Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

[merhabalar,
ben derrmaroller ımı grupanyadan ozon yağıyla birlikte 2 sene evvel almıştım.Açıkcası cesaret edip kullanamadım.Öncelikle deri altında iltihaplanma yapması,ikinci olarakta iğnelerin kırılıp içinde kalması.Aranızda bu tür sorunlar yaşayan oldu mu acaba?
İğneler kırılıp içinde kalırsa insanın haberi bile olmaz.Sonra o iğne Allah muhafaza nerelere gider ne yapar bilinmez.Böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu içinizde?
Teşekkürler.

selam kızlar,

dermaroller ı 2 haftadır hiperpigmentasyon için ve göz altı çöküklüğü için uyguluyorum, 2 uygulamada bi değişiklik beklenir mi bilmiyorum ama bi fark olmadı sadece derim soyuldu ve uygulamalardan sonra yuzume bi şey süremiyorum çünkü çook yakıyor.
leke önleyici kremimi sürmeye çalıştığım içinyakmış olabilir :d sadece bepanthol sürüyorum ben de

göz altı çöküklüğüne iyi gelir mi yoksa boşuna mı işkence ediyorum kendime, acı eşiğim çok çok düşük olduğundan emla falan etki etmiyor.

merhaba, bence bepanthol veya bepanthene veya madecassol türü kremler sürmekte fayda var. ama mutlaka nemledirici birşeyler sürmelisiniz. ben henüz kullanmaya başlamadım. ama 2 uygulamada değişiklik zor sanıyorum. bir süre geçmesi lazım diye okumuştum ..
benim sorum dermarollerı nasıl dezenfekte ediyorsunuz onu merak ediyorum. bilgi verirseniz çok sevinirim. kullanan diğer arkadaşlar da kendi dezenfekte yöntemlerini yazarsa çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler.

iğnelerin kırılması çok fenaymış, bu oluyor mu hakikaten???? kullananlar acil bilgi bekliyoruz lütfennn...
dezenfekte yöntemi çok önemli, nasıl dezenfekte etmek lazım ki? ben de bu konuya taktım kafayı.. ama düzgün bilgi bulamadım...

Selam jayjay:) yeni katildim konuya, aciklamalarin cik faydali tesekkurler gercekten. Ancak gg nin neresi oldugnu cikaramadim ben?

Antiseptik sprey hediye gelmişti bana onunla dezenfekte ediyorum ben cnm ayrıca faturasız ebay mebay oradan buradan alınan ürünlerde kırılma oluyor lütfen bilinir yerlerden alalım ben aldığım yerden her türlü desteği alıyorum kaliteli bir yer.

nerden aldın? şimdi dermaroller ın sitesine baktım ev kullanımı için olanlara 375 tl diyor, 0.2 mmliği 105 lira. temizleyicisi 75 lira, çok pahalı ama orjinali bu sanırım değil mi? evde bakım kiti 600 lira diyor.

Ev kullanımı 375 TL mi:) Güzellik Cihazları ve Dermaroller buraya bakarmısınız, onlar delirmiş olmalı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ev kullanımı 375 TL mi:) Güzellik Cihazları ve Dermaroller buraya bakarmısınız, onlar delirmiş olmalı
çok teşekkürler, dediğiniz yerden kargo dahil 70 liraya sipariş verdim bile. havale yaptım, bakalım ne zaman gelicek. bir de bunu kullandıktan sonra kök hücre serumu denen serumlardan , vitaminlerden vs. kullanmak gerekiyormuş. cilt gençleştirmek yada nemlendirmek için kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mı? baktım da kök hücre serumları da dünyanın parası maşallah. hyaluronik asitte öyle yada evicap kapsül alıp sadece onu mu sürmeli bilemiyorum...

bu 70 liralık dermo roller'lar çin menşeli sitelerde 4 dolardan başlıyor bahse girerim bunlar da aynısıdır, çinden toptan belki 1 veya 2 dolara alıp üstüne kendi markalarını basıp 70 liraya satıyorlar
300küsur liralık olanlar başka bir komedi tabii!!

aa buarada hyaluronik asit de 3 dolar.. diyeceksiniz ucuz olanlara güvenilmez.. doğrusu ben de emin değilim.. sadece paylaşımda bulunuyorum...

Son düzenleme:
kızlar merhaba,

bu dermoroller ciddi ciddi işe yarıyor herhalde ben de almaya karar verdim. çok mesaj var hepsini okuyamadım aranızda kullanım öncesi ve sonrası farkı göstermek için fotoğraf ekleyen olduysa görmek isterim. son olarak gözeneklerin küçülmesi için de işe yarıyor mu?

evet hyaluronik asite baktım yurt dışında buranın 3te biri fiyatına normal nemlendirici sürücem ben de zaten :) öyle iz leke falan yok sadece nemlendirme istiyorum ...

