Dersaneye gitmeden öğretmen olabilir miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Feza_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sözeller çok nankör canım.

Matematiğe yüklen o zaman,ama tek başına nasıl olacak ki ? :26:

Haklısınız,o bölümlerde okuyan gelip böyle bir konu açmaz.

Feza ben dershaneye gitmen taraftarıyım.

canım belki imkanı yoktur. bence evde çalışma disiplini oluşturabilecekse dersaneye gitmesine gerek kalmaz. kişiye göre de değişir. kimi kendi okuyarak kimi dinleyerek anlar.

Matematik konusunda video izleyerek destek alıcam inşallah. Verdiğiniz adres için teşekkür ederim.

Sizin çocuğunuzda çok küçükmüş Allah bağışlasın :)

Bu yoğunlukta çalışabiliyorsanız tebrik ediyorum sizi...İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Sözeller çok nankör canım.

Matematiğe yüklen o zaman,ama tek başına nasıl olacak ki ? :26:

Haklısın aslında sözeller çabuk unutuluyor...

Matmatiğim oldum olası kötüdür hayırlısı artık

Neyse ben taşlanmadan çıkayım.

Allah gönlüne göre versin Feza.

Neden taşlanıcaksın ki bugu_su ? Formum herkese açık...

Sonuçta herkes kendi tecrübelerince yorum yapmaya çalışıyor....Sende kal

Hepinizin düşünceleri benim için önemli.

olabilirsin tabii ki
eşin anlayışlıysa ev işlerinde de sana yardımcı olur, çalışman için sana destek olur, bu çok büyük bi avantaj. yaklaşık 1 ay önce sevgilimle aynı evdeydik ve çok iyi ders çalışıyordum. sürekli beni ders çalışmam konusunda güdülüyodu. testlerimi kontrol ediyor, fullersem çikolatalar püskevitler alıyordu çamaşırlar yıkandığında sermek için balkona yöneldiğimde elimden alıp sen ders çalış sana sınavda nasıl çamaşır asılcağını sormıcaklar diyodu, video ders izlerken bi yandan fasulyeleri ayıklamaya çalışırken, elimden alıp hocandan gözünü ayırma diyodu. ve bunlar benim çok verimli ders çalışmamı sağlıyordu, eğer senin de evinde seni rahatsız edici bi uyaran yoksa evinde misler gibi huzur içinde çalışırsın.
bunun için bi kaç şey önericem
matematik için ofisokul diye bi site var. oraya üye ol, üyelik ücretsiz. hoca oraya hem video hem test eklemiş. önce testin çıktısını alı çözersin sonra yapamadığını oradan dinlersin, soru üzerinden konu anlatıyor.
tarih için google amcaya hakan dede sezon finali yaz. çıkan videoları izle, süper anlatıyor, anlattıkları akılda kalıcı.
coğrafya için nihan akar var. zorlueokul.com da videoları var, bu site ücretli ama fiyatlar çok uygun, sabit fiyat da yok sadece coğrafyaları izlicek kadar ücret de yatırabiliyosun bu kadın bana ezberleyemediğim ne kadar maden ova dağ bayı çayır varsa hepsiciğini öğretti, hepsi aklımda şu an coğrafyada 1 numara
eğitim bilimleri için ihtiyacın uzaktan eğitim videolarını tavsiye ederim. nette geçen yılın videolarının linki var, o linkleri indir fox tab flv player ile videolar açılıyor, onları oradan izle.
buralardan derslerini dinlersin. bunun yanında x yayıncılığın öğretmenin ders notları adlı defterleri var. her dersten var. defterler rengarenk insanın içini açıyor, kitap gibi kalın değil, özet gibi eksik değil, geniş kapsamlı özet diyebilirim. o videolarda dinlediklerini bu defterlere not alırsın zaten defterde her şey yazıyor ya da işte ne biliim altını çizersin, başka konu anlatımlıya ihtiyacın olacağını sanmıyorum
bunlar dışında uzman kariyerin coğrafya öğreten soru bankası ve tarih öğreten soru bankası var. bu soru bankalarını edin. soruların nasıl çözğlmesi gerektiğini bile anlatmış, soru bankası ama içinde bi kaç kavram haritası da var.
yine aklıma gelirse seninle paylaşırım canım. önce kendine inan, sonra dediğim gibi huzurlu bi yuvan varsa ders çalışmamak için kimse seni engelliyemez, kpss vız gelir sanaaa

Sedefonur, canım daha önce senin konunda da konuşmuştuk yine böyle aynı samimiyetinle cevap vermiştin teşekkür ederim bunun için...

