Ders vereyim dedim ama olan yine bana olacak gibi.

Daha 2,5 aylık evlisin.Bazı şeyleri afedersiniz ama dırdırla tüketmeyin.
Eşya dediğin ne ya.
Kalp kırmaktan çokmu kıymetli.
Yemişim eşyayı bir kıvılcıma bakar. Azcık rahat olun.

Gerçekten abartmissin is yerinde arayip da sayacak kadar bir konu degil, tabi bana göre öyle. Ya geri adim aticaksin ya da yeni yeni koltuk takimi alicaksin. Bu arada esin sabirli davranmis benimki olsaydi kalan koltuklari da kirardi

Benim aklima gelen de su; su saat oldu ne yemek ne temizlik bir sey yapmadım. Yatak bile toplamadim. Hicbir sey yapmasam tribe devam etsem daha mi kotu olur?

Ben geri adim atamiyorum bunu anladım.

Yok artık ya. Tabiki yapmayın böyle bişey. Alt tarafı koltuk, ne demek hiçbir şey yapmasam. Böyle herseye trip atarak bunaltmayın şu adamları.

huzur cok pahalı bi şey arkadaş, ve bizim bildiğimiz paralarla alınmaz...

eşya yahu bu kırılır, dökülür, belli bir yaşanmışlık olur üzerinde.. cana geleceğine mala gelsin insanlar ölüyor eşya dediğiniz ne ki? insan evinde rahat etmek ister, sürekli bir şey olacak endişesiyle yaşayamaz eşiniz.. böyle giderseniz bir süre sonra verdiğiniz tepkiler önemini yitirir, kendi kendinize sinirlendiğinizle kalırsınız..

akşam çıkın bir yemek yiyin sinirleriniz yatışsın..

Kizlar valla cok guzel söylüyorsunuz da.
Tovbe ki geri adim atamiyorum.
Yere batsin koltuk az once koltugu bicaklamayi dusundum de kiyamadim tabi ki ahahah
Geri adim atarsam "slim gene sinirlenmis gecmis" olacak. Ben bosa ugrasmis olucam.

Yere batsin koltuk az once koltugu bicaklamayi dusundum de kiyamadim tabi ki ahahah
Geri adim atarsam "slim gene sinirlenmis gecmis" olacak. Ben bosa ugrasmis olucam.

ne için uğraşıyorsun ki zaten? terbiye edemezsin bu saatten sonra, yenisini aldığınızda da aynısını yapacak.. sen gene sinirlenmiş ol ama yeni koltuğa para verme.. 2 gün sonra üzerine çay dökse haftada 1 koltuk mu değiştireceksin :)

Arkadaşım adamın ne suçu var bir yumrukta kırılan koltuğunu aldığın yere götür bence...

Benim aklima gelen de su; su saat oldu ne yemek ne temizlik bir sey yapmadım. Yatak bile toplamadim. Hicbir sey yapmasam tribe devam etsem daha mi kotu olur?

Ben geri adim atamiyorum bunu anladım.
abartmışsınız ve hala devam ediyorsunuz. Evi toplamamak,yemek yapmamak niyedir ki? Adam işten geliyor. Çok bencilce bir yaklaşım bu.
Herşey insanlar için. Eğer çok rahatsız oluyorsanız malının kıymetini bilmediğini düşünüyorsanız usturupluca konuşursunuz trip atmak iş yapmamak nedir yahu.

Ya biz mi anlatamıyoruz sen mi anlamıyorsun Slim?
Ortada bir mesele yok, aksine sen mesele çıkarıyorsun şu anda.
Başka bir şeye bozukmuşsun da sanki bundan çıkarıyormuşsun gibi.
Uğraşma zaten, aç bir çikolatalı dondurma dal, iyi gelir bak

Çocuğunuz olursa ne olacak acaba
Streç filmle kaplarsınız herhalde her eşyayı
Ama duvarların kaçarı yok, çizilmeye boyanmaya mahkumlar her türlü

Eşya eskir bugün olmazsa bikaç yıla
İstendiğinde yenisi de alınır
Ama 'saygı' önemli şey eften püften şeylerle yitirmemek lazım
Konuyu görünce şu psikolojiyle "kiminin oğlu toprak kiminin koltuğu çizilmiş" diyesim geldi. Hala milletin ne derdi var. Cidden düştüğü yeri yakıyomuş. Ben olsam bi çatlak için kalp kırmazdım. Adam fazla sabırlı bence

Hay ağzına sağlık
Duygularıma tercüman olmuşsun

De ki koltuk almamıza gerek yok onarırız onun yerine sana ceza olarak beni yemeğe çıkar pahalı biyere diye adam balıklama atlar o kadar koltuk parası vericeğine. Yahu adam yanında sapa sağlam koltuk derdine düşmeyin görüyosun ocaklarına ateş düşen insanları lütfen

o zaman neden lafını bu kadar yere düşürüyorsun? haklı da olsan 'dırdırcı' pozisyonuna bi kez düştün mü, toparlayamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…