- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Benim aklima gelen de su; su saat oldu ne yemek ne temizlik bir sey yapmadım. Yatak bile toplamadim. Hicbir sey yapmasam tribe devam etsem daha mi kotu olur?
Ben geri adim atamiyorum bunu anladım.
huzur cok pahalı bi şey arkadaş, ve bizim bildiğimiz paralarla alınmaz...Aslinda cok onemli bir sorun degil ama valla baslarken boyle olacagini tahmin etmemistim.
Evimdeki esyalara cok onem veriyorum. Normalde esya vs umrumda olmaz ama bilmiyorum evim bambaska.
Haftasonu esim mac izlerken heyecanla koltuga yumruk atti. Tahta yerine, kenarina. Salonda seyrediyorduk oturma odasinda degil. Hic girmedim 2 gundur oraya. Ama 2 gundur araliksiz soyleniyorum. "Koltuga bir sey yaptiysan alacaksin yenisini" diye. (Esyalari dikkatsiz kullaniyor ve cinnet gecirecek noktaya geliyorum.)
Bugun aklima geldi baktim. Catlamis kenari. Boyuna 3 5 cm bir sey. Yani catlak dedigim de ojeyle bile kapanabilir bir sey.
Tabi aradim. Agzima geleni saydim. Zamaninda 8 9 bin lira verdirsem degil vurmak dokunamazdin bile'den girdim. Yenisini alacagim'dan ciktim.
Once tamir ettiririm falan dedi ama bakti basa cikamiyor tamam alalim dedi. Bu aksam cikalim alalim diyor.
Iyi de ben koltuk almak istemiyorum ki. Daha 2.5 aylik evliyim ve pazar gunu ilk defa kalabalik misafir gelince kullanmistik o odayi. O koltuklari cope vs atmak saçma, e bunun maddi boyutu da var niye alayim koltuk takimi.
1 kere oturuldu insaf ya hu. Hadi onu da gectim. Tamam paramiz kendimize yetecek kadar var Allah'a sukur. Niye hazir parayi yiyelim ya da borca girelim. Niye sikayim kendimi bunun icin.
Napicam bilmiyorum. Boyle giderse lafimdan donemicem gibi duruyor. Kizlar ben napicam? Derdim pisma etmekti valla ben pisman oldum.
Kizlar valla cok guzel söylüyorsunuz da.
Tovbe ki geri adim atamiyorum.
Yere batsin koltuk az once koltugu bicaklamayi dusundum de kiyamadim tabi ki ahahah
Geri adim atarsam "slim gene sinirlenmis gecmis" olacak. Ben bosa ugrasmis olucam.
Benim aklima gelen de su; su saat oldu ne yemek ne temizlik bir sey yapmadım. Yatak bile toplamadim. Hicbir sey yapmasam tribe devam etsem daha mi kotu olur?
Ben geri adim atamiyorum bunu anladım.
Ya biz mi anlatamıyoruz sen mi anlamıyorsun Slim?Kizlar valla cok guzel söylüyorsunuz da.
Yere batsin koltuk az once koltugu bicaklamayi dusundum de kiyamadim tabi ki ahahah
Geri adim atarsam "slim gene sinirlenmis gecmis" olacak. Ben bosa ugrasmis olucam.
Konuyu görünce şu psikolojiyle "kiminin oğlu toprak kiminin koltuğu çizilmiş" diyesim geldi. Hala milletin ne derdi var. Cidden düştüğü yeri yakıyomuş. Ben olsam bi çatlak için kalp kırmazdım. Adam fazla sabırlı benceEşya eskir bugün olmazsa bikaç yıla
İstendiğinde yenisi de alınır
Ama 'saygı' önemli şey eften püften şeylerle yitirmemek lazım
Hay ağzına sağlık"Normalde eşya umrumda olmaz"
Sanirim esya senin degilse umrunda olmuyormuş.
Bu ne mal hırsı,bu ne cimrilik..
Az bisey catlak var diye ortaliğı yıkıyorsun yenisini alcaksın diye kavgaya tutuşuyorsun resmen ve adam tamam diyincede para vercem diye ödün kopuyor.
Naptığın belli değil.
Mal delisi insanlar çok itici ya
bence ev yeni diye çok özeniyordum ondan öyle tepki verdim vs de geç..
De ki koltuk almamıza gerek yok onarırız onun yerine sana ceza olarak beni yemeğe çıkar pahalı biyere diyeKizlar valla cok guzel söylüyorsunuz da.
Çocuğunuz olursa ne olacak acaba
Streç filmle kaplarsınız herhalde her eşyayı
Ama duvarların kaçarı yok, çizilmeye boyanmaya mahkumlar her türlü
o zaman neden lafını bu kadar yere düşürüyorsun? haklı da olsan 'dırdırcı' pozisyonuna bi kez düştün mü, toparlayamazsınKizlar valla cok guzel söylüyorsunuz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?