Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

rollerı nerden kaca aldınız kızlar anlatın bıraz bende ısıtyorum bılgı verın lutfennnnnnnnnnnnnn

ben henüz almadım canım yaa.. ama araştırıyorum daha. bi site de buldum gerçi, cosmodeepstore com da.başına www sen ekle. sonuna da com ekle :) belki site silebilir .. buradan bak istersen. şimdi olmasa da bir ay sonra falan alabilirim.. bir de ben çalışıyorum. yüzüm yara bere içinde işe gidemem, yazın tatilde inşallah ..

Bende calısıyorum canım calısmayanlar uzerınde deney yapıcam once bılgı ıcın tesekkurler

Tüm korkularıma rağmen bi çılgınlık yapıp ben de derma roller sipariş ettim. Hem de 2 tane. Diğeri göz altı için olanlardan.
Benim ergenlikten kalma 10 yıllık da 1 buçuk yıllık olan da çatlaklarım var.
Bunlar hariç ağdadan dolayı, ayakkabıdan dolayı saçma sapan izlerim de var.
Hele ki ağda izi arkadaşımın düğününe gitmeden bacağımı almıştım. Onlar yıldönümü kutlıcak halen geçmemiş.
Yine ağda mıdır, sinek ısırığı mı kaşıdığım 2 yıllık kalan koyu bir iz var. Güneş lekelerim var.
Ancak derma rollerdan sırasında kullanılan krem de çok önemli. İnternette farklı farklı kremlerden bahsetmişler.
Ben de farklı bölgelere farklı kremler kullanarak süreci test edeyim diyorum.
Mesela bende çok kaliteli bir yaşlanma karşıtı krem var. Ayrıca bitki yağlarım var.
Birisine ondan birisine bundan süreyim diyorum. Nasılsa çatlaklar bol bol.
Resim de çekmeyi düşünüyorum. Ancak telefonum eski. Ne kadar belli olur bilinmez.

fotoğrafları eklemen çok iyi olur. bir de hakkaten yaa, işin krem aşaması var. o konuda bilgisizim. ben mesela güneş lekelerim için kullandığım kremi kullansam bir zararı olur mu? yoksa bu iş için özel kullanılabilecek bir krem var da ben mi bilmiyorum? :44:

krem konusunda bılgısı olan varmı bende merak ettım

Fotoğraf çektim ama hiç öyle belirgin olmadı. Tükenmez kalemle çizdim kenarlarını bi de öyle çektim.
Göz altı dermaroller ı 0.5 mm bendeki. Göz altımda çizgi yaptı küçük. İğnesi çok küçük olduğu için böyle oldu.
Forumda birisi daha aynı şeyi yazmıştı.Gözüme hiç değmemesine rağmen sol gözüm kanlandı.
Ayrıca bu dermarollerlar cildi delmiyor.

Ben göz altı için şöyle bir yöntem okudum. Onu da uygulamaya başladım. Göz çevresi yıkanacak.
tatlı badem yağı ile yuvarlak çizerek 5-10 dakika masaj yapılıp uyunacak. Lise zamanı sürerdim ben kirpik uzatıyor.
Haftada 2 gün uygulayın demiş tarifte.Bendeki dermaroller ı alın çizgileri yanaktaki gözenekler için uygulayacağım.

Ben krem olarak neyi kullanacağımı bilemedim. Önce yüzümü bi markanın yüz temizleyicisi ile yıkadım. Kuruladım.
Derma roller ı antiseptik spreyi ile temizledim. Uyguladım. Üstüne kırışık azaltan, gözenek sıkılaştıran kaliteli bir krem sürdüm.
Üstüne evdeki bitkisel yağlardan yaptığım karışımı sürdüm.

Vücut için aldığım 2.00 mm dermaroller. Neredeyse hiç acıtmadı. Ama kremi sürünce gördüm ki delikler açmış yer yer.
Delik açılması iyi birşey. Böylece sürülen kremin etkisi önceden %5 se bu şekilde %90 oluyor.
Diz kapaklarımın arkası hafif kaşındı 15 dakika sonra. Oralara da rahatlatıcı krem sürdüm.

