- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
torbalara cidden faydası varmı cildimdeki lekelerden ve kırışıklıklardan nuskin sayesinde kurtuldum ama gözaltı torbalarım duruyo hala(
torbalara cidden faydası varmı cildimdeki lekelerden ve kırışıklıklardan nuskin sayesinde kurtuldum ama gözaltı torbalarım duruyo hala(
Evet ben de cesaret edip bgn ilk yuz dermorollerimi yaptim bakalim.
Yuzumde kirmizilik selinde sivilce izleri ve 5-6 tane cukurluk var. ve gozeneklerim de malesef buyuk. 29 yasindayim ama hala arada sirada sivilcem cikar.
Dermoroller hakkinda cok arastirma yaptim. ve ben de kendim uygulamaya karar verdim.
Dermorolleri ggden aldim, 192 igneli, 1.5 mm. 60 TL. ZGTS marka. Yaninda antiseptik spreyi ve koruma kapagi var. Sari renkli.
Dermoroller yaparken once cok korkarak yuzume degirdim ama oyle dayanamayacak kadar da acimadi yani, sonra biraz bastirarak yapmaya calistim, cok cok ince, yani toplu igneyi degdirince cikacak kadar yer yer kanadi. Ama daha once cok fazla arastirip okudugum icin boyle olacagini biliyordum. Yaptiktan hemen sonra 1 kapsul e vitaminini kirip iki yanagima da surdum. Onu surdukten 5 dk sonra da argan yagi surdum, cildim acaip kizarik ve hafif sizliyor suanda. ama sabaha gecer diye umuyorum. Oyle asiri bir reaksiyon yok yani. bu ilk seansim oldu. arastirmalarima gore cilt kendini 20-21 gunde yenilediginden, yarayi onardigindan, ben seanslarim arasini 20 gun olarak tutacagim.
Bakalim ben cok inaniyorum ise yarayacagina:) Gelismeleri size de yazarim kizlar.
Ben de evde kendim uyguluyorum 1mmlik benimki alkolle iyice dezenfekte ediyorum kullanım öncesi ve sonrası yüzümü de alkollü pamukla siliyorum yapmadan önce.Hiç sorun yaşamadım gayet memnunum ben kırışıklık azaltma ve gençleşme için kullanıyorum.işim bitince de eczaneden ayrı ayrı aldığım A,C, ve E vitaminlerini karıştırıp 3 gün yüzüme sürüyorum.Eczaneye sorsanız verirler.Faydalı gerçekten
Canım bayram haftası çok yoğunduk, izinler kalktı sonra bayram girdi hiç yapamadım. Önümüzdeki hafta aksilik olmazsa tekrar düzenli yapmaya başlayacağım. Ben 5-6 aydan önce sonuç beklemiyorum açıkçası :) Şu gözeneklerimi kapatsa, sarkmış cildimi azıcık kaldırsa yeter bana :))
A vitaminin adı Avicap, C vitamini ise 5 li ampul şeklinde satılıyor. hastaneye yakın eczanelerde saf alkol bulabilirsin, bulamazsan kimyasal malzemelr satan sitelerden alabilirsinE vitaminin kapsülünü biliyorumda c ve a vitamininkini hiç görmemiştim.var mı yoksa farklı şekilde mi aldınız?ben eczaneye alkol sordum bulamadım saf alkolu nerden buldunuz?
Eki Görüntüle 1048620 Eki Görüntüle 1048621
daire ile işaretlediğim resim ilk seans sonrası yanağımdaki en büyük skarın nasıl küçüldüğünü gösteriyor sanırım:))))
Evt bende ilk seansı yanlış yaptım emla kremsiz yaptım dolayısıyla fazla bastıramadm. İstedğim gibi olmadı. Ben 4sene önce dermaroller yapıyodum ve emla kullanıyodum. Burda biri emla kullanarakbyaptım diye yazınca hatırladım.2.seansımda kullancam ama iyice bastırdığım için herhangi bir misafir gelirse ertesi günü ne yapacam?
kızlar ben sipariş ettim ama doğru mm mi bilmiyorum çok kararsız kaldım 1.5 ve 2 mm arasın sonuç 2mm aldım =/ :26:
vücudum için kullancam çatlaklarım selülitlerim bi de deri altında yağ bezelerim var
çatlaklar ve selülitler için ideal olabilir de yağ bezelerim için 2 mm fazla mı gelirdi iki tane sipariş de edemem o kadar param yokişlemi yaparken iğnelerin tamamını mı sokuyoruz :26:
2mm vücut için ideal. Ben cosmodeepten almistim memnunum. İgnelerin cilt icine girdiğini hissetmen gerekiyo yoksa bir faydasi olmaz
ben de ordan aldım kapıda ödeme seçeneği varmş aldığım ürün cosmoroller titanyım iğneli diyodu 200 tane miydi neydi
sizinki nedir acaba
ay baktım şimdi kargoma daha onay bekliyo diyo tühh ne zamana getirirler acaba
Merhaba kızlar
Yıllardır yüzümde varlığını sürdüren lekeler, çukurlar ve lezyonlar yüzünden ege üniversitesine gittim ve bana dermaterapi önerdiler. Sakaryaya geldikten sonra burada bir güzellik merkezinde 8 seans roller işlemi uygulandı.
Sonuca geliyorum. Kocaman bir 'SIFIR'!!! Çektiğim acı, verdiğim para, harcadığım zaman hepsi boşuna gitti. Hem de 1 cm'lik rollerla sonuç alınamadı. Ve sonra öğreniyorum ki uygulaması yıldız şeklinde oluyormuş, uygulama sırasında hücre yenileyici, gençleştirici ya da vitamin içeren serumlar uygulanıyormuş
Demem o ki, lütfen ama lütfen kendiniz uygulamayın yada illa uygulayacaksanız bunun uygulamasını çok çok iyi öğrenin. Masraftan kaçmayın serumunun da rollerının da iyisini alın. Bu işlem sırasında acı çekiceksiniz ve benim bildiğim 8 uygulamadan sonra çok iyi sonuçlar alınıyor, ondan sonrasında cildinizi güneşten korumanız yetiyor. Yani tekrar tekrar ne uygulama yapmanıza gerek kalıyor ne de cildinizi başka tedavilerle yormanıza.
Ben mağdur oldum, sizler en azından bu işin başına geçtiyseniz güzel sonuçlar alın.
geçmiş olsun canımişe yaramadığını söylüyorsun, ama serum ve rollerın iyisini kullanın demişsin. o şekilde işe yarayacağından emin misin? bende almak istiyorum roller dan. ama araştırmaktayım hala. emin olamadım bi türlü..yüzümdeki güneş lekelerine uygulayacağım.bi de zeki gündüzün lekeler için kremini aldım.. bu şekilde onunla kullanırsam zararını görürmüyüm endişesindeyim. çünkü çok etkili bir kremmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?