Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

ay kızlar inanamıyorum iki kere kullandım bunu bacak aralarımdaki çatlaklara kullandım gerçekten yüzeyselleşmişler biraz silikleşmişler yani çok bariz fark var daha şimdi fark ettim böyle hemen etki edeceğini düşünmediğim için hiç bakmıodm takip etmiyodum. şimdi öyle bakiyim dedim aklıma geldi çok mutlu oldm ta ne zaman yapmştm keşke bacak arkalarıma da yapaydım neyse adetim btince oralaara da yaparım

Ben göz çevresine dermarollerı tekrar uyguladım 2 kez daha. Sonrasında gözüm kızarmadı. Sürdüğüm kremden oldu demek ki o günkü.
En son 2 gün önce de kremden 1 saat sonra yıkadım yüzümü. Dermaroller tarifine göre ertesigüne kadar yüz yıkanmıyacaktı.
Gözde yaşarma oluyor ama geçiyor. Ve göz morluklarına faydasını gördüm. Gözün altındaki sona doğru 1 parmak kadarlık yerler aydınlandı.
Ancak göz pınarından 1 parmak kadarlık bölgelerle, burunda göze bakan duvarlardaki morluklar geçmedi. Yani fondotensiz gezecek kadar bir iyileşme
yapmıyor şimdilik. Yüzde de yer yer sivilce yaptı. Ancak alın çizgisinde 1 cm kadar iyileşme var. Kötü yorum yazdığım için mahçup oldum kısacası.
Faydası oldu az biraz.

Vücut derma rollerı da yapmaya devam ediyorum. 2. seansımı yaptım 2 gün önce. Diz arkasındaki çizgilerime fayda oldu sanki.
İlk seferki denememde sadece belli yerlere yapmıştım çatlaklara. Bu sefer tüm vücuda uygulamaya çalıştım . Çatlak olmayan bacak üstlerine,
kollarıma,kalçaya da yaptım.

Son düzenleme:
geçen hafta dermarollerımı kullandım (0.5 lik) sadece alnımda uyguladım. aslında alnımı feda ettim de diyebilirim ne oluurr ne olmaz diye. sonuç şu; iğneler pıtır pıtır cilde girdiğini hissettim. ama acımadı. cildinizi kaşırken nasıl ki acı dıuymuyorsanız, bu aleti uygularkende herhangi bir acı duymuyorsunuz. dermaroller ı uyguladıktan sonra leke kremimi uyguladım. kremin etkisiyle baya kızardı cildim. gerçi kremi ttek başına kullanıncada kızarıyo :) velhasıl KORKULACAK BİR ŞEY YOK. gayet uygulanabilir bir alet. yalnız bir kez uyguladım ben. haftada iki kere mi uygulanıyordu bilemedim neyse bu gün banyomu yapar cildimi temizler öyle uygularım tekrar ilerde gelişme kaydedersem yine yazarım. ayrıca takipteyim sizi

Kızlar bende 3seans yaptım araları yakındı seanslarin. Evet fark var ama sadece siliklestiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vee dün akşam ikince kez dermarollerımı tüm yüzümde güneş lekelerim için uyguladım. ardından kremimi sürdüm. kullandığım krem etkisini göstermek için ciltte kızarıklık ve yanma da yapıyor normalde.. kremden bir nohut tanesi kadar kullanırdırm ama dün geceki kadar etkili olduğunu görmedim. ayrıca dün gece kullandığım miktar öncekinin 10 da 1 i kadardı.. ona rağmen müthiş etki gösterdi dermarollerla birlkte. bu da 10 kat etkili olduğunu gösteriyor birlikte kullanımın.. kullanmaya devam edeceğim. süreç içerisinde bilgilendiririm..sevgiler..

