- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Aynen canım. Hemen bi numara istemeler aa senin numaran bende yok çay içelim mesela ben yurtta kalıyorum karşıdaki kişi evde gel bize ders çalışalım bizde kal falan yaw he he kimi insan çok menfaatçi keyfine düşkün ya kız derse geliyo yanımda oturmuş tabletler okey oynuyo ohh keyfe gel genelde öyle diyordum inanmıyorlar direk vermiyorum diyorum artık bu kadar bezdim
vermiyorum vermeyeceğimde
satan yer yok canım işte
parayla satmam işte o kadar gelip yazıyorum
ama onlar sanki mecburmuşum brde onun için not tutuyormuşum muamelesi yapıyor
ilk sene veriyordum ama artık vermiyorum
ben 3 vesayit gideym okula 2 saat yol çekeyim hanımefendi o sırada uyusun bende bilgi paylaşıldıkça çoğalır diye not vereym malesef onu yapamam ben
direk selam demeden ay not var mı ay vize ne zaman ay ne soracak koca. şeytan diyor kürekle çarp ağzına
bn defteri tutuyorum sorana da veremem gelseydin diyorum
yani canım o kadar gel dinle ama adam senin notlarınla senden yüksek alsın yada düşük aldğında notların eksikti diyip üste çıksın
vermiyorum zaten
senin dediğini bende yapıyorum kaçırdım yazamadım hoca sildi yada geç kaldım der veririm tamam derim ama keyfi gelmeyenlere vermem
kanka oluyoruz sınav zamanı unutmayanlar kardeşim bile diyor ama sadece sınav zamanı
yani canım
sen benim arkadaşım olsaydın canım senin yerinede not tutardım geçerli mazeretin var çnkü
neden keyfi gelmeyene not vereyim ki bakın çalışıyormuşsunuz hm okul hem iş yapmışsınız her şekilde notun verilmesi gereken birisiniz ama keyfine uykusundan ödün vermemek için derse gelmeyenlere de mi not vereym
bende ilk sene veriyordum ama sonra vermemeye başladım
pat diye veremem diyorum
7de çıkılan yol 3 vesayit ve o sıcakta yada soğukta derse giriyorsam geçerli mazereti yksa neye yarar
rabbim boş duranı sevmez. günahsa günahı bana
benmde en sevmediğim uykusundan ödün vermeyip not dilenen vatandaşlar
alt sınıflardan isteyen olsa veririm ama keyfine derse gelmeyene niye not vereyim enayi miyim
sınav zamanı kardeşleri kankaları oluyoruz yolda görse tanımaz bir de
Yoo bazı dersler sırf nota bağlı oluyor, notu yalayıp yutan geçiyor. Yani şu eforu, gelenle gelmeyenin farkı konusunu geçiniz efenim.Ya kusura bakmayın da ben sizin gibilere gıcık oluyorum..
Tamam emek veriyosunuz anliyorum ama ben bunun altında benim notumla benden yüksek alicaklar yek yaa enayimiyim mantigi var...
Yapmayin koca insanlariz..
Bende istedim bi kac arkadasimdan o kadar isime yaradi ki o kadar cok dua ettim ki..
Boyle yaparak insanlarda kötü bi imaj olusturuyosunuz. .
Zaten derse giden dinleyen insanla gitmeyen inanin fark ediyor.
çok haklısın verme tabi. ben verdimde ne oldu tek kelime bilgi bile saklandı benden. kendini kullandırma. paşa paşa girsinler notlarını alsınlar.Üniversite son sınıf öğrencisiyim şu ana kadar hocaların sırf not aldırdıkları derslern hepsine giren biriyim. hoca kitaptan işleyip not aldırmıyorsa kırk yılda bir girmemezlik yapmışımdır. ama defter tutulan her derse geldim. şimdi vizeler yaklaşıyor millette bir not istemem çabası oluştu. diyelim ki kız gelmiyor derse ama not istiyor vermeyince de surat asıyor şahsen ben sabahın 6sında kalkıp 7sinde yola çıkıyorum 9da olan ders için ama hanımefendi kalkmaya üşenip derse gelmiyor üstelik not vermeyince surat yapıyor. Defterim tam diye genelde not isteyen çok oluyor. diğerleride işte neden vermedin vs diye laf yapıyor sizce vermemekte haksız mıyım?
Niye emek hırsızlığı olsun .çalmış mi birinin notunu ? Ayrıca helal olsun hakemis sadece not okuyarak 2. Olacak kadar zekiymisTabi ki vermeyin. Ben de ilk üniversitemi okurken okulla ilgisi bile olamayan sınıf arkadaşım okul ikincisi olmuştu. Hem de hiç hak etmeden. Sadece milletten aldığı notlarla sınava girerek. Emek hırsızlığı bu. Başka bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?