ben mt dermaroller almıştım.benim sorduğum, iğnenin içeride kaldığı vak'a lar oluyor mu?olunca ne yapılıyor?Antiseptik sprey hediye gelmişti bana onunla dezenfekte ediyorum ben cnm ayrıca faturasız ebay mebay oradan buradan alınan ürünlerde kırılma oluyor lütfen bilinir yerlerden alalım ben aldığım yerden her türlü desteği alıyorum kaliteli bir yer.
Ev kullanımı 375 TL mi:) Güzellik Cihazları ve Dermaroller buraya bakarmısınız, onlar delirmiş olmalı
ben mt dermaroller almıştım.benim sorduğum, iğnenin içeride kaldığı vak'a lar oluyor mu?olunca ne yapılıyor?
Dermaroller'ı ilk defa kullanacaklara yada kullanmakta olanlara belki faydalı olabilirim.
Teyzem cildindeki pigmentasyon kaybı için dermaroller'ı yaklaşık 1 yıldır kullanıyordu. Bana da yüzümdeki çizgiler ve kırışıklıklar; saç dökülmesine iyi geldiğini söyleyerek tavsiye etti. İlk başlarda yüzüme yada saçıma iğnelerin batması fikri hoş gelmedi. Sonra sonra çok alıştım. Sonuçlarını görünce zaten bir daha da bırakamadım. Cildim şu anda pırıl pırıl :) Herkes ne kullandığımı soruyor. Anlatınca inananmıyorlar. Saçlarımın ön bölgesinde eskiden açılma vardı. Bu sorunum da tamamen ortadan kalktı diyebilirim. Saçıma uyguladıktan sonra beslemek için çeşitli yağlar da sürüyorum. Cildime de dermaroller uyguladıktan sonra uygun bir krem sürüyorum. Böylece kremin alt tabakalara nüfuz etmesi kolaylaşıyormuş.
Bu yöntem çok uzun zamandan beri yurt dışında kullanıyormuş. Teyzem de yaklaşık 10 yıl önce bir güzellik merkezinde yaklaşık 6 ay boyunca selülit için dermaroller seansları yaptırmış. O zaman çok para ödemiş bu işleme. Şimdi ise sadece cüzi bir para ile aldığı dermaroller ile kendi kendine uygulayarak bu sorunlarının çözümüne ulaşmış.
Teyzem bir kaç marka dermaroller kullanmış. Şu andaki en iyisi ZGTS 540 iğne diyor. 192 iğnenin bir üst modeliymiş. Bunu en son Grupfoni'den Kampanyalı ZGTS Dermaroller 52 TL ye aldık. Normalde fiyatı 65 TL İLE 69 TL arasında değişiyor. PERGUSA ZGTS 540 iğne Dermaroller kutusunun içerisinden kullanma klavuzu da çıkıyor. Diğer markaların Dermaroller'ları titanyum uçlu değil yada iğnelerin şekilleri yamru yumru. Cilde düzgün girmiyor bile.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Deneyimlerimden yararlanmak isteyen olursa seve seve cevaplarım.
Valla ben hepsini kullandım sağlık ürünü bu kimse kalkıpta batmayan iğne vermez belliki bir firmanın elemanısınız sadece kendi ürününüzü övmek firmanızı basitleştirir ben yıllardır dermaroller kullanıyorum birçok dermaroller kullandım yüz için 192 iğne idealdir doktora bile danıştım 540 iğne ciltte tahribat oluşturuyor çok fazla iğne var ve rahat kullanılmıyor burun kenarlarına giremiyorsunuz güzellik merkezine bile yaptırdım en ideali 192 iğne yüzde çok başarılı ayrıca kullanım kılavuzu hepsinde var a-z'ye yazıyor herşey
Valla ben hepsini kullandım sağlık ürünü bu kimse kalkıpta batmayan iğne vermez belliki bir firmanın elemanısınız sadece kendi ürününüzü övmek firmanızı basitleştirir ben yıllardır dermaroller kullanıyorum birçok dermaroller kullandım yüz için 192 iğne idealdir doktora bile danıştım 540 iğne ciltte tahribat oluşturuyor çok fazla iğne var ve rahat kullanılmıyor burun kenarlarına giremiyorsunuz güzellik merkezine bile yaptırdım en ideali 192 iğne yüzde çok başarılı ayrıca kullanım kılavuzu hepsinde var a-z'ye yazıyor herşey
Hepsinin içerisinde kullanma klavuzu maalesef yok. Ben söylenene değil gördüğüme ve aldığıma inanırım. Her markayı denediğimi özellikle belirtmek isterim. Bende siyah 540 iğneli olanından aldım. Çok kaliteli olduğu kutusunu ilk aldığım zaman belli oluyordu zaten. Bütün dermarollerlar arasında kutunun üzerinde 540 iğne olduğu yazan tek dermaroller PERGUSA nın. Dermaroller'ın kendisi ise çok kaliteli. Bu güne kadar kullandığım en iyisi. Elinizden yere düşürmediğiniz sürece minimum 1 sene kullanılabiliyor. ZGTS 540 iğne dermaroller'ın özelliği daha sık iğne yapısı sayesinde daha fazla yere mikro kanal açması. 192 artık yurtdışında da pek kullanılmıyor. (Almanya'da eşimin kardeşinin kuaför salonu var ve orada satıyor.) Amaç da zaten bu kanallar sayesinde cildin kendi kendini yenilemesini sağlamak. Bir bakıma yaralıyoruz yani:) Hangi doktor'a danışılmışsa lütfen ismini verin bende danışmak istiyorum.