Mrb arkadaşlar ben dün 2.seansımı yaptım önce emlayla uyuşturdum ve bu sefer daha rahat yapabildim.üzerine e vitamini kapsülü antiaging kremim (la roche) ve nemlendiricimi sürdüm sabah uyandığımda cildim daha berraktı.gerçektende cildi yeniliyor. Benim cildim zaten uzun süreden beri yenilenmiyo gibiydi. Cildim koyulaşmıştı yenilenmediği için. Bundan sonra dermarolleri bırakmayı düşünmüyorum. C vitamin kapsülüde alacağım. Ayrıca somon dna'sı varmış en etkili antiagingmiş. Benjamin button bununla uzun süre genç kalıp harry potterda oynayabilmiş. Ah bir buabilsek!

Olsun arkadaşım yinede pes etmek yok.devam etmeliyiz. Benimde cildim az bi parladı ama hala kızarıklıktan dolayı olan koyuluğuda tam geçmedi. Ben bırakmayı düşünmüyırum çünkü cildim kendi kendine pek yenilenmiyor 31yaşındayım. Somon dnasına merak saldım fakat ulaşması zor galiba. Mezoliftingide araştırdım ondada mantık aynı iğneli mezoliftingde iğnelerle derialtına vitamin aminoasit mineraller gönderiliyor. Solüsyonumuz iyi olursa mezoliftede gerwk kalmaz.

kızlar zeki gündüz kremi bir araştırın derim eğer cilt yenilemeyi düşünüyorsanız. ben başladım 1 hafta oldu. netten bir araştırın ne olduğunu dilerseniz. dermarollerımı da kullanmaya devam

Son düzenleme:
sadece dermarollerle çatlaklar geçiyor mu merak ediyorum kullanan yazsın okadar sayfalara bakıp gözlerim yoruldu

Ben bu yöntem işe yaramazsa artık çatlaklarımı kabullenmeyi düşünüyorum. Güzellik salonu burada öyle kaliteli biryer yok. Hem de çevrem izin vermiyor.
Ancak yüzümdeki sivilceler geçti ve iki gündür cildim daha pürüzsüz genç olduğunu farkettim. Yalnız dermaroller göz altı torbarına zarar verir de yaşlılardaki gibi olursa diye korkuyorum. Göz masajı buldum yine aynı korkudan yapamadım. Selilüt konusundada biraz fayda etti gibime geliyor alt bacak bölgesinde.
Vücut dermarollerını daha sık yapmayı düşünüyorum. 10 güne 1 diyor kağıdında. 5 günde 1 mesela ve daha baskılı, daha uzun süreli olarak.
Sen ne kadar zamandır yapıyorsun? Ne sıklıkla?

sadece dermarollerle çatlaklar geçiyor mu merak ediyorum kullanan yazsın okadar sayfalara bakıp gözlerim yoruldu

Dermaroller kremsiz olarak kullanılmaz bence. Dermaroller yaptıktan 15 dakika sonra kaşıntı başlıyor. Sonrasında açılan delikler iyileşirken kaşınıyor.
O yüzden bir krem sürüp cildi rahatlatmak gerekiyor. Ancak hangi krem kullanılacağı dermaroller kağıdında yazmıyor. Bütçenize göre ne olursa veya ne varsa evde.

Derma roller başarısı konusunda sık aralıklarla, acıya dayanılabildiğince inatla kullanılırsa ne krem olursa olsun başarıya ulaşılacağını düşünüyorum.
Benim diz arkalarımdaki çatlaklarda şimdiden iyileşme var.

kızlar zeki gündüz kremi bir araştırın derim eğer cilt yenilemeyi düşünüyorsanız. ben başladım 1 hafta oldu. netten bir araştırın ne olduğunu dilerseniz. dermarollerımı da kullanmaya devam

Ben başka bir krem aldım güneş lekeleri için onu kullanmaya başladım. Sen gelişme olursa yine haber ver. Bilgi verdiğin için teşekkürler.

