kpss için hızlandırılmış kursa yazıldım.
yazılmadan önce derslere girip hocaları görmek istedim bizde öyle bir uygulama yok dediler bende derslere girmeden yazıldım
hocaların hiç biri hoşuma gitmedi, bir tane var sadece eh işte diyebileceğim
dershaneye devam etmeyeceğimi söyledim ilgili kişiye taksitleri ödemek zorundasın dedi
tartıştık biraz ,gelmeyeceğim kursun parasını neden ödüyorum dedim ee senet imzaladınız dediler
iyi de sen hocaları görme şansını bana vermedin ki
çok canım sıkıldı ben onları o parayı vermek istemiyorum
parasını da geçtim ukala tavırları çok sinir bozucuydu
senet imzaladığı için parasını ödemek zorundasın ister git istersen gitme
evt canım maalesef öyle dershaneler gitsende gitmesende bir kere kayıt oldunmu kendini kurtaramazsın
nerde yazıyor canım bu yani nerden öğrenebilirim ödemek zorunda olduğumu hangi madde de yazar.
geçen yıl da bir dershaneye gittim ve yazılırken bana memnun kalmazsan girdiğin ders saatlerin parasını keser senedini veririz demişlerdi
hatta yetkiliye benim gittiğim dershane böyleydi dedim öyle bir şey yok kural böyle dediler, nerde yazıyor bu kural gösterinde ikna olayım dedim bana göstermedi
senet imzaladıysan zorundasın maalesef:26:
zaten o yüzden senet imzalatıyorlar bir nevi garantiye alıyorlar.
maalesef her dersane öyle degil
hiç mi oluru yokbu büyük haksızlık ben memnun olmayabilirim hocaları kötü olabilir bu zorundalık neden ki
Canim dersane iyi niyetliyse senedini geri verir. Ama kanunen odemek zorundasin artik. Belki dersane yoneticisiyle iletisime gecip anlatabilirsin..
benim merak ettiğim nerde yazıyor bu kural bizzat okumak istiyorum
o zorunluluk oraya attıgın imza canım.
dersaneler özel oldugu için sözleşmesiz öğrenci almazlar zaten. belki alan vardır ama.
yine de arastır bakalım çıkarı var mı.
kural mı değil mi bilemem ama
seneti imzalatıyorlar çünkü bu durumlar da kendilerini garantiye alıyorlar
tşk ederim.. biraz daha araştırayım bende olmazsa mecbur ödeyeceğim galibaCanım yazılı öyle bir madde yok tabiki! Ama senet demek o borcu ödemeyi kabul ettin demek zaten...
Senet demek zaten sana gelmesen bile ödiceksin demek. Yani bi yerde yazmaz o senet o anlama gelir. Eğerki sana memnun kalmazsan seneti geri veririz demedilerse onu ödemek zorundasın. Bende girmediğim halde paşa paşa dershane ve kalmadığım halde yurt parası ödemiştim. Senetle olunca böyle oluyo.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
off napcam ben ya hiç gitmek istemiyorum havaya para vercem gibi parasını da geçtim o laflardan sonra artık hırs oldu bende tavırları çok iğrençti birde karşımda güya eğitimci var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?