canım gene sen şikayetini biyere bildir googledan bir araştır nereye şikayet edebilirsin diye belki hepsini ödemek zorunda kalmazsın sözleşmede ne yazıyordu biliyormusun
tşk ederim.. biraz daha araştırayım bende olmazsa mecbur ödeyeceğim galiba
maalesef ya ama dershaneler yurtlar da hep senetle, memnun kalmama hakkımız yok yani
canım ben 8.sınıfta gitmiştim dershaneye hiç begenmedim yazıldıktan kısa bi süre sonra söyledim evdekilere böyle böyle diye babam da gitti konuştu ödemen lazım falan demiş babam da Gelmicek demişti sonra telden aradılar sürekli ve neticede ödemedi öyle kaldı diye hatırlıyorum 2 sene önce de gittim aynı dershaneye ama Allah var bu sefer çok iyi eğitim olarak sonra 2. Dönem bıraktım yine aradılar ve yine ödemedi babam bikaç ay ödedi sanırsam ve senetsiz olduğunu da sanmıyorum sonuç öyle yani sen yine de bi araştır sonra daha fazla para ödeme hani ben yaşadığım şeyi paylaştım sana
Onun için tavsiye üzerine bir yere gidiceksin en mantıklısı o
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kimsede bilmiyor ki bunu yani herkese sordum, aklımda meb e ve tüketici haklarına sormak var
siz tamamını ödemediniz yani doğru mu anladım.
evet merak ettiğim şeyde ödemezsem ne yapabilirler ?
Ben bir sonuç alabilceğini zannetmiyorum. Eğer senden parayı istemezlerse bu onların tercihi olur. Almak istemeseler almazlar ama almak isterlerse alırlar. Ben çok uğraştım bu işlerle. Bir tane dershaneden ayrıldığımda ödemek zorunda kalmamıştım rica etmiştim sadece 1 kere girip beğenmemiştim onlarda sorun etmemişlerdi. Ama en son yurda ve dershaneye sonuna kadar ödedim. Eğer ödemezsen seni mahkemeye kadar verebilirler.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tüketici haklarına basvur..senet olunca ödemezsen onunla herseyi yaparlar borç senedi nihayetinde icra vs yoluyla alırlar
tüketici haklarına gitmek aklımda kurs işlerine felan bakıyorlar mı onu bilmiyorum tüketici haklarına hiç başvurmadım bilgim de yok açıkcası
kpss için hızlandırılmış kursa yazıldım.
yazılmadan önce derslere girip hocaları görmek istedim bizde öyle bir uygulama yok dediler bende derslere girmeden yazıldım
hocaların hiç biri hoşuma gitmedi, bir tane var sadece eh işte diyebileceğim
dershaneye devam etmeyeceğimi söyledim ilgili kişiye taksitleri ödemek zorundasın dedi
tartıştık biraz ,gelmeyeceğim kursun parasını neden ödüyorum dedim ee senet imzaladınız dediler
iyi de sen hocaları görme şansını bana vermedin ki
çok canım sıkıldı ben onları o parayı vermek istemiyorum
parasını da geçtim ukala tavırları çok sinir bozucuydu
kpss için hızlandırılmış kursa yazıldım.
yazılmadan önce derslere girip hocaları görmek istedim bizde öyle bir uygulama yok dediler bende derslere girmeden yazıldım
hocaların hiç biri hoşuma gitmedi, bir tane var sadece eh işte diyebileceğim
dershaneye devam etmeyeceğimi söyledim ilgili kişiye taksitleri ödemek zorundasın dedi
tartıştık biraz ,gelmeyeceğim kursun parasını neden ödüyorum dedim ee senet imzaladınız dediler
iyi de sen hocaları görme şansını bana vermedin ki
çok canım sıkıldı ben onları o parayı vermek istemiyorum
parasını da geçtim ukala tavırları çok sinir bozucuydu
İnşallah bu link size yardımcı olabilir. http://www.turkavukatlar.com/46266/dershaneyi-bırakmak-istiyorum-senetleri-geri-vermiyorlar
Yahu birkaç derste adamların iyi öğretmen olup olmadığını amma da iyi anlamışsınız.Biraz fırsat verseydiniz keşke adamlara.Kaldı ki KPSS kursunda onların verebilecekleri devede kulak kadardır,gerisi sizin çabanızdır.Parayı da ödemek zorundasınız.
haklısınız ama anlaşılmayacak gibi değil di ki, sadece tahtaya yazı yazan bir hocayı bir ay tanımam zaman kaybı
matematikçi soruyu çözüyor cevabı yapan arkadaşlarınız dan alın zaman kaybetmeyelim dedi
hatta tartıştım dedim arkadaştan alacaksam neden ben buraya geliyorum ki dedim benim sistemim bu işine gelirse demek istedi
siz olsanız biraz daha tanıyayım dermisiniz bu durumda ?
bulunduğum yerde tek kpss dershanesi yani muhtaç oldukları için insanlar kafalarına göre gidiyorlar
Ya ben bi kere tvde duymuştum hatta yine dersaneyle alakali birşeydi geçmiş zaman unuttum ödeme yapilmamasi hakkında filandi ama tam emin değilim bilgi al sonuca ulasirsin gibi geliyor. .
Hımm o zaman işin rengi değişir.Hangi dersane bu ? Yazar mısınız özelden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?