Son düzenleme:

Mrb dün gece 2.seansımı yaptım. 1.seansımı geçen hafta yaptım. 1hafta aralıkla 1mm roller uyguladım. Önce emla kremi sürdüm ve özellikle gülme çizgilerine epeyce rolling yaptım. Bu sefer cildimde kanlanmalar oluştu.ama olsun. E vit. Kapsülü ve antiaginf kremimi sürdüm. Sabah uyandığımda cildim sanki yenilenmiş gibi hissederek uyandım. Bwnim cildimdeki sorun şuydu ne yaparsam ne sürersem süreyim cildim eskisi gibi yenilenmiyordu.çok eskiden sabah kalktığında canlı yenilenmiş bir ciltle kalkardım artık öyle olmadığı için dermaroller yapmam gerekiyor çünkü gerçekten cildi yeniliyor ve biz bunun mükafatını en az 3-4ay sonra görmeye başlayacağız bence

1 mm mi kullandın canımcım 0.5 degılmı benmı yalnıs bılıyorum nerden aldıgınızı yazarmısınz dermorollerı

1 mm mi kullandın canımcım 0.5 degılmı benmı yalnıs bılıyorum nerden aldıgınızı yazarmısınz dermorollerı

1mm kullandım gözaltına daha küçüğünü kullandım ben alalı çok oldu inan nerden aldğmı hatrlamyom ama rollerde kalite çok önemli.gözaltı rollerim kötüleşti tekrar almam lazm sizinde yüzünüz çok kuruyo mu işlemi yaptıktan sonraki günler? Ve bende nedense pütür pütürlükler oluştu acaba hijyenimi tam yapamadım? Benm gibi bu durumu yaşayan var mı kızlar?

Kızlar benm göz altlarım mosmor küçüklükten beri doktor bana bu tedaviyi yapcakti işim cktı aksadı falan neyse diyecegm su güzellk merkezlerini bosverin gdin bir doktora çnkü suratınızı çizeblrsnz yada daha kötü olur falan cahilce o bu kremleri sürmeyin özellkle gözaltına. Dktr bana bkaç hafta uyguladktan snra işin taktiğini öğrendkten snra uygulayablcegmi söylemişti ve kullandgnz bölgeye serum veriyolar

canım ben 05. kullanıyorum yüzüme. evde 1 mm kullanmayın diyor uzmanlar. estetik merkezlerinde kullanılabilyormuş 1mm ve sonrası. benim cilt yenileme kremimden midir rollerdan mıdır bilmem ama kururma başladı cildimde. kurumanın sebebi cildin yenilenmesi için gerekliymiş. cilt kuruyup üstteki deriyi attıktan sonra yenileniyormuş.

doktor diyorsun da , zaten bir çok kaliteli estetik merkezlerinde doktorlar bu işi yapıyor yaptırıyor. sen hangi şehirde gidiyorsun doktora? bir de özel mi nedir bilgi verebilir misin? ne diye çıkalım yola nereye gidiyoruz? :)

evet geçiyor uzun vadede. öyle okudum en azından ama destekleyici ve hızlandırıcı etkisi olsun istiyorsan etkili bir çatlak serumu ile birlikte kullanacaksın

en ucuz nerden alınır şu an derma roller?
valla ben çok araştırdım netten en son pergusa nokta com dan aldım. linki tam olarak yazmıyorum belki silerler diye.zgt nin 540 iğnelisini aldım..

Özel hastanede daha çok ilgileniyolar bu konuyla ilgiii dermaroller falan ama her yerde fiyatı değişiyor tabiki bgn lepra devlet hastanese gttm bakırkoydeki istedgm doktor degildi zaten kadın göz altnn bi çözümü yok ancak krem yazabilrm ddi bakmadı ble musmula suratlı kadın ama önceki doktor nasıl ilglenmşti sasırrsnz yne özel hastaneye kaldk yani kızlar

540 lı roller kaca acaba* mesaj yazamıyorum bana mesaj atar mısın nerden aldınız?

bir de şunu söyleyeyim, roller ile çatlaklarında çok iyi sonuc alan bir de sac dokulmesi için (eşi uygulamıs ) çok iyi sonuc alan kisilerle konustum

duzenlı yapılırsa cok etkılı olabılır dıye dusunuyorum

ama saçta çok acıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…