Firmanın elemanı falan değilim ama kötü kalitede üretilmiş bir ürünü savunan birinin neden bu kadar ateşli bir şekilde itham ettiğini merak ediyorum. Aklıma şu soru geliyor. Acaba burada bir firma elemanı var ve insanları yanlış mı yönlendiriyor? !!!!
Birşey diyeceğim. Ben sarı olan 192 iğne oluyor herhalde ondan çok önce almıştım. Doğum sonrası karın çatlağım yüzünden. Kutusunun içinde süngeri var. Plastiğinden tutup çekmekten plastiği elimde kaldı. Kapağı kırıldı. Valla en fazla 7 kez kullanmışımdır. Birkaç defa da merak edenlere gösterdim. Daha iyisi olsun diye 540 iğneli aldım. Onun kutusunda sünger yoktu allahtan. Her ikisinin de ebatı aslında aynıydı. 540 iğneli büyük değildi. şimdi o firmanın ürünü iyi bununki kötü tartışması yapmak istemiyorum ama yanlış yönlendirilme de olsun istemem. İkisinin de silindirinin büyüklüğü aynı. İğne sıklığı farklı.
Bir de zaten dermaroller prensibi cildi tahrip ederek iyileşme sağlamaksa 540 iğne daha çok tahrip ediyor bu kötü bişey yapıyor demek yanlış olur. Herkesin kendi tercihi sonuçta. Kim hangisini isterse onu alsın.
Dermaroller'ı ilk defa kullanacaklara yada kullanmakta olanlara belki faydalı olabilirim.
Teyzem cildindeki pigmentasyon kaybı için dermaroller'ı yaklaşık 1 yıldır kullanıyordu. Bana da yüzümdeki çizgiler ve kırışıklıklar; saç dökülmesine iyi geldiğini söyleyerek tavsiye etti. İlk başlarda yüzüme yada saçıma iğnelerin batması fikri hoş gelmedi. Sonra sonra çok alıştım. Sonuçlarını görünce zaten bir daha da bırakamadım. Cildim şu anda pırıl pırıl :) Herkes ne kullandığımı soruyor. Anlatınca inananmıyorlar. Saçlarımın ön bölgesinde eskiden açılma vardı. Bu sorunum da tamamen ortadan kalktı diyebilirim. Saçıma uyguladıktan sonra beslemek için çeşitli yağlar da sürüyorum. Cildime de dermaroller uyguladıktan sonra uygun bir krem sürüyorum. Böylece kremin alt tabakalara nüfuz etmesi kolaylaşıyormuş.
Bu yöntem çok uzun zamandan beri yurt dışında kullanıyormuş. Teyzem de yaklaşık 10 yıl önce bir güzellik merkezinde yaklaşık 6 ay boyunca selülit için dermaroller seansları yaptırmış. O zaman çok para ödemiş bu işleme. Şimdi ise sadece cüzi bir para ile aldığı dermaroller ile kendi kendine uygulayarak bu sorunlarının çözümüne ulaşmış.
Teyzem bir kaç marka dermaroller kullanmış. Şu andaki en iyisi ZGTS 540 iğne diyor. 192 iğnenin bir üst modeliymiş. Bunu en son Grupfoni'den Kampanyalı ZGTS Dermaroller 52 TL ye aldık. Normalde fiyatı 65 TL İLE 69 TL arasında değişiyor. PERGUSA ZGTS 540 iğne Dermaroller kutusunun içerisinden kullanma klavuzu da çıkıyor. Diğer markaların Dermaroller'ları titanyum uçlu değil yada iğnelerin şekilleri yamru yumru. Cilde düzgün girmiyor bile.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Deneyimlerimden yararlanmak isteyen olursa seve seve cevaplarım.
