dershaneye devam etmezsek parasını ödemek zorundamıyız ?

canım ben 8.sınıfta gitmiştim dershaneye hiç begenmedim yazıldıktan kısa bi süre sonra söyledim evdekilere böyle böyle diye babam da gitti konuştu ödemen lazım falan demiş babam da Gelmicek demişti sonra telden aradılar sürekli ve neticede ödemedi öyle kaldı diye hatırlıyorum 2 sene önce de gittim aynı dershaneye ama Allah var bu sefer çok iyi eğitim olarak sonra 2. Dönem bıraktım yine aradılar ve yine ödemedi babam bikaç ay ödedi sanırsam ve senetsiz olduğunu da sanmıyorum sonuç öyle yani sen yine de bi araştır sonra daha fazla para ödeme hani ben yaşadığım şeyi paylaştım sana

canım gene sen şikayetini biyere bildir googledan bir araştır nereye şikayet edebilirsin diye belki hepsini ödemek zorunda kalmazsın sözleşmede ne yazıyordu biliyormusun

tüketici hakları bu işlerle ilgilenir mi? meb de aklımda oraya da gidip öğrenmek istiyorum
sözleşme felan okutmadılar sadece senede imza attırdılar, daha önce gittiğim yerde bir sözleşme göstermedi bana senede imza attırdı o kadar

tşk ederim.. biraz daha araştırayım bende olmazsa mecbur ödeyeceğim galiba

maalesef ya ama dershaneler yurtlar da hep senetle, memnun kalmama hakkımız yok yani

Onun için tavsiye üzerine bir yere gidiceksin en mantıklısı o

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

siz tamamını ödemediniz yani doğru mu anladım.
evet merak ettiğim şeyde ödemezsem ne yapabilirler ?

kimsede bilmiyor ki bunu yani herkese sordum, aklımda meb e ve tüketici haklarına sormak var

Ben bir sonuç alabilceğini zannetmiyorum. Eğer senden parayı istemezlerse bu onların tercihi olur. Almak istemeseler almazlar ama almak isterlerse alırlar. Ben çok uğraştım bu işlerle. Bir tane dershaneden ayrıldığımda ödemek zorunda kalmamıştım rica etmiştim sadece 1 kere girip beğenmemiştim onlarda sorun etmemişlerdi. Ama en son yurda ve dershaneye sonuna kadar ödedim. Eğer ödemezsen seni mahkemeye kadar verebilirler.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

siz tamamını ödemediniz yani doğru mu anladım.
evet merak ettiğim şeyde ödemezsem ne yapabilirler ?

canım bıraktığım zamandan sonrasını ödemedi ışte sonuçta gitmiyorum diye ama yine de sen en azından bu tarz işlerle Alakası olan birine sor bişey yapabilirler mi bilemem benim bi arkadaşım da ailesi başka şehre üniye yollamıcai için bırakmıştı başladıktan kısa bi süre sonra kızın istediği bölüm başka şehirdedi çünkü ve zengin olduklarını da düşünmüyorum yani vermemiştir parayı dershaneden dershaneye fark ediyo mu durum bilmiyorum canım kesin bişey söyleyemem

Tüketici haklarına basvur..senet olunca ödemezsen onunla herseyi yaparlar borç senedi nihayetinde icra vs yoluyla alırlar

bende uygun dille konuştum aslında geçerli nedenler sundum dinlemediler. yani tamam diyeceklerini zannetmiyorum tşk ederim yorumunuz için

Tüketici haklarına basvur..senet olunca ödemezsen onunla herseyi yaparlar borç senedi nihayetinde icra vs yoluyla alırlar

tüketici haklarına gitmek aklımda kurs işlerine felan bakıyorlar mı onu bilmiyorum tüketici haklarına hiç başvurmadım bilgim de yok açıkcası

Arkadaşım da beğenmedim diye dershaneyi bıraktı senet imzalamıştı ama ödemedi parayı. Dersane icraya vermiş faiziyle birlikte almışlardı parayı.

Başka bir arkadaşım da ayrılırken sadece girdiği ders kadarını ödedi. Dersaneden dersaneye değişiyor galiba.

tüketici haklarına gitmek aklımda kurs işlerine felan bakıyorlar mı onu bilmiyorum tüketici haklarına hiç başvurmadım bilgim de yok açıkcası

Ya ben bi kere tvde duymuştum hatta yine dersaneyle alakali birşeydi geçmiş zaman unuttum ödeme yapilmamasi hakkında filandi ama tam emin değilim bilgi al sonuca ulasirsin gibi geliyor. .

snet varsa odemek zorundasın

sıkayetın ne mesela dersaneyke alakalı bunları yaz once
baglı bulundugun tuketıcı hakem heyetıne dılekceyle gıdıceksın sonuc ıkı ayda cıkıyor

benım bı arkadasımda murat aöf gıttı acıkogretıme yol cok uzak ah vah derken aldı senetlerı

sonrakı dersanesındede babam ödeyemıyor ne yapabılırım dedı paramız yok dedı mudurle gorustu dırek
odeyemıyorum dıyerek vs sole
olmayan parayı nası bulucam fılan de

Son düzenleme:

Yahu birkaç derste adamların iyi öğretmen olup olmadığını amma da iyi anlamışsınız.Biraz fırsat verseydiniz keşke adamlara.Kaldı ki KPSS kursunda onların verebilecekleri devede kulak kadardır,gerisi sizin çabanızdır.Parayı da ödemek zorundasınız.

haklısınız ama anlaşılmayacak gibi değil di ki, sadece tahtaya yazı yazan bir hocayı bir ay tanımam zaman kaybı
matematikçi soruyu yazıyor cevabı yapan arkadaşlarınız dan alın zaman kaybetmeyelim dedi
hatta tartıştım dedim arkadaştan alacaksam neden ben buraya geliyorum ki dedim benim sistemim bu işine gelirse demek istedi
siz olsanız biraz daha tanıyayım dermisiniz bu durumda ?
bulunduğum yerde tek kpss dershanesi yani muhtaç oldukları için insanlar kafalarına göre gidiyorlar

Son düzenleme:

Hımm o zaman işin rengi değişir.Hangi dersane bu ? Yazar mısınız özelden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…