Ders vereyim dedim ama olan yine bana olacak gibi.

Insan eskiyor. Koltugu bosverin. Tabiki dikkat etmek lazim. Anlamistir o da. Biz de hep misafir odasinda oturuyoruz .Oysa tv blueray extra ne varsa aldik. Keyfini cikarin evinizin

Bilemiyorum ben eşyaya pek önem vermediğim için böyle şeylere takılmam hele oğlum olduktan sonra zaten yeterince zarar veriyor. Daha yeni evli olduğun için bu kadar takıyor olabilirsin.

Ses çıkarma zaten o alalım deme Z bence ve böle basit konulara tepki verdikçe ciddi bir konu olsa sizin dediklerinizi önemsemicektir nasılsa bu herşeye abartıyor diye

Vazgeçtiğini söyle ne olacak ki? Düşündüm taşındım verdiğim tepki fazlaydı dersin.

2.5 aylık evlisiniz daha saygiyi kaybederseniz koltuktan daha pahalıya nal olur

işte "misafir" odası misafir"tabağı" misafir " esşyası diye evi ayrırsanız o parçalara bişey olunca insanın içi gider. o kadar para veriyorsunuz, kendiniz oturunikendiniz kullanın ayda 2-3 kere eve gelen misafirden kıymetsiz misiniz? çünkü kendiniz kullanırsanız ve yıpranırsa üzülmezsiniz, yaşanmışıktır,anıdır onda bir fenalık yok. ama ev ve eşyalar kafada bu benim bu misafirin diye kategorilemek çok fena birşey...
bir de yeni evlisin onun heyecanı var. biraz sakinleş, bunlar can alıcı mevzular değil,evinde huzurun olsun yeter.

Sakin dalga gecmek olarak algilamayin ben olsam hadi yine iyisin haci bu seferlik affettim derdim

Benim eşimde sakar bizim koltuklarda yanık var sigara yanığı halımda perdemde hiç bu derece olmadım perdede biraz içim cız etti bi On saniye kadarcık o kadar yazık adama eşim yanımda olsunda ev yansın umrumda olmaz şuan eşya nedir ki huzurum olsunda

yazık adamcagiza bir de tamam alalım demiş. çok iyi niyetli birisi ya da bu kadar tepkiyi anlamlandiramadi sana da koltuğuna da deyip alalım dedi. su iki günlük dünyada kırıldı döküldü diye insanların hayatını zindana cevirmeyin. ahsaplar için kalemler var geçersin üstünden görünmez bile. herkes dünyaya bi kere geliyor. düzen delisi eşler hayatını mafetsin diye değil.

Eşya dediğin nedir ki canınız sağolsun. Çok abartmissin iyi değil biraz Kalender olmak lazım. Yarın birgün tamam demez siz üzülüsünüz.

Kizlar abarttigimin farkindayim.
Sonradan "niye yaptim ki boyle" diyorum. Ama bu pek donebilecegim bir nokta degil.
Nasil doneyim su isten?
Onun yerine kendine bilezik aldır. Mümkünse 8 bin liralık olsun. Böylecce hem paranızı harcamamış olursunuz. Hem de sözünüzden dönmemiş olursunuz. Hafifi bir sapma diyelim. Koltuğun kırığının diyeti diyelim.

Eşya dediğiniz nedir ki?Yükten başka bir şey değil,bir süre sonra modası geçip yenisi er ya da geç alınmayacak mı?
Böyle mevzular için eşinize laf saydırmayın.Eşinizden önemli mi?Birbirinizi böyle şeyler için üzmeyin,germeyin..

şu misafir odası olayını hiç anlamam sadece misafir otursun diye koltukmu alınır
neyse konu o değil abartmışsın biraz eşinede gelince dersin sonradan düşündümde gereksiz abartmışım
kusura bakma diye

Abart da abart vallahi

Kizlar abarttigimin farkindayim.
Sonradan "niye yaptim ki boyle" diyorum. Ama bu pek donebilecegim bir nokta degil.
Nasil doneyim su isten?
Çok gururlusun galiba. Eşine "aman canim ben de cok abartmisim alt tarafi bi catlak. Tonu kaç kuruş. Senden degerli mi." De..

Ojeyle tamir et...sonra da kaç saat uğraştım kurtardım koltuğu,dua et de

yalnız kocanda ne kadar sakinmiş hemen alalım demiş
valla bulmuşsunuz mis gibi en sinirsizinden kocayı nasıl kanırtırım diye uğraşıyorsunuz
ben böyle bir şey yapsam suratıma bakmaz benim bide işyerinde arıcam puuu

Kendinizi frenleyin yoksa bir daha ki konu başlığı eşim eşyalar yüzünden gitti olur.Esinle huzur daha önemli eşya değil evliliğini bu yüzden heder etme yazık olur size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…