Aslında matematiğimde hiç iyi değil malesef
Sözelime güveniyorum... Fakat eğitim bilimlerine ilk defa hazırlanıcam... İnşallah atanırsam burda benim gibi çalışanlara da örnek olur bu yazılanlar..
Haklısınız,o bölümlerde okuyan gelip böyle bir konu açmaz.
Feza ben dershaneye gitmen taraftarıyım.
ben de dersaneye gitmiyorum, evliyim, 10 aylık bir oğlum var. ama ders programımı hazırladım. kasım 30 da konular bitiyor inşallah. sonra temmuza kadar soru-deneme-tekrar...ben uyabiliyorsam sen de uyabilirsin önce programını yap.matematiği ofisokul.com dan izle. üyelik ücretsiz. daha iyi anlatanı görmedim
Sözeller çok nankör canım.
Matematiğe yüklen o zaman,ama tek başına nasıl olacak ki ? :26:
Neyse ben taşlanmadan çıkayım.
Allah gönlüne göre versin Feza.
Neden taşlanıcaksın ki bugu_su ? Formum herkese açık...
Sonuçta herkes kendi tecrübelerince yorum yapmaya çalışıyor....Sende kal
Hepinizin düşünceleri benim için önemli.
Sedefonur, canım daha önce senin konunda da konuşmuştuk yine böyle aynı samimiyetinle cevap vermiştin teşekkür ederim bunun için...
Çok güzel kaynaklar tavsiye etmişssin söylediğin kaynakları alıcam inşallah.. Yeni kaynaklara ihtiyacım olduğunda senden bilgileri alırım inşallah..
Benim eşimde çok yardım eder bana sağolsun :) Ben eğitim bilimleriyle başlamıştım çalışmaya hayırlı olsun o zaman ev dersanem :) Video izleyerek çalışıcam ve dersane denemelerinde kendimi denerim..
Öğretmen olmak isteyen emek veren herkes atanır inşallah..
Bugu_su davetin için teşekkürler..vaktim oldukça misfiriniz olucam inşallah :)
Türkçe soruların olursa seve seve yardımcı olurum canım.
Ben de son sınıfım,çok şükür bitiyor.
Her zaman bekleriz.
28 yaşındayım,hayatımda hiç dersane,kurs,özel ders gibi kavramlar olmadı çok şükür.
ne liseden ne de üniversiteden sonra sene kaybım olmadı.gayet de güzel atandım
yani bence çalışırsan tabiki de atanırsın.
Sedefonur, canım daha önce senin konunda da konuşmuştuk yine böyle aynı samimiyetinle cevap vermiştin teşekkür ederim bunun için...
Çok güzel kaynaklar tavsiye etmişssin söylediğin kaynakları alıcam inşallah.. Yeni kaynaklara ihtiyacım olduğunda senden bilgileri alırım inşallah..
Benim eşimde çok yardım eder bana sağolsun :) Ben eğitim bilimleriyle başlamıştım çalışmaya hayırlı olsun o zaman ev dersanem :) Video izleyerek çalışıcam ve dersane denemelerinde kendimi denerim..
Öğretmen olmak isteyen emek veren herkes atanır inşallah..
Bugu_su davetin için teşekkürler..vaktim oldukça misfiriniz olucam inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?