Çok güzel kaynaklar tavsiye etmişssin söylediğin kaynakları alıcam inşallah.. Yeni kaynaklara ihtiyacım olduğunda senden bilgileri alırım inşallah..

Benim eşimde çok yardım eder bana sağolsun :) Ben eğitim bilimleriyle başlamıştım çalışmaya hayırlı olsun o zaman ev dersanem :) Video izleyerek çalışıcam ve dersane denemelerinde kendimi denerim..

Öğretmen olmak isteyen emek veren herkes atanır inşallah..

Bugu_su davetin için teşekkürler..vaktim oldukça misfiriniz olucam inşallah :)

Türkçe soruların olursa seve seve yardımcı olurum canım.

Ben de son sınıfım,çok şükür bitiyor.

Her zaman bekleriz.

28 yaşındayım,5 yıllık öğretmenim,hayatımda hiç dersane,kurs,özel ders gibi kavramlar olmadı çok şükür.

ne liseden ne de üniversiteden sonra sene kaybım olmadı.gayet de güzel atandım

yani bence çalışırsan tabiki de atanırsın.

Son düzenleme:
Türkçe soruların olursa seve seve yardımcı olurum canım.

Ben de son sınıfım,çok şükür bitiyor.

Her zaman bekleriz.

Türkçe hocamı da buldum şimdiden

Sorularım olduğunda sana müracat edicem...

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için..

İçimde kendime olan inancım ve umudum vardı ama böyle güzel haberleri ve başaranları duyunca daha da cesaretleniyorum...Yüreklendirilmeye ihtiyacım vardı sanırım yazdıklarınızla moral ve cesaret buluyorum...

Peki nasıl çalıştığınızı sorabilir miyim? Nasıl bir yöntem izlediniz?

rica ederim canım elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım bugumun verdiği topiğe bekleriz, daha sistemli olmanı sağlar.

İnşallah canım gelicem zaman buldukça

Fakat ihtiyaç yayınlarının videosunu bulamadım ben bana link falan yollasan yada başka türlü nasıl indirebilirim?

Çözüm sunamam belki ama derdinize ortak olabilirim.Ben de dersaneye gitmeden hazırlanmak zorundayım.Yapabilir miyim bilmiyorum ama yapmam gerek

KPSS (2012) Uzaktaneğitim Videoları Tüm Dersler (Direkt Link) [No Tubobit no adfly]

Hanımlar burada ihtiyacın videoları var.Forum içindeki diğer konulara da bakın.Bir sürü video ve kitap var.

Dershanelerdeki öğretmenler çok usta değil.Arada bir kaçt ane iyi çıkıyor o da varsa....

Bazıları epey kafa karıştırıyor. Bari kitapta yerlşene kadar bir kaynaktan öğrenebilirsiniz.

Deneme paketlerine katılabilirsiniz.Hele son zamanlar yaptıkalrı denemelerin soru çözümlerine giriyor.Bu şekilde yararlanabilirsiniz.

En son dershanem beni epey kazıkladı çünkü.. 5 ay gittim tam sene para aldı, sözde aynı saat diye halen taksitler devam

İyi çalışmalar...

Kelebek teşekkür ederim çok sağol verdiğin adres için...

Lakin ben sabahtan beri bu videoları yüklemeye çalışıyorum bir türlü olmadı...
Böylede çok vakit kaybı oldu benim için...
Napıcam bilmiyorum...

Ben de dershaneye gitmeden üniversite kazananlardanım.Mümkün

(Dershaneden sıkılıyordum, gitmeden de yapabileceğimi hissediyordum)

Son düzenleme:
bölümüne bağlı
kapasitene bağlı...
taban puanın yüksekse dersanesiz zor gibi.
ben mesela evde ders çalışamıyorum o yüzden dersaneye gidiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…