Merhaba arkadaşlar :)
Başlık yeterince açık aslında, öncelikle sizin yorumlarınıza ve tecrübelerinize, fikirlerinize çok ihtiyacım var...
Evliyim ve üniversite son sınıf öğrencisiyim. Dersaneye gitmeden kpss'ye çalışmayı düşünüyorum.Eğitim bilimleri gözümü korkutuyor aslında...
Sizin fikirlerinizi alabilir miyim?
bugu_su, teşekkür ederim cevabın için...
Sözel konusunda kendime bir güvenim var nedense..Eğitim bilimlerinde ilk defa sınava giricem. Yapabilir miyim bilmiyorum fakat dersane benim tüm zamanımı alır o yüzden bu sene gitmek istemiyorum. Düzenli çalışırsam sanki olur gibi geliyor ama..
He bu arada bölümün rehberlik,din kültürü ya da okul öncesi ise tabi atanırsın.
Biz branşçıların kadrosu da sınıfçılara gider işte.:26:
hayatım boyunca hiç dersaneye gitmedi ve beş yıldır öğretmenim evli olman aslında işini daha kolaylaştırır maddi ve manevi yönden öğrenciyeken kredi yutlarda kalıyordum ve inanın ders çalışmak imkansız oluyordu bazen yemek düzeni yok çalışma düzeni uyku düzeni yok yurt hayatında ama ev hayatı bambaşka walla ben eşime diyorum yeniden üniversite sınavına girsem hiç dertsiz tasasız yeniden üniversite okusam mı diyorum sonuna kadar yanındayım diyor işte böyle inanın bir plan program yapın daha çok uzun zaman var önünüzde umarım azminizi kıran hiç olmaz
2008de 77,5le mardin sözleşmeli
2009 da 85,7le van kadrolu atandım
okul öncesi öğretmeniyim
Bölümün ne diye ısrarla soruyorum.
Ne güzel bana moral olucak örnekler de var. Tebrik ederim..
Nasıl bir çalışma sistemi uyguladın acaba , paylaşırsan sevinirim...
Canım bölümüm ilahiyat ve meslek dersleri olarak atanmak istiyorum din kültürü olarak değil. Birde yaşadığım şehri seçmek durumum var ve küçük bir şehirde yaşıyorum.
Canım benim evde iyi kaynaklar ve internetten indirebileceğin video derslerle halledebilirsin.
Ben geçen sene kursa gittim pişmanım.İyi hocalar denk gelmesi şans yoksa vakit kaysı ve maddi kayıp olabilir.
Elinde bodl kaynağın olsün.Bol bol dışarıdan denemelere girersin.)))
Matematiğin iyiyse ilk bölümden gitme o zaman dershaneye.
Eğitim paketi al sadece.
Atanırsın bence,seçmeliler var ya,ihtiyaç olur inşallah.
He bu arada bölümün rehberlik,din kültürü ya da okul öncesi ise tabi atanırsın.
Biz branşçıların kadrosu da sınıfçılara gider işte.:26:
branşlarda 90 puanlarla bekleyenlerin durumu bana görede çok üzücü ama böyle bir konuya henüz branşının ne oldugunu bilmeden bu yorumu yapmanınz hangi mantıksa benim puanımı yazmamda o mantıkTebrik ederim de ne alaka yani ?
İstediğiniz yere atanmak için çok çalışmışsınızdır.
Branşlarda 90 puanlarda bekleyen insanlar var.
Aslında matematiğimde hiç iyi değil malesef
Sözelime güveniyorum... Fakat eğitim bilimlerine ilk defa hazırlanıcam... İnşallah atanırsam burda benim gibi çalışanlara da örnek olur bu yazılanlar..
ders çalışmayı çok seviyorum günlük aylık ve yıllık çalışma programı hazırladım konu konu hangi ay hangi hafta bitirmem gerektiğini not aldım renkli kalemlerle özetler çıkartıp notlarımı sürekli okudum bol bol test çözdüm ben ihtiyaç yayınlarının dilini daha iyi anlıyordum şimdi konu özet çetvelleri gördüm kavram haritalı var 1 sayfada koca bir bölümü taslak olarak özetlemişler sonra bol bol test çözdüm eşimle üniversitede tanışmıştık birbirmize kavuşmamız için tek aşama vardı oda atanmak yoksa evlenmemize aileler müsade etmezdi bu da bizim ödülümüz oldu anlamadıgımız yerleri yada önemli buldugumuz detayları birbirimize anlattık öyle böyle derken mutluyuz
branşlarda 90 puanlarla bekleyenlerin durumu bana görede çok üzücü ama böyle bir konuya henüz branşının ne oldugunu bilmeden bu yorumu yapmanınz hangi mantıksa benim puanımı yazmamda o mantık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?