dershaneye devam etmezsek parasını ödemek zorundamıyız ?

evet aynen saçma almadığım hizmetin parasını imza attım diye ödemek zorunda kalmak
ayrıca verilen hizmetten memnun olmayabilirim bu benim en doğal hakkım
konuştum aldım senedi mi

ben de aynı dertten muzdaripim. kardeşimi almak istiyoruz pişmanız ama sözleşmeden dolayı alamıyoruz
ödemediğin takdirde icra vs uğraşırsın

Son düzenleme:
ben de aynı dertten muzdaripim. kardeşimi almak istiyoruz pişmanız ama sözleşmeden dolayı alamıyoruz
ödemediğin takdirde icra vs uğraşırsın

konuştunuz mu dershane ile ben aldım bugün senedimi, gerekli yerlere başvururum felan dedim verdiler

canım katıldıgın ders saatlerını ders saat ucretıle carpıp yuzde on sekız kesıntıyı alıp kaydını sılerler bnde dershende calsyrm gene baktın sılmyolarsa hakem heyetıne basvur.

canım katıldıgın ders saatlerını ders saat ucretıle carpıp yuzde on sekız kesıntıyı alıp kaydını sılerler bnde dershende calsyrm gene baktın sılmyolarsa hakem heyetıne basvur.

aldım senedimi. kurs başladığından ayrılıncaya kadar olan ders parasını kestiler o kadar. kitapları almamıştım daha onun parasını alamadılar alsaydım kitapların parasını da vercektim. hallettim yani ben tşk ederim

GECMIS OLSUN

yok bız cok arayıp konustuk zatn gelmıyor parasını odemesek dıye. asla kabul etmyorlar:26:

Son düzenleme:

öncelikle merhaba; bende dershaneye gidiyordum yaklaşık 4 ay sonra bazı problemler yüzünden dershaneyi bırakmak zorunda kaldım. Zaman geçmeden kaydını sildir. Kayıt sildirmek sandığın kadar kolay olmuyor, sildirmeye gittiğin günden itibaren olan zamana kadar bütün derslere girmiş sayılıyorsun, abartılmış kitap fiyatları da eklenerek sana uçuk bi fiyat çıkartıyorlar. Malesef onu ödemeden kaydını silmiyorlar. en kısa zamanda gidip, kaydını sildirmeye çalış. Her gün senin aleyhine işliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…