Toparladı gerçekten işe yaramasa size söylemem inanın canlarımmmm. Uygulamasını dikkatle acıya katlanarak veya anestezi kremi öneriyorlar onla beraber kullannın ben dayandım valla dedim farklı birşey çıkar şimdide anestezi kremi sürmeyim...
yıllardır dermaroller kullanıyorum yani bunu bulandan allah razı olsun hep cosmodeep firmasından alıyorum onlar bana anlattı çok ilgililer sağolsunlar bıkmadan her sorumu yanıtladılar korkularım vardı yendim 1 yıldır kullanıyorum ne çatlak kaldı ne selülit yüzümde yağ bezeleri vardı onlar bile gitti ben tavsiye ederim! önce sonra fotolarım olsaydıda koysaydım keşke
bende dermaroller almak istiyorum. bu uygulamayı yapan herkes çok memnun. Daha önce bir firmadan aldım ama iğneleri kötüydü.
Sen nerden aldım canım.
Evet ben de cesaret edip bgn ilk yuz dermorollerimi yaptim bakalim.
Yuzumde kirmizilik selinde sivilce izleri ve 5-6 tane cukurluk var. ve gozeneklerim de malesef buyuk. 29 yasindayim ama hala arada sirada sivilcem cikar.
Dermoroller hakkinda cok arastirma yaptim. ve ben de kendim uygulamaya karar verdim.
Dermorolleri ggden aldim, 192 igneli, 1.5 mm. 60 TL. ZGTS marka. Yaninda antiseptik spreyi ve koruma kapagi var. Sari renkli.
Dermoroller yaparken once cok korkarak yuzume degirdim ama oyle dayanamayacak kadar da acimadi yani, sonra biraz bastirarak yapmaya calistim, cok cok ince, yani toplu igneyi degdirince cikacak kadar yer yer kanadi. Ama daha once cok fazla arastirip okudugum icin boyle olacagini biliyordum. Yaptiktan hemen sonra 1 kapsul e vitaminini kirip iki yanagima da surdum. Onu surdukten 5 dk sonra da argan yagi surdum, cildim acaip kizarik ve hafif sizliyor suanda. ama sabaha gecer diye umuyorum. Oyle asiri bir reaksiyon yok yani. bu ilk seansim oldu. arastirmalarima gore cilt kendini 20-21 gunde yenilediginden, yarayi onardigindan, ben seanslarim arasini 20 gun olarak tutacagim.
Bakalim ben cok inaniyorum ise yarayacagina:) Gelismeleri size de yazarim kizlar.
mrb. benimde yüzümde çukur şeklinde izler mevcut sizde bu yöntem işe yaradım? yardımcı olabilirmisiniz bana?
Merhaba canim,
Acikcasi ise yaramadi diyemem ama oyle cok sahane ise yaradi da diyemem. Ama umutla hala uygulamaya devam ediyorum ve edecegim.
En son 25 gun once 5. seansimi yaptim. Bu ara tam yazin ortasi oldugundan, gunesin olumsuz etkilerinden dolayi aralari uzun tutuyorum.
Oncesiyle simdi arasinda benim kendimde gozlemledigim degisiklik; hafif hafif sanki cukurluklar aciliyor gibi. Ya da bana mi oyle geliyor bilmiorum.
Aslinda beni asil umutlandiran sey su oldu; youtube`da bi cocuk var, adini hatirlayamiyorum, Asyali biri, ama cok meshur bu dermaroller konusunda, hatta sanirim kendi dermarollerini mi ne satmaya baslamis basarisi gorulunce. Izleyenler bilir kimden bahsettigimi. Cocuk ilk uyguladigi seanstan beri her uygulamasini ve oncesi sonrasi farklarini youtube`a koymus. hatta ben en son 29. seansini felan bulabildim, bayaadir uyguluyor yani. Ve ilk hali ile simdiki hali inanilmaz farkli,ilk basta yuzu cukurluklar icinde ve sivilcelerle de dolu, ama simdi resmen iyilesmis, sivlceleri tamamen gtmis, cukurlar cok azalmis, tabi hala duranlar var, sanirim hala daha uyguluyor. Tabi ne kadar zaman araliklarinda uyguluyor ve neler suruyor onu bilmiyorum. Iste onun bu videolarini izledikce ben de gececegine umutlaniyorum tabi surulecek dogru ilac, krem, vb. de bulsam ne ala olacak...
Simdilik boyle, sen de baslarsan yaz...
Kolay gelsin...
Cevap verip ilgilendiğin için tşler. Bende birazdan zgts marka dermaroller sipariş vereceğim. Bu dermaroller işini baya araştırdım nasıl yapılmalı hangi kremler kullanılmalı felan bunların hepsini not ettim. Ben kışa kadar bu yöntemi kullanım daha sonra %15 tca peelling uygulamayı düşünüyorum. Yarın daha detaylı yazarım. İyi akşamlar.