Ben hep evdeki kremlerden kullandım. Ama bu şekilde bile tümütoplamda 500 tl etmiştir.
Onun yerine bi cilt merkezine gitsek hem işe yarama garantisi olur. Ama ne yazıkki benim şehrimde 2 yer var öyle.
Onlar da kalitesiz yerler. Hem benim ailem de kızıyor estetik tarzı olduğu için.
Büyük şehirde olanlara tavsiyem paradan çekinmeyip buralara gitmeleri.
Cildi lazerle traşlatmak belki 1000 tl falandır. Çok fark olmaz.

Güneş lekeleri için kullandığın kremi kullansan olmaz mı?
Derma rollerla beraber o kremin etkisi kat kat fazla olur.
Bi de güneşe çıkmadan evvel mutlaka güneşten koruyucu krem sür. Güneşli gün olmasa da.
Güneş lekesi şöyle oluyormuş; güneşe maruz kalan cilt zamanla oradaki hücre ölüyormuş.

Bendeki lekeler hep üniversite zamanı oldu. Servisle gidiyordum. Pencere kenarını da çok severim.
Sol kolumda pencereye gelen kolda var. Sağ kolumda hiç yok.

Yani özetle; göz altı morlukları, çökmeler için göz altı derma rollerı alacaksanız hiç almayın.
Çünkü çizgi yapıyor. Bu da göz altı çizgisi gibi olursa kötü bir etki yapacak.
Ancak alın çizgileri, boyun, iri gözenekleriniz varsa alın. Ona kullanmazsanız, buna kullanırsınız.
Ayrıca ben kremsiz yaptım. Kremle beraber dermaroller uygulasam belki olmazdı.
Vücut dermaroller ı hoşuma gitti benim. Çok acıtacak, acıdan yarıda bırakılacak birşey değil.
Ancak etkisini görmem 5 ayı bulurmuş. Bişey diyemicem.

Son düzenleme:

çokgüzel detaylıca anlatmışsın arakdaşım. teşekkür ediyorum öncelikle. birde , bu göz altı dermaroller uygulamasını yanlış anlamadıysam elmacık kemiklerinin üzeri ile alt göz kapağı arasına uygulamışsın. o bölgelerde kesinlikle krem, yada her hangi bir şey kullanmak çok tehlikeli. umarım ben yanlış anlamışımdır yazdıklarını. dur bakalım. şu 0.5 likten alayım bende. estetik merkezi benim bulunduğum ilçede yok. ki zaten gitmem. daha önce lazer epilasyona gittim. en iyi estetik merkezinde yaptırdım. ama hala tüylüyüm :) bi dolu para akıttım.. kendim evde böyle şeyleri uygulamayı daha çok seviyorum.. bakarsın öğrenip de bir estetik merkezi de ben açarım

ben goz altı cokuklugu ıcın dusunuyordum işe yaramazmı acaba

ben goz altı cokuklugu ıcın dusunuyordum işe yaramazmı acaba

dediğiim gibi, gözünüzün etrafındaki o hassas bölgeye göz için üretilmiş kremler dışında krem kullanmak bile ciddi şekilde zararlıyken, roller uygulamak mantık dışı.. aman diyim.. eğer yapacaksan bile bi doktora görünüp konuşup bilgilen. başına daha ciddi işler açma sonra..

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok çabuk sinirlendiğim için akupunkturla tedavi olmak için bir akupunkturcuyla görüştüm ve yüzüme bakar bakmaz sana gözaltına ve gülme çizgilerine akupunktur yapalım dedi. İnteenetten araştırdım yabancı sitelerde övgüyle bahsedilmiş çok yorum vardı fakat türkler hiç yorum yapmamış. Benim kafama yattı. Bu yüz akupunkturunda ciltte sorunlu olan yerlere iğne sokuluyor ve 20dakika bekleniyor. Bu sayede bir enerjı yayılıyor ve kaslar daha iyi çalışmaya başlıyor ve lan akımı artıyor kolajen yapımı çoğalıyor ben dermarollere benzettim biraz ama bu akupunkturda bir enerji yayılıyormuş. Googledan araştırırsanız görürsünüz. Ben yakın zamanda yaptıracam ve düzenli gideceğim

