Ders vereyim dedim ama olan yine bana olacak gibi.

Ben seni tanısam evine gelmem mesela
Çay döksem ayvayı yerim diye düşünürüm sanırım
Sakar değilim ama sakınan göze çöp batar misali, normalde olmaz ama senin evinde olur bi kaza

Eşimin arkadaşları her geldiklerinde bir eşyama zarar geldi ama hiç eşime yada arkaşına bir tepki göstermedim, hatta evleneli 15 gün olmadan eşim koltugu sigarayla yakmış ama büyütülücek bir mevzu gibi görmedim. Canın sağolsun deyip geçtim koltuk bu yerine yenisi gelebilicek bir eşya için eşimin kalbini kırmama gerek yok diye düşünüyorum.
Bence büyüttüğünüzü bir anlık öfkeyle söylediğinizi dile getirin Olmadık bir olay yüzünden kalp kırmaya gerek yok.

Çocugunuz birşey dökse falan gene kızacak mısınız bu kadar
Malınıza bu kadar önem vermeyin eskir yenisi alınır
Ha bir kırık yüzünden de almayın bence dediğiniz gibi boşuna masrafa gireceksiniz
Eşinizle konuşabilirsiniz.

Aynen bende bu konuda çok rahatım annemden kaynaklanıyor birazda özellikle temizlik hastalığı vardı yok onu yeme dökülür yok bunu yapma pislik olur diye diye şimdi kendi evimde ne dökülürse kırılırsa dert etmiyorum silerim süpürürüm ne olucka yani ama kocam evde çok huzurlu ona eminim dır dır eden bir kadın yok başında

Kizlar su an ruh hastasi gibi gorundugumun yemin billah farkindayim.
Cok stresli gunler geçiriyorum. Buna siginip insan gibi konussam?

Bence de böyle olmalı adam evinde rahat edemiyecekse nerede etsin ,bende çok sakarımdır halıya kola dökmüştüm eşim benden daha çok panikledi yepyeni halı aman kolonya getir bez getir v.s diye cana gelmesin çok takmam eşyayı malı mülkü. Halıyı sildik iz kalmadı koltugumda hala iz var ama zamanı gelince değişirim eşimden kıymetli değilki koltuk .Ufak mevzular büyüyüp dağ oluyo bazen sinirle söylemiş konu sahibi arkadaşta umarım tatlıya bağlarlar.

Kesinlikle öyle yapın bence ve yeni koltuk takımını da almayın. Hatalar insanlar içindir; siz geri adım atmadığınızda hata yapmamış olmuyorsunuz, bilâkis, hatanızı göre göre burnunuzun dikine gidiyor oluyorsunuz. Şu an çok abartarak hata yapmışsınız, kendinizi zorlayarak geri adım atmanızı tavsiye ederim ki inatçılığınız büyüyerek zamanla şımarıklığa dönüşmesin.

Derdiniz okadar büyükmüş ki hiç bir tavsiyede bulunamıycam, kırılsa bile ne olacak daha garantisi bile bitmemiş.

Stresinin nedeni bilmiyorum ama eşinle bunun verdiği sıkıntıyla bu şekil davrandığını konuşmalısın bence devamında sinirli, stresli bir insan gibi görünmektense az olsun geri adım atmak en iyisidir.

Bi önceki konuna baktım canım böyle ufak şeyleri bayağı büyütüp bide ben geri adım atamam falan diyorsun ama evlilik böyl2 bişey değil bu yüzden çocuk olayını şimdi düşünme derim biraz zaman ver bence

Büyük ablam itici derece de titizdi ve uyuz ederdi bizi mürebbiye gibi başımızda dolanır herşeyi yasaklardı
Şimdi büyüdüm kendi evim var ama ablam gibi değilim çocukları da severim döküp saçmaları da umrumda olmaz, kimin çocuğu olduğu da fark etmez
Toplanır, halı desen yıkamaya verirsin biter
Eşim başak burcu kıldır biraz kendi annesine bile peçeten düştü al der, ben düşsün ne olacak derim
Bana bi kere koltuk leke dedi
Bişey demedim
İkinci gün yine leke dedi
Eve beraber giriyoruz işten gelip, ya sil ya sus dedim sende de iki el var
Bi daha da bişey diyemiyo
Sanırım konu sahibinin eşi ses etmiyo diye konu sahibi şansını fazla zorluyo

Heheh benim eşimde başak neyseki bana çok karışmaz tavrımı bilir ne kadar rahat olsamda normalin üzerindedir temizliğim sadece dert etmem kocamdan kıymetlimi ama titiz ve temiz olması çok güzel buram buram ter kokmasından iyidir ayrıca çok güzel temizlik yapar
Ha bide konu sahibinde az şımarıklık ve çoook fazla gurur var ama zamanla anlar evlilik böyle bişey değil

Konuyu tamamen kanım donmuş bir şekilde baştan sona okudum. Bacım sen bi psikolojik destek al bu egoyla ve mala düşkünlükle ne evliliğin ayakta kalır ne de evinde huzur olur.

Valla pişman ol zaten bu da sana ders olsun

Stresim de asagi yukari o konu ile alakali. Korunmayi birakmadigim halde reglim biteli bir hafta olmadi ama betahcg 22 cikti. (Yarin tekrar kan vericem) Ek olarak hashimoto tiroidim kotu cikti. Sigarayı gunde 2 paketten 10 taneye dusurdum, ustune de borsada 3 kurus zarar ettim derken psikopatin teki oldum ciktim.

Sigarayı acilen bırakman lazım

Bence saglam bir ozur dileyin. Yaptiginiz abartidan fazlasi bence. Orasi sadece sizin değil esinizin de evi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…