Merhaba canim,
Acikcasi ise yaramadi diyemem ama oyle cok sahane ise yaradi da diyemem. Ama umutla hala uygulamaya devam ediyorum ve edecegim.
En son 25 gun once 5. seansimi yaptim. Bu ara tam yazin ortasi oldugundan, gunesin olumsuz etkilerinden dolayi aralari uzun tutuyorum.
Oncesiyle simdi arasinda benim kendimde gozlemledigim degisiklik; hafif hafif sanki cukurluklar aciliyor gibi. Ya da bana mi oyle geliyor bilmiorum.
Aslinda beni asil umutlandiran sey su oldu; youtube`da bi cocuk var, adini hatirlayamiyorum, Asyali biri, ama cok meshur bu dermaroller konusunda, hatta sanirim kendi dermarollerini mi ne satmaya baslamis basarisi gorulunce. Izleyenler bilir kimden bahsettigimi. Cocuk ilk uyguladigi seanstan beri her uygulamasini ve oncesi sonrasi farklarini youtube`a koymus. hatta ben en son 29. seansini felan bulabildim, bayaadir uyguluyor yani. Ve ilk hali ile simdiki hali inanilmaz farkli,ilk basta yuzu cukurluklar icinde ve sivilcelerle de dolu, ama simdi resmen iyilesmis, sivlceleri tamamen gtmis, cukurlar cok azalmis, tabi hala duranlar var, sanirim hala daha uyguluyor. Tabi ne kadar zaman araliklarinda uyguluyor ve neler suruyor onu bilmiyorum. Iste onun bu videolarini izledikce ben de gececegine umutlaniyorum tabi surulecek dogru ilac, krem, vb. de bulsam ne ala olacak...
Simdilik boyle, sen de baslarsan yaz...
Kolay gelsin...
yıllardır dermaroller kullanıyorum yani bunu bulandan allah razı olsun hep cosmodeep firmasından alıyorum onlar bana anlattı çok ilgililer sağolsunlar bıkmadan her sorumu yanıtladılar korkularım vardı yendim 1 yıldır kullanıyorum ne çatlak kaldı ne selülit yüzümde yağ bezeleri vardı onlar bile gitti ben tavsiye ederim! önce sonra fotolarım olsaydıda koysaydım keşke
Açıkçası kaliteli bir siteye benziyor, klas bir site görünümü var. Profesyonel ürünler ve güzelik merkezleri için cihazlar falan satılıyor. Az önce bir yetkili online idi sorular sordum gayet güzel şekilde yanıtladı sipariş de verdimYanlız yanlışlıkla 2 kere sipariş vermişim birini hemen iptal etti. diğer siparişim de hemen kargoya verilmesini sağladı o yetkili. Kargo takip numarasını da verdı ve aras kargodan baktım gerçekten kargom şu an yolda :)) An be an dermarollerım nerde olduğunu görüyorum.
Yani bu sitenin böyle ucuz reklam politakalarına ihtiyacı yok diye düşünüyorum belki de SİZ GERÇEK YANİ BİZİM GİBİ BİR DERMAROLLER KULLANICISINIZ. Allah bilir...
hangi tedavi için kullanacaksınız acba?
Açıkçası kaliteli bir siteye benziyor, klas bir site görünümü var. Profesyonel ürünler ve güzelik merkezleri için cihazlar falan satılıyor. Az önce bir yetkili online idi sorular sordum gayet güzel şekilde yanıtladı sipariş de verdimYanlız yanlışlıkla 2 kere sipariş vermişim birini hemen iptal etti. diğer siparişim de hemen kargoya verilmesini sağladı o yetkili. Kargo takip numarasını da verdı ve aras kargodan baktım gerçekten kargom şu an yolda :)) An be an dermarollerım nerde olduğunu görüyorum.
Yani bu sitenin böyle ucuz reklam politakalarına ihtiyacı yok diye düşünüyorum belki de SİZ GERÇEK YANİ BİZİM GİBİ BİR DERMAROLLER KULLANICISINIZ. Allah bilir...
Canm yazdkların sayesimde daha da heveslendim ben 21 günde bir uyguluyorum ve 3 uygulama sonrasında kolumun küçük bir kısmında çatlak kalmadı, diğer yerler de cok hafif de olsa azaldı diyebilirim, sana sorum şu 21 gün çok geç bi süre mi acaba 10 günde bir yapınca herhangi olumsuz bir etki oldu mu? Bir de ne kadar sürede eskiyor bu :) nasıl anlıyoruz köreliyomu
şu an sordum sorun üzerine şöyle yazdılar
0,5 - 0,75 : 1 hafta arayla
1,0 - 1,5 : 10 gün arayla
2,0 - 3,0 arası : 15 gün arayla yapmamız gerekiyormuş hevesim kalmadı bazı insanlar yüzünden soruları cevaplamaya k.bakma bu son olsun 4-5 aylık bir sürede köreliyor ben 2 tane eskittim 3.kullanıyorum onunda 1 ayı kaldı.
merhaba kızlar... bende dermaroller uygulamalarının bazı videolarını izledim.