Son düzenleme:
sonunda dermaroller ımı aldım. zgts marka aldım 540 iğneli. ama başlamadım daha. haftasonu yapayım ne olur ne olmaz dedim. yüzümüz şekilden çıkmasın.. haftasonu deneyimlerimi paylaşırım :)

canım nerden kaca aldın bende ısıtyorum

valla canım ben baya bi araştırdıktan sonra pergusa diye bir siteden satın aldım. orada zgts nin her çeşidi var.. antiseptik spreyide ayrıca satılıyor.. hatta yanında spreyi hediye gönderdiler. benimki 0.5 mm. 65tl.. kargo ücreti yok. inşallah faydasını görürüz.. 65 tl çok bi para değil aslında..bir de başka bir sitede leke serumları kırışıklık serumları falan vardı. profesyonel ürünler. dermaroller ile uygulanabiliyormuş.. biraz tuzluydu fiyatları. onları daha sonrası için dşünebilrim, olmuşken tam olsun :)

ben bugün 1mmmlik aldım 120 liraya ilk kullanışım faydasını görürsem buraya yazıcam ankarada bir yerden kendim gidip aldım netle uğraşmadım hiç ama şuanki kızarıklığa bakarak umutluyum :)

ben bugün 1mmmlik aldım 120 liraya ilk kullanışım faydasını görürsem buraya yazıcam ankarada bir yerden kendim gidip aldım netle uğraşmadım hiç ama şuanki kızarıklığa bakarak umutluyum :)

kızlar saolun bende bakim sipariş verim inşallah iyi gelir

dun ilk seansı yaptım önce akne jeliyle güzelce yıkadım sonra dermarolleri 2 kere aşağı 2 kere yukarı 2ser kerede capraz olacak şekilde 6,8 arasında geçişlerle sürdüm birazda bastırdım hemen ardından ozon yağını masaj yaparak sürdüm oluşan kızarıklıklar sabaha geçmişti fakat kızmızı ufak noktacıklar var neden olduğunu anlayamadığım :26: az miktar da kanama olmuştu uygulama sırasında şuanda üstünden 24 saatten birazcık fazla geçmiş olmasına rağmen bir işlem görmüş olduğunu hissediyorum lekelere ve izlere gelirsekten dirsekten alt kısımdaki lekeler şimdiden azalmış gibi ama çok hafif bi renk değişimi ve parlama var cildimde ondan dolayıda gözüme daha z carpıyor olabilirler şu kırmızı noktalar ve hassasiyet geçerse ve hala lekeler 3,4 güne belirginleşmezse ben bu işi cok sevdim diyebilirim 1.5 almayı düşünüyorum ama çünkü 1mmlik roller iğneleri cildime tam girmiyo

yuzunemı yaptın canım

yuzunemı yaptın canım

yok canım benim kollarımda ve sırtımda sivilce ve batık izi tarzı şeyler var uzun süre bunlar için krem kullandım çok az fayda gördüm artık bunu deniyorum aldığım yerdeki güzellik uzmanı 5gün boyunca her gün yap dedi ama kesinlikle güneş koruyucu sür güneşten koru dedi. bugün 2. seansı yaptım bu akşam basırmadan ama bu sefer 10 üstünde geçiş yaptım aynı yere derma roller ile devamlıda alkollü su ve ozon yağıyla sildim şuan halimden memnunum canım şimdilik iyi gidiyor gibi yaptıkça yazarım hafif yapığım için kızarıklıkta1,2 saat için de baya azaldı şimdi sadece iğnelerin battığı yerler nokta nokta kızarık onun sebebinide anlamış değilim

Nokta nokta kızarıklık normal gibi ben yüze istiyorum ama cok korktum faydasından ziyade zararı olmasın sakın yanaklarım dolgundur benim çökme olurmu acaba bilgisi olan varmı kızlarrrrrrrrr ))))))))

Benim kırmızı noktalar geçmeye başladı bugunde hafifçe ölü derileri temizledim cildin dinlenmesine hiç izin vermiyorum ama umarım zarar görmem artık beklemeye sabrim pek kalmadı dogrusu en hızlı şekilde sonuç istiyorum hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…