- 9 Mart 2011
- 12.419
- 10.976
- 498
- Konu Sahibi Savasananne
-
Kesinlikle katılıyorum. Zihni meşgul eden düşünceye her akla geldiğinde savuşturunca hem düşünüp düşünüp üzülmüyorsun hemde zamanla aklına bile gelmiyor :)Ben kendime yasak koyuyorum çalışırken düşünmeyeceksinsn o konuyu diyorum elimden geldiği kadar zihnimden uzak tutuyorum “ amaan canımızdan kıymetli değil dünyanın en büyük derdi değil ne düşünüyosun “ moduna girmeye çalışıyorum.. en önemli şey motivasyon..
Matematiktede geçerli bu durum değil mi?. Aslında bol soruyla kalıcı olarak ezber yapılıyor gibiŞayet sadece konu çalışarak ilerlemeye çalışıyorsanız yaşadığınız durum normal. Ben de kpss ile atandım ve net olarak söyleyebilirim ki olay çok fazla soru örneği görmekte. Bir süre sonra soruyu okumaya başladığınız anda neyi sorduğunu ve cevabı direkt hatırlıyorsunuz. Kısaca tavsiyem bol bol soru çözün. Bir ünite bitirdiğinizde ne kadar soru bulursanız tarayın hepsini
Üniversite sinavlarinada girmeyi planlıyorum bu sene açıktan okuycam o var ama kpss ağırlık vermek istiyorum belki zor ama.Kpss dışında şansınızı deneseniz ?
Belediyenin açtığı kurslar gibi mi acaba pek bilmiyorum benÖncelikle seviyenizi belirleyin ve hangi derslerden kaç net yapmanız gerekiyor atanmak için onu hesaplayın ona göre zayıf derslere ağırlık vererek bir plan dahilinde ilerleyin, kpss çok düzenli bir çalışma gerektiriyor dikkatinizi verecek konsantre olacak bir ruh halinde değilseniz sizin için meslek kursları daha mantıklı geldi bana iş imkanı geniş olan bir çok kurslar var onları da değerlendirin bence kolay gelsin.
Derslere diyor fazla ara verdiysen diye.Bence çocuğun için ve kendin için çalış.Videolar izle.HalledersinBianda oldu bitti hersey daha yeni sayilir 1 sene oldu..
Ben çalışıyorum 2.üni. okuyorum bu sene kendim yapamıycamı anladığım için dershaneye gidiyorum haftasonlarım da giti ama napiyimAz önce üye oldum arkadaslar telefondan yazıyorum uzaktan takip ediyordum.
Oncelikli talihsiz bir evlilik yapip nitekim sonunda sinlandirdim birde evladim var. Anne evindeyim fakat bi düzenim yok anlayamıyoruz sorunlu bir aile ile yaşıyorum artık iyice bunaldim meslegim yok çocuğum küçük calisamiyorum eve biraksam asla guvenemem bizi nasil büyümüş annem ona bile şaşırıyorum..
Neyse ben 1 aydir kpss calisiyorum ama hoc bisey anlamiyorum temelim var ama kafama girmiyor yada unutuyorum gerek bulunduğum ortam gerek yasadiklarim sürekli beynimin icinde evladim icin biseyler yapmaliyim ama olmuyor malesef olmuyor..
Sizinde ben gibi sorunlariniz oldu bu yollardan gectiniz mi basardiniz mi biseyleri nasil yol izlemeliyim..
Lise mezunuyum bu arada
Az önce üye oldum arkadaslar telefondan yazıyorum uzaktan takip ediyordum.
Oncelikli talihsiz bir evlilik yapip nitekim sonunda sinlandirdim birde evladim var. Anne evindeyim fakat bi düzenim yok anlayamıyoruz sorunlu bir aile ile yaşıyorum artık iyice bunaldim meslegim yok çocuğum küçük calisamiyorum eve biraksam asla guvenemem bizi nasil büyümüş annem ona bile şaşırıyorum..
Neyse ben 1 aydir kpss calisiyorum ama hoc bisey anlamiyorum temelim var ama kafama girmiyor yada unutuyorum gerek bulunduğum ortam gerek yasadiklarim sürekli beynimin icinde evladim icin biseyler yapmaliyim ama olmuyor malesef olmuyor..
Sizinde ben gibi sorunlariniz oldu bu yollardan gectiniz mi basardiniz mi biseyleri nasil yol izlemeliyim..
Lise mezunuyum bu arada
En düşük 87 vs benm fullemem lazim zor gibi ya elimden gelenin en iyisini yapacam insaallahZor zamanlar geçirmişsiniz. Allah yardımcınız olsun.
Lise KPSS de atanabilmek için yüksek puanlara ihtiyacınız olduğunu biliyorum. Sizin alanınız en son hangi puanla atamış ? Biliyor musunuz?
Matematiktede geçerli bu durum değil mi?. Aslında bol soruyla kalıcı olarak ezber yapılıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?