Pergusa dan bende aldım. yüzüm için kullanacağımı söyledim ve 540 iğne önerdiler. cildimde şu an çizikler oluştu. ve neyapacağımı şaşırdım. Güzellik merkezine gittim. 540 iğnenin yüz için kesinlikle kullanılmaması gerektiğini söylediler. Çünkü çok fazla iğne olduğundan cilde girmiyormuş.eb fazla 192-200 iğne kullanmam grektiğini söylediler.bi de üstüne güzellik merkezi kendileri bakım yapmak için seans başına 200 tl istediler.Şaka gibi:)
Bastırmadan yüzünde gezdirirseniz çizikler oluşur. Sonuçta iğneler var üstünde. Bir toplu iğneyi yüzünüze sürterseniz yüzünüzü rahatça çizebilirsiniz değil mi? Gezdirirken bastırmanız gerekiyor. Deriye iyice temas ettirmesini sağlamalısınız. 540 iğne olmasının cilde girmemesiyle ilgisi yok. İğneler üst üste mi geliyor yani de girmiyor:) Bence çok tuhaf bir açıklama yapmışsınız. Cilt bu; yumuşak bir doku. Aralıklı iğne girer aralıksız iğne girer diye bir şey yok. Hepsi girer:) Üstelik silindir çapları vs. herşeyi aynı. Yani arada FARK sadece iğne sayısında var. O kadar. Tabi isteyen istediğini ve rahat ettiğini alır. Bazısında sonuç çok geç alınır bazısında çok kısa:)
bilemiyorum bende ben burdaki arkadaşlarıma kullanıdığımı söylüyorum deneyimlerimi aktarıyorum çünkü dermaroller'dan çok yarar gördüm bütün çeşitlerini neredeyse kullandım çünkü gençlik dönemlerimden beri çatlak selülit problemlerim vardı yarı yarıya azaldılar gerçekten şahane bir buluş fakat dediğiniz firmayı hiç duymadım.
bende cosmodeep'ten alıyorum dermaroller'ı içinde kullanım kılavuzu ve sprey hediyesiyle geliyor bir şikayetini duymadım ve güveniyorum biliyorum burada elbette o firmanın bu firmanın elemanları mevcuttur insanları kendilerine çekebilirler fakat benim tek amacım yardımcı olmak reklam yapmak değil
ayrıca yaralamak dediğiniz olay doğru ama her bölgenin kendi iğne boyutu vardır cildin kabul edebileceği iğne sayısı ince bir tahtayı kalın zımpara yaparsanız eritirsiniz sağlamak istediğiniz pürüzsüzlük gider geriye kullanılmaz birşey kalır.
Ben 540 iğneliyi karnımda kullandım etkisi tamamdır ama yüzüme denemedim mantıkende çok iğnesi olduğu için etkisi olmayacaktır.ayrıca o dermaroller hakkında da ne kadar bilgiye sahipsiniz öyle:)
Bende kendimin ve çevremin deneyimlerini anlatıyorum. Ama siz çok agresif davranıyorsunuz:) Sırf sizin onay verdiğiniz ürünü ve hatta verdiğiniz linkteki firmayı övmüyorum diye mi bütün bu sert tutum; bilgimi sorgulamalar:) Çok çok enteresan bir durum var burada. Çözemedim henüz. Ama kısa süre sonra anlaşılır zaten.
İnce bir tahtayı kalın bir zımpara ile zımparalamak örneği sizin derin bilginizin enginliğini bayağı iyi bir şekilde anlatmış.
Ben olsam dermaroller'ı bir zımparaya benzetmezdim. Cildi zımparalamıyoruz bildiğiniz gibi:) Delik açıyoruz:)
Benim aldığım dermaroller'ın yanında da 1 adet dezenfektan spreyi hediye veriyorlar :)) Allahım bu ne övgü böyle :))))
ben kimseyi övdüğüm felan yok ayrıca agresif değilim micazım böyle size sıkıntı yarattıysa k.bakmayın ben kendi deneyimlerimi anlatıyorum ayrıca zımpara örneği iğneyle bir tutulmamalıdır bende zımpara yapıyoruz demedim :) ben orda kullanım aşamasını ve sonucundan bahsettim ama siz derin ve engin bilgilerinizle bunu anladıysanız bilemiyorum :) ben tuhafıma giden sizin kampanyalarından tutunda fırsat sitelerindeki fiyatlarını bile bilmeniz :))
Emin misiniz kimseyi veya bir firmayı övmediğinizden!!!! Geçmiş mesajlarınıza bir göz atın bence. Kullanım aşaması ve sonuçlardan bahsetmek istiyorsanız gerçekçi, açıklayıcı ve tanımlayıcı örnekler verin. Hayal ederek örneklendirme yapılmaz. Buna yanıltmak ve kötülemek denir.
Alacağım ürünün fiyatının nerede ve ne kadara satıldığını araştırmak ve bunu almayı düşünen insanlara söylemekle hata mı ettim? Burada edindiğimiz tecrübeler ve fiyatlar konuşulmuyor mu? Ekonomik fiyatlara kaliteli ürünler araştırmak ve haberdar etmek suç yani sizce:)
Daha öncede söylediğim gibi link vermek yasakmış. Ben bunu yeni öğrendim. Ve siz benden daha eski bir üyesiniz. Bunu en iyi sizin bilmeniz gerekiyor değil mi? Bile bile mi yapıyorsunuz yoksa?
Bundan sonra deneyimlerimi paylaşmak isteyen üyelere yardım etmek isterim. Buradan herhangi bir müşteri kazandırma faaliyetine alet olmak istemiyorum. 540 iğnenin cildini çizmesiyle ilgili şikayet eden üyeye nacizane bilgim sayesinde verdiğim cevap gibi soruları olan üyelere yardımcı olmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?