Bu şartlarda birde bebek yapıpta o çocuğunda hayatını mahvetme ve şunu unutma her şey sadece sevgi aşk değil.Ne kadar yaşayacağımız belli değil.İstediğin gibi yaşa hayatını ve yaşın gençken hayallerine kaldığın yerden devam et yoksa hep mutsuzluğa mahkum olursun.
22 yaşında bir hata yaptın diye,hayatını karartacak değilsin.
Aşk gözünü köretmiş evlenmişsin.Şimdi uyanmışsın,harekete geçip hayatına sahip çıkma vaktidir.
Aile,çevre,seven eş filan bir kenara,asıl senin ne istediğin önemli.
Bir tane hayatın var ve onu başkaları için yaşamak zorunda değilsin.
Üstelik eşin sorumsuz ve anlaşılan seni kandırıp gözünü boyamış.
Merak etme O sevecek başka birini bulur.
Ömrü boyunca sadece seni seveceği filan hikaye...
O kadar sevse,seni mutlu etmek için çırpınırdı.
:2: haklısınız seven insan sevdiğini mutlu etmek için çabalar.. ama kaç kere gitmeye kalktım alkollü dayandı kapıyo.. sarhoşken kötü bişey yapar diye korktum hep. oof allahım ne talihsizim ben..
ya da aptallık benim ki.. kendim ettim.
madem sevmiyosa bıraksın beni.. böyle hayat ona da banada işkence yaa. :18:
yani herşeyi bırakıp gitmek mi mantıklı.. gitmek mi zor kalmak mı bilmiyorum..
ailem çevrem herkes kendin ettin derken bilmiyorum çok zor bi durum.. hem ya geride bıraktığım.. beni seven ve ömrü boyunca da sadece beni sevecek bi adam..
:2: haklısınız seven insan sevdiğini mutlu etmek için çabalar.. ama kaç kere gitmeye kalktım alkollü dayandı kapıyo.. sarhoşken kötü bişey yapar diye korktum hep. oof allahım ne talihsizim ben..
ya da aptallık benim ki.. kendim ettim.
Herkes kaçıyor yav herkes!!!
Sanırım bende bir şeyler eksik!
Bir türlü tamamlayamıyorum!
Herşeyi herşeyi bir kenara bırak,sadece alkol bile başlı başına boşanman için yeterli bir sebep.
Aklın yolu bir,bu işin sonu yok.
Zararın neresinden dönsen kardır.
seni zorla kaçırdıysa niye gidip polise şikayet etmedin.
en büyük sorun zaten alkol.. nefret ediyorum. ben ne ailemde ne çevremde görmedim.. tamam dinimizin gerektirdiği herşeyi yapamıyorum belki ama en azından harama gitmiyourum.. allahım sen bana akıl ver yol göster.. alkolü olmasa ben bi ömür çalışmasa bile bakarım ona.. bi kaç yıla tüm maddi sıkıntılardan kurtulunur ama bu alkol ve tembellikle nasıl olur bilmiyorum..
saolun kızlar aklımdaki planlar giderek rayına oturdu.. ne kadar şu an bi depreme daha hazır olmasamda.. bi yerlerden hayata yeniden başlamak lazım..
hayır kaçıpta mutlu olunsa gam yemeyeceğim..
kaçmaya değecek adam yok sanırım
hoş adam olan pek istemez kaçırmayı ama
(şimdi beni topa tutarlar benim kocişim şöyle böyle diye)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?