocopherols, can also be used from your local pharmacy."

GNCnin 400ıuluk saf e vitamini kapsül jel yüzüne sürüyormuş ve hergün e vitamini de içiyormuş. Hem dıştan hem içten beslesin diye. Akıllı bebeymiş vesselam :))

Edit: Yanlız ne kadar aralıklarla yapıyorsun diye sormuşlar cevap vermemiş. 2 haftada bir uyguladı desek 33 uygulama nerden baksan 1 seney yakın oluyor. Ooov çocukta sabra ve sebata bakar mısın. Burada 2 ay uyguladım sonuç alamadım diyenlerler var durun akalım, İşin iysi 6 ayda olurmuş :))

Ben de bügünA,C,E plus Selenyum hapı aldım. Dün gördüm solgar hiyarülonik asit hapını çıkarmış. Bence dışardan hiyarülonik asit kremleri sürmek yerine kan yoluyla içten cildi beslemek daha iyi gibi. Ama fiyatı 80 lira. Şimdilik a,c,e, selenyum hapını içeyim ben :))

Son düzenleme:
evet ilk videosunda kendiside diyor. bir sürü ürün kullandım hiçbiri fayda etmedi. çoçuğun canına tak etmiş artık belli. büyük sabırla uygulamış gerçekten. İlk uygulaması 20 ağustos 2010'da yapmış öyle yazmış video altında. her video altında uyguladığı tarihi yazmış. son uygulamasıda 13 ağustos 2011. Yani koca 1 sene bunlarla uğraşmış. Bizim insanımız napıyor 2-3 kere yapıyor bakıyor birşey yok hemen bırakıyor. sonra sağa sola yararı olmadı hiçbişeye yaramıyor almayın şeklinde yazılar yazıp insanlarında başlama istediğini kırıyolar. bu iş sabır işi. nasıl o çukurlar, çatlaklar nasıl bir günde bir ayda ortaya çıkmıyorsa o süredede geçmesini bekleyemeyiz.

Kesinlikle sabır işi. Devamlılık isteyen birşey. Ben 2 ay demişim ama sonu. almak için en az 6 ay gerek. Çocuk 1 sene uğraşmış valla yararını görmüş. Gerçi ilk çektiği video çok karanlık son videoları aydınlık ortamda ve yüzünü yaklaştırmıyor ana eskiye göre baya değişim var çocuğun yüzünde.

Yanlız yüz için 1,5 mm kullanmış çok değil mi o? Ben 0,5 mm bile korktum bastıramadım yani kan oturmaları veya kararma olur diye.

Dermaroller iyi ama dikkatli yapılmazsa, hijyene dikkat edilmez, cilt güneşten korunmazsa kötü sonuçlar doğurabilir. Aslında güneş ışınlarının direkt dik açıyla geldiği şu yaz gnlerinde yapmazsak iyi olur. Ama şahsen kışı bekleyemedim ben :))

Hijyen çok önemli mesela ben uygulama yapmadan önce saç bandımı taktım. Masamı sandalyemi aynamı, uyuglama sonras sürüceğim yağ karışımlarını hazırladım. Sonra yüzümü boynumu yıkadım, ellerimi anti bakteriyel sabunla yıkadım ve yıkadıktan sonra eller dua eder gibi hiç birşeye elimi sürmedim. musluğu dirseklerimle kapattım falan Ona rağmen uygulama yapmadan önce yine yüzüme boynuma, ellerime, dermarollera antiseptik solisyon sıktım. Solisyon yerine %70 saf alkol de kullanabilirmişiz.

Şimdi çocuğa bakıyorum hiçbirini yapmıyor. Direkt çıkardı yüzüne sürdü. :26: Yaptıktan sonra işte yağ karışımımı sürdüm. Açılan kanallar 10-15 dakika içinde kapanıyormuş. Nemlendirici kremimi 20 dakika sonra sürdüm çünkü ne kadar en iyisini en doğalını almaya çalışsak da bu kremlerin içinde illa bir koruyucu oluyor. Şimdi yüzde açılan mikrokanllar açıkken o kremlerdeki koruyucuları cildin en derinine kadar sokmaya geke yok zaten aletin uyarılarında da var. Sürdüğünüz kremlerin içeriğine bakın bu kremler uygulamadan sonra sürün, içindeki koruyucular cildin en üst tabakasında kalmalı diyor.

Eee dışarı çıkarken de 50 faktör kremimi sürdüm. Ama bu kadar zahmete bir daha girer miyim bilmiyorum. Sanırım ben kışın devam edicem..

Sen yaptın mı dermaroller. Veya şu yaz aylarında mı yapmayı düşünüyorsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…