Merhaba kızlar

Yıllardır yüzümde varlığını sürdüren lekeler, çukurlar ve lezyonlar yüzünden ege üniversitesine gittim ve bana dermaterapi önerdiler. Sakaryaya geldikten sonra burada bir güzellik merkezinde 8 seans roller işlemi uygulandı.

Sonuca geliyorum. Kocaman bir 'SIFIR'!!! Çektiğim acı, verdiğim para, harcadığım zaman hepsi boşuna gitti. Hem de 1 cm'lik rollerla sonuç alınamadı. Ve sonra öğreniyorum ki uygulaması yıldız şeklinde oluyormuş, uygulama sırasında hücre yenileyici, gençleştirici ya da vitamin içeren serumlar uygulanıyormuş

Demem o ki, lütfen ama lütfen kendiniz uygulamayın yada illa uygulayacaksanız bunun uygulamasını çok çok iyi öğrenin. Masraftan kaçmayın serumunun da rollerının da iyisini alın. Bu işlem sırasında acı çekiceksiniz ve benim bildiğim 8 uygulamadan sonra çok iyi sonuçlar alınıyor, ondan sonrasında cildinizi güneşten korumanız yetiyor. Yani tekrar tekrar ne uygulama yapmanıza gerek kalıyor ne de cildinizi başka tedavilerle yormanıza.

Ben mağdur oldum, sizler en azından bu işin başına geçtiyseniz güzel sonuçlar alın.

Öncelikle çok geçmiş olsun,umarım kısa zamanda şifa bulursunuz. bu dermaterapi,derpamen farklı bir yöntem sanırım,benimde lekerim ve sivilce izlerim için dermapen önerildi,bunun hakkında bilgi sahibimisiniz?

Öncelikle çok geçmiş olsun,umarım kısa zamanda şifa bulursunuz. bu dermaterapi,derpamen farklı bir yöntem sanırım,benimde lekerim ve sivilce izlerim için dermapen önerildi,bunun hakkında bilgi sahibimisiniz?

Dermapen diye bir yöntem hiç duymadım canım. Bu arada ben bu dermarollerdan cevap alamayınca bir cilt doktoruna gittim, kendi isteğimle roaccutane kullandım. 2 ayda ne iz kaldı ne de çukur. En düşük mg'da kullandım. Boşuna yıpratmışım kendimi. Eğer sen de sadece iz ve çukurluklardan şikayetçi isen tavsiye derim. Tedavi sırasında karaciğeri besleyici bir çok şey yaptım, tedavi sonrasında hiç bir sorunum olmadı bu yüzden. Hatta kolestrolüm düşmüştü

merhaba ben de doktoruma roaccutane yazdırdım ama henüz başlayamadım endişelerim var. siz kullanmayı bırakalı ne kadar oldu? bazı sitelerde ve burada ilacı bıraktıktan 2 sene kadar sonra hızlı bi yaşlanmayla ciltte çökme olduğunu yazmış kızlar o yüzden korktum başlayamadım. öyle çok aşırı sivilce problemim yok ben de izler ve karma ciltten dolayı açılan gözenekler için kullanıcaktım

Ben bu yıl martta başladım mayısta bıraktım. 30 mg kullandım. Cildimdeki tüm siyah noktalar, sivilce izleri ve gözenekler gitti. O tarihten sonra da 2-3 sivilce anca çıkarmışımdır.

Yıllardır istediğim cilt bu olduğu için hapı bıraktıktan sonra cildime daha fazla özen gösterdim. Bir kere düzenli güneş kremi kullanıyorum, nemlendiriyorum, fondoten veya pudra elimden geldiğince kullanmıyorum kullanırsamda çok çok iyi temizliyorum. O yüzden mayısta ne kadar taze ve güzelse şu anda da öyle

Benimde senin cildin gibiydi muhtemelen, sivilce problemim yoktu sadece siyah noktalar ve izler. Tedavi sırasında da doktorum ne dediyse yaptım, a vitamininden uzak durdum, asit ve baharattan da. İyi ki kullanmışım diyorum ben o yüzden

çok sevindim senin adına ya kendi adıma da umutlandım :) inşallah bahsedilen çökme sorununu yaşamazsın. bu hafta bi doktora daha danışıp ben de başlarım herhalde. bana 20 mg verdi senin ki kaçlık bi de canım kaç yaşındasın ?

30 mg'dı canım benim. 24 yaşındayım bu arada :) umarım sen de benim aldığım gibi güzel bir sonuç alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…