Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

torbalara cidden faydası varmı cildimdeki lekelerden ve kırışıklıklardan nuskin sayesinde kurtuldum ama gözaltı torbalarım duruyo hala (

Cnm nuskini yıllar önce bende aldm fakat 4senedir yüzüne bakmıyorum acaboa gerçekten faydası var mı?ayrıca sürekli jelini mi alıyosunuz?ben jelini almaktan bıkmıştım

torbalara cidden faydası varmı cildimdeki lekelerden ve kırışıklıklardan nuskin sayesinde kurtuldum ama gözaltı torbalarım duruyo hala (

Cnm nasıl bi gelişme varmı yüzünde

Ben de evde kendim uyguluyorum 1mmlik benimki alkolle iyice dezenfekte ediyorum kullanım öncesi ve sonrası yüzümü de alkollü pamukla siliyorum yapmadan önce.Hiç sorun yaşamadım gayet memnunum ben kırışıklık azaltma ve gençleşme için kullanıyorum.işim bitince de eczaneden ayrı ayrı aldığım A,C, ve E vitaminlerini karıştırıp 3 gün yüzüme sürüyorum.Eczaneye sorsanız verirler.Faydalı gerçekten

E vitaminin kapsülünü biliyorumda c ve a vitamininkini hiç görmemiştim.var mı yoksa farklı şekilde mi aldınız?ben eczaneye alkol sordum bulamadım saf alkolu nerden buldunuz?

Siz yazalı uzun zaman olmuş acaba sonuçaldıbnız mı?

arkadaşlar merhaba,

geçen perşembe günü dermaroller siparişi vermiştim ve bugün elime geçti. bugün sabahtan uygulamaya başlamadan önce bir de bu konuyu okuyayım dedim. evet paketim geldi ama burda yapılan yorumlardan dolayı hiç açmadan iade etmeyi düşündüm. bu acıya nasıl dayanılır v.s yorumlar vardı. sonra bir kere denemekle ne kaybederimki diye düşündüm ve cesaretimi toplayıp yüzümün bir tarafına yaptım ve işyerinde yaptım arkadaşlarım da merak ettiler çünkü. Size şu kadar söyliyim 0 acı diyebilirim. yaparken hiçbir şey hissedilmiyor sadece sonrasında yanma oluyor biraz bu kadar ve 1 saat önce yaptım kızarıklık falan kalmadı. sakın burdaki yorumlara bakıp korkmayın
ayrıca aldığım roller 1 mm.

Bugün bende yaptım 1mm dermaroller kullandım çok acı çektim. 4senedir yapmıyodum bu kadar mı acıyodu unutmuşun. Şuan yüzüm kırmızı umarum yarına geçer çünkü dışarı çıkacam

arkadaşlar evet ben de acımıyor demiştim ama ben ilk denediğimde sanırım bastırmamışım dün ilk seansımı yaptım gerçekten acıyor emla ile 1 saat uyuşturmuş olmama rağmen zaten alnıma yapamıyorum sadece yanağımda sorunlu bir bölge var oraya yaptım foto paylaşıcam çünkü herkesin bilgisi olsun istiyorum bence bu acı katlanılmaya değer.

daire ile işaretlediğim resim ilk seans sonrası yanağımdaki en büyük skarın nasıl küçüldüğünü gösteriyor sanırım:))))

arkadaşlar fotoda belli olmuyor olabilir ama tüm derin çukurları ilk seansta yüzeye yaklaştırdığını net söyleyebilirim. her aşamayı fotoğraflayacağım bilginize

E vitaminin kapsülünü biliyorumda c ve a vitamininkini hiç görmemiştim.var mı yoksa farklı şekilde mi aldınız?ben eczaneye alkol sordum bulamadım saf alkolu nerden buldunuz?
A vitaminin adı Avicap, C vitamini ise 5 li ampul şeklinde satılıyor. hastaneye yakın eczanelerde saf alkol bulabilirsin, bulamazsan kimyasal malzemelr satan sitelerden alabilirsin

Eki Görüntüle 1048620 Eki Görüntüle 1048621

daire ile işaretlediğim resim ilk seans sonrası yanağımdaki en büyük skarın nasıl küçüldüğünü gösteriyor sanırım:))))

Evt bende ilk seansı yanlış yaptım emla kremsiz yaptım dolayısıyla fazla bastıramadm. İstedğim gibi olmadı. Ben 4sene önce dermaroller yapıyodum ve emla kullanıyodum. Burda biri emla kullanarakbyaptım diye yazınca hatırladım.2.seansımda kullancam ama iyice bastırdığım için herhangi bir misafir gelirse ertesi günü ne yapacam?

HTML:

cilt yapısına bağlıdır tabii ama ben akşam yapınca ertesi gün hafif bir kızarıklıktan başka bir şey kalmıyor yani günlük yaşantıma devam edebiliyorum kimse bir şey farketmiyor

kızlar meraba ben bu dermoroller ı medikallere sordum ama hiç kimse bilmiyo internet dışında satılan yer yok mu internete pek güvenmiyorum
olmadı siz nerden aldınız mt marka güzelmiş onu düşünüyorum marka öneriniz var mı titanyum iğneli

kızlar ben sipariş ettim ama doğru mm mi bilmiyorum çok kararsız kaldım 1.5 ve 2 mm arasın sonuç 2mm aldım =/ :26:

vücudum için kullancam çatlaklarım selülitlerim bi de deri altında yağ bezelerim var

çatlaklar ve selülitler için ideal olabilir de yağ bezelerim için 2 mm fazla mı gelirdi iki tane sipariş de edemem o kadar param yok işlemi yaparken iğnelerin tamamını mı sokuyoruz :26:

Son düzenleme:

2mm vücut için ideal. Ben cosmodeepten almistim memnunum. İgnelerin cilt icine girdiğini hissetmen gerekiyo yoksa bir faydasi olmaz

2mm vücut için ideal. Ben cosmodeepten almistim memnunum. İgnelerin cilt icine girdiğini hissetmen gerekiyo yoksa bir faydasi olmaz

ben de ordan aldım kapıda ödeme seçeneği varmş aldığım ürün cosmoroller titanyım iğneli diyodu 200 tane miydi neydi
sizinki nedir acaba

ay baktım şimdi kargoma daha onay bekliyo diyo tühh ne zamana getirirler acaba

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım işe yaramadığını söylüyorsun, ama serum ve rollerın iyisini kullanın demişsin. o şekilde işe yarayacağından emin misin? bende almak istiyorum roller dan. ama araştırmaktayım hala. emin olamadım bi türlü..yüzümdeki güneş lekelerine uygulayacağım.bi de zeki gündüzün lekeler için kremini aldım.. bu şekilde onunla kullanırsam zararını görürmüyüm endişesindeyim. çünkü çok etkili bir kremmiş.

rollerı nerden kaca aldınız kızlar anlatın bıraz bende ısıtyorum bılgı verın lutfennnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…