çokgüzel detaylıca anlatmışsın arakdaşım. teşekkür ediyorum öncelikle. birde , bu göz altı dermaroller uygulamasını yanlış anlamadıysam elmacık kemiklerinin üzeri ile alt göz kapağı arasına uygulamışsın. o bölgelerde kesinlikle krem, yada her hangi bir şey kullanmak çok tehlikeli. umarım ben yanlış anlamışımdır yazdıklarını. dur bakalım. şu 0.5 likten alayım bende. estetik merkezi benim bulunduğum ilçede yok. ki zaten gitmem. daha önce lazer epilasyona gittim. en iyi estetik merkezinde yaptırdım. ama hala tüylüyüm :) bi dolu para akıttım.. kendim evde böyle şeyleri uygulamayı daha çok seviyorum.. bakarsın öğrenip de bir estetik merkezi de ben açarım
Ben göz çevresine dermarollerı tekrar uyguladım 2 kez daha. Sonrasında gözüm kızarmadı. Sürdüğüm kremden oldu demek ki o günkü.
En son 2 gün önce de kremden 1 saat sonra yıkadım yüzümü. Dermaroller tarifine göre ertesigüne kadar yüz yıkanmıyacaktı.
Gözde yaşarma oluyor ama geçiyor. Ve göz morluklarına faydasını gördüm. Gözün altındaki sona doğru 1 parmak kadarlık yerler aydınlandı.
Ancak göz pınarından 1 parmak kadarlık bölgelerle, burunda göze bakan duvarlardaki morluklar geçmedi. Yani fondotensiz gezecek kadar bir iyileşme
yapmıyor şimdilik. Yüzde de yer yer sivilce yaptı. Ancak alın çizgisinde 1 cm kadar iyileşme var. Kötü yorum yazdığım için mahçup oldum kısacası.
Faydası oldu az biraz.
Vücut derma rollerı da yapmaya devam ediyorum. 2. seansımı yaptım 2 gün önce. Diz arkasındaki çizgilerime fayda oldu sanki.
İlk seferki denememde sadece belli yerlere yapmıştım çatlaklara. Bu sefer tüm vücuda uygulamaya çalıştım . Çatlak olmayan bacak üstlerine,
kollarıma,kalçaya da yaptım.
Olsun arkadaşım yinede pes etmek yok.devam etmeliyiz. Benimde cildim az bi parladı ama hala kızarıklıktan dolayı olan koyuluğuda tam geçmedi. Ben bırakmayı düşünmüyırum çünkü cildim kendi kendine pek yenilenmiyor 31yaşındayım. Somon dnasına merak saldım fakat ulaşması zor galiba. Mezoliftingide araştırdım ondada mantık aynı iğneli mezoliftingde iğnelerle derialtına vitamin aminoasit mineraller gönderiliyor. Solüsyonumuz iyi olursa mezoliftede gerwk kalmaz.
Olsun arkadaşım yinede pes etmek yok.devam etmeliyiz. Benimde cildim az bi parladı ama hala kızarıklıktan dolayı olan koyuluğuda tam geçmedi. Ben bırakmayı düşünmüyırum çünkü cildim kendi kendine pek yenilenmiyor 31yaşındayım. Somon dnasına merak saldım fakat ulaşması zor galiba. Mezoliftingide araştırdım ondada mantık aynı iğneli mezoliftingde iğnelerle derialtına vitamin aminoasit mineraller gönderiliyor. Solüsyonumuz iyi olursa mezoliftede gerwk kalmaz.
sadece dermarollerle çatlaklar geçiyor mu merak ediyorum kullanan yazsın okadar sayfalara bakıp gözlerim yoruldu
kızlar zeki gündüz kremi bir araştırın derim eğer cilt yenilemeyi düşünüyorsanız. ben başladım 1 hafta oldu. netten bir araştırın ne olduğunu dilerseniz. dermarollerımı da kullanmaya devam
kızlar zeki gündüz kremi bir araştırın derim eğer cilt yenilemeyi düşünüyorsanız. ben başladım 1 hafta oldu. netten bir araştırın ne olduğunu dilerseniz. dermarollerımı da kullanmaya devam
Mrb dün gece 2.seansımı yaptım. 1.seansımı geçen hafta yaptım. 1hafta aralıkla 1mm roller uyguladım. Önce emla kremi sürdüm ve özellikle gülme çizgilerine epeyce rolling yaptım. Bu sefer cildimde kanlanmalar oluştu.ama olsun. E vit. Kapsülü ve antiaginf kremimi sürdüm. Sabah uyandığımda cildim sanki yenilenmiş gibi hissederek uyandım. Bwnim cildimdeki sorun şuydu ne yaparsam ne sürersem süreyim cildim eskisi gibi yenilenmiyordu.çok eskiden sabah kalktığında canlı yenilenmiş bir ciltle kalkardım artık öyle olmadığı için dermaroller yapmam gerekiyor çünkü gerçekten cildi yeniliyor ve biz bunun mükafatını en az 3-4ay sonra görmeye başlayacağız bence
1 mm mi kullandın canımcım 0.5 degılmı benmı yalnıs bılıyorum nerden aldıgınızı yazarmısınz dermorollerı
1mm kullandım gözaltına daha küçüğünü kullandım ben alalı çok oldu inan nerden aldğmı hatrlamyom ama rollerde kalite çok önemli.gözaltı rollerim kötüleşti tekrar almam lazm sizinde yüzünüz çok kuruyo mu işlemi yaptıktan sonraki günler? Ve bende nedense pütür pütürlükler oluştu acaba hijyenimi tam yapamadım? Benm gibi bu durumu yaşayan var mı kızlar?
Kızlar benm göz altlarım mosmor küçüklükten beri doktor bana bu tedaviyi yapcakti işim cktı aksadı falan neyse diyecegm su güzellk merkezlerini bosverin gdin bir doktora çnkü suratınızı çizeblrsnz yada daha kötü olur falan cahilce o bu kremleri sürmeyin özellkle gözaltına. Dktr bana bkaç hafta uyguladktan snra işin taktiğini öğrendkten snra uygulayablcegmi söylemişti ve kullandgnz bölgeye serum veriyolar
sadece dermarollerle çatlaklar geçiyor mu merak ediyorum kullanan yazsın okadar sayfalara bakıp gözlerim yoruldu
valla ben çok araştırdım netten en son pergusa nokta com dan aldım. linki tam olarak yazmıyorum belki silerler diye.zgt nin 540 iğnelisini aldım..en ucuz nerden alınır şu an derma roller?
evet geçiyor uzun vadede. öyle okudum en azındanama destekleyici ve hızlandırıcı etkisi olsun istiyorsan etkili bir çatlak serumu ile birlikte kullanacaksın
valla ben çok araştırdım netten en son pergusa nokta com dan aldım. linki tam olarak yazmıyorum belki silerler diye.zgt nin 540 iğnelisini aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?