özellikle youtubede asyalı çoçuğun videoları dikkatimi çekti. büyük sabırla 33 kere yapmış bu uygulamayı. çok iyi sonuçlar almış. Kimileri 2-3 kere yapıp bırakıyor işe yaramadı diyor sonra herkesin istediğini kırıyor.
ilk uygulaması Dermarolling treatment1.mov - YouTube
son uygulaması 33. uygulama Derma Roller treatment 33 including demo.m4v - YouTube
Çoçuğun yüzünde sivilce izleri, leke, çukurluk ne ararsan var ilk görüntülerde. Son videoda gerçekten harika bir değişim var.
bende evde bu uygulamayı yapmayı düşünüyorum. ama nasıl yapacağım bilemiyorum. bir kaç video izledim ama cilt bu sonuçta tam uygulamayı öğrenmek gerek. cildiye uzmanına sormayı düşünüyorum onlarda pek anlamıyor. yüzüne galiba e-vitamini kapsülü sürüyor tam çözemedim. ne tür krem kullanılacak ne tür işlemler yapılacak öncesinde sonrasında bunları öğrenmem gerek. sivilce lekerim ve çukurluklar var kırmızı kırmızı renkli. sadece alnımda var orta kısımlarda denemek istiyorum bende dermaroller. yazın uygulayan var mı kötü lekeler kalabiliyormuş galiba. güneş kremiyle kullanmak gerekiyormuş?
evet ilk videosunda kendiside diyor. bir sürü ürün kullandım hiçbiri fayda etmedi. çoçuğun canına tak etmiş artık belli. büyük sabırla uygulamış gerçekten. İlk uygulaması 20 ağustos 2010'da yapmış öyle yazmış video altında. her video altında uyguladığı tarihi yazmış. son uygulamasıda 13 ağustos 2011. Yani koca 1 sene bunlarla uğraşmış. Bizim insanımız napıyor 2-3 kere yapıyor bakıyor birşey yok hemen bırakıyor. sonra sağa sola yararı olmadı hiçbişeye yaramıyor almayın şeklinde yazılar yazıp insanlarında başlama istediğini kırıyolar. bu iş sabır işi. nasıl o çukurlar, çatlaklar nasıl bir günde bir ayda ortaya çıkmıyorsa o süredede geçmesini bekleyemeyiz.Evet canım yüzüne e vitamini sürüyormuş:
Çocuğun yorumu:
" Hi hi...I use GNC 400UI vitamin E softgel capsules...I also try to eat them daily. Any vitamin E 100% natural mixed tocopherols, can also be used from your local pharmacy."
GNCnin 400ıuluk saf e vitamini kapsül jel yüzüne sürüyormuş ve hergün e vitamini de içiyormuş. Hem dıştan hem içten beslesin diye. Akıllı bebeymiş vesselam :))
Edit: Yanlız ne kadar aralıklarla yapıyorsun diye sormuşlar cevap vermemiş. 2 haftada bir uyguladı desek 33 uygulama nerden baksan 1 seney yakın oluyor. Ooov çocukta sabra ve sebata bakar mısın. Burada 2 ay uyguladım sonuç alamadım diyenlerler var durun akalım, İşin iysi 6 ayda olurmuş :))
Ben de bügünA,C,E plus Selenyum hapı aldım. Dün gördüm solgar hiyarülonik asit hapını çıkarmış. Bence dışardan hiyarülonik asit kremleri sürmek yerine kan yoluyla içten cildi beslemek daha iyi gibi. Ama fiyatı 80 lira. Şimdilik a,c,e, selenyum hapını içeyim ben :))
evet ilk videosunda kendiside diyor. bir sürü ürün kullandım hiçbiri fayda etmedi. çoçuğun canına tak etmiş artık belli. büyük sabırla uygulamış gerçekten. İlk uygulaması 20 ağustos 2010'da yapmış öyle yazmış video altında. her video altında uyguladığı tarihi yazmış. son uygulamasıda 13 ağustos 2011. Yani koca 1 sene bunlarla uğraşmış. Bizim insanımız napıyor 2-3 kere yapıyor bakıyor birşey yok hemen bırakıyor. sonra sağa sola yararı olmadı hiçbişeye yaramıyor almayın şeklinde yazılar yazıp insanlarında başlama istediğini kırıyolar. bu iş sabır işi. nasıl o çukurlar, çatlaklar nasıl bir günde bir ayda ortaya çıkmıyorsa o süredede geçmesini bekleyemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?