Dert bir değil ki... "herşey eksik" :(

hayır kaçıpta mutlu olunsa gam yemeyeceğim..
kaçmaya değecek adam yok sanırım
hoş adam olan pek istemez kaçırmayı ama
(şimdi beni topa tutarlar benim kocişim şöyle böyle diye)

kesinlikle doğru adam olan zaten kaçırmak istemez ne olursa olsun.. geç oldu ama anlaım

Bizim ülkemizde evlenmek kolay boşanmak çok zor aslında öyle kurallar yasalar getirilmeli evlenmek zor olsun her önüne gelen çocukça heveslerle bu sorumluluğu kaldıramayacaksa devlet ona gerekiyor engel olsun.

çalışmayan adama bakmak kolay değil ..
yaşadıklarını en iyi sen bilirsin çareside senin içinde..
ama geç kalmadan yap ne yapacaksan çocuksun daha ..
rabbim hayırlısını versin insallah

AMİN cnm.. sürekliş dua ediyorum zaten rabbime allah hakkımda hyırlısı neyse onu nasip etsin

a ne güzel işte bir senede adamın ne olduğunu anlamışsın
eve dönsen eminim herkez sana kucak açar
bebeğinde yok bir ömür kavga gürültü senden geçinmeyle bu işler yürümez
kısa zamanda kendini toparlarsın
yeni bir ben yeni bir hayat
korkma bu dünyaya eziyet çekmeye gelmedin
başaracaksın

sabahlara kadar ağladığımı biliyorum ben. ama yinede hep düzelir diye düşündüm ama artık düzelse de unutamam yaptıklarını. benim önce iyi bi psikoloğa ihtiyacım var sanırım..

neden zor geliyor acaba
boşanırsan eşin hala daha peşinde dolanır mı
boşanırsan ailenin seni istemeyeceğinimi düşünüyorsun
boşanırsan yeniden sevemeyeceğinimi düşünüyorsun
v.s. v.s.
sende listele bakalım neler çıkacak

oooo onları listelersek bitmezki..
bu zamanda boşanmak evlenmekten daha zor en azından toplum ne der düşüncesi var ..
ama eğer boşanmak daha mutlu edecekse göze alacak insan..
düşünecek hangi halde daha mutlu olurum diye..
boşanan insan en fazla 1 yıl sıkıntı çeker ama istemediği bir evliliği sürdüren ömür boyu..

boşanırsam;
eşim peşimi bırakır mı bilmiyorum ama hayatını tamamen mahveder
ailem beni kabullenir ama bi ömür aynı sözler yüzüme bi ok gibi fırlatılır... en azından bi süre çok yıpratırlar beni..
ve çevreden her ağızdan bi söz..telli duvaklı evlensem ayrılsam bu kadar düşünmezdim belkide..
yeniden sevebilir miyim ? bilmiyorum ama sanmıyorum. bi daha kimseye güvenemem zaten..
hayatta belki de hep bi başıma olmaktan ve herşeye rağmen güçlü durmaktan korkuyorum.. çünkü kimse bana daha bu kadar yakın olamaz ve acizliğimi paylşmam kimseyle..içim kan ağlarken gülmek zorundayım hep..
vs.
vs.
vs.

talihsizben galiba en büyük sebeb onu hala seviyo olmam..

ben bir yılda geçeceğine inanmıyorum..bilmiyorum belki de bu ruh haliyle abartıyorum ama benim hayatım bitmiştir. bundan sonra ne birine inanabilirim ne de yanlız mutlu olabilirim.. düşünsenize öyle de böylede hep bişeylere özlemin var.. her şekilde bitmişim ama en azından bundan sonra daha az yara almak adına karar vermek zorundayım :26:

eşin sana hiç bişey yapamaz sen istemedikten sonra..
el adamının kahrını çekmektense ailenin lafını çekmek daha kolaydır
çevreyi salla ne yaşadığını sen biliyorsun çevre değil üstelik kimseye cevap verme mecburiyetin yok..
herkesin basına gelebilir gayet doğal şeyler bunlar..
güçlü olacaksın tabi en güzel yaştasın kan ağlamak falan karartma içini..
herşey bizim için..
sevmene bişey diyemeyeceğim seviyorsan çek o zaman bilemem..
yeterince canın yanmamış sanırım

Canım bak bu düşünceye kızıyorum işte.
Adam onu yapıyor,şunu yapıyor,bir sürü olumsuz özelliği var.
Ama seviyorum.
Nesini seviyorsun ?
Sen onunla yaşadığın ilk günleri seviyorsun.
Ama o günler geçti bitti.O sevdiğin adam,o günlerde kaldı.

Çevren ve ailen sana laf vuracakmış.Vursunlar !
"Evet yanlış yaptım" dersin,susarlar.
Savunmaya geçersen,ama öyleydi şöyleydi dersen,işte o zaman üzerine gelirler.
Hatanı kabul edersen,kimse birşey demez.

haydaaaa ne demek hayatın bitmesi..
senin hayatın adamamı bağlı..
zaman herşeyin ilacı inan buna..
abartıyorsun gerçekten..

canım çok yandı..içim çok acıyo.. ama belkide kandimle yüzleşemiyorum..

boşanmak sizin açınızdan en mantıklı karar olur aksi takdirde kendinizi daha fazla kaybedersiniz

yazınızı ve yapılan yorumları okudum genelde boşan diyolar...
ben aksini düşünüyorum....neden??
eğer seviyosanız ve sizi sevdiğine eminseniz ozaman eksiklik sizden yada ondan değil başka şeylerden kaynaklı....maddi manevi ortam herşey etkiler...

size en basit tavsiye ortam çok önemli..eşinizin yada sizin arkadaşlarınız ve evli olursa çok daha iyi oluyor...anladığım kadarıyla pek sosyal ortam ve gezme eğlenme yok...yaratın...ikinizinde müsait olduğu bir gün bir cafede canlı müziği olan ve hoş bir yerde rezervasyon yapın...sana bir sürprizim var deyip tutun kolundan götürün....oturun konuşun....herşeyi gözden geçirin...sevgi bitmişse tabiki sürdürmenin manası yok...ama hala var ise ve böyle anlarınızda üstelik daha çocuk yokken eğlenemye gezmeye ayıracağınız zaman inanın herşeyi düzene koyar...

kaçmış olabilirsiniz....bu bi hata değil....evlenmek çok kolay ama boşanmak işte orası biraz ruhsal psikolojil ve çevre yönnüden yıpratıcı...

eğer sevgi saygı yoksa diyeceğim o ki uzatmayın ama sevgi var ise bunu ortaya koyun....
onun işten geldiği bir gün evde şık bir masa hazırlayın...mısır patlatın konuşun....inanın sevgi bitmemişse herşey daha güzel olucak..sizi bunaltan eşiniz değil ortam ve sıradan bir hayat....arkadaşlarınız varsa bu zamanlarda sık sık görüşün...akşam oturmaları inanın stres attırıyor....

aynı duyguları yaşamış 25 yaşında bir anneyim:)))sevgi saygı var...yeterki bunlar olsun sorun....herşey yoluna girer...
naçizane fikrim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…