haklısınız amaben acele etmedim. bi anda hiç ummadığım anda kaçırdı beni. bende iyi yönlerini ve sevgimi göz önünee alıp kabullendim sadece.. ama çok ağır geliyo bi ömür ben onun için mi çalışacağım. geleceğimiz için bişeyler yapıyo olsak gıkım çıkmaz.. ama o gexecek içecek yatacak ben çalışacağım,evi temizleyeceğim ömrümü feda edeceğim o hayatını yaşayacak...
:2: haklısınız seven insan sevdiğini mutlu etmek için çabalar.. ama kaç kere gitmeye kalktım alkollü dayandı kapıyo.. sarhoşken kötü bişey yapar diye korktum hep. oof allahım ne talihsizim ben..
ya da aptallık benim ki.. kendim ettim.
haklısınız amaben acele etmedim. bi anda hiç ummadığım anda kaçırdı beni. bende iyi yönlerini ve sevgimi göz önünee alıp kabullendim sadece.. ama çok ağır geliyo bi ömür ben onun için mi çalışacağım. geleceğimiz için bişeyler yapıyo olsak gıkım çıkmaz.. ama o gexecek içecek yatacak ben çalışacağım,evi temizleyeceğim ömrümü feda edeceğim o hayatını yaşayacak...
yani herşeyi bırakıp gitmek mi mantıklı.. gitmek mi zor kalmak mı bilmiyorum..
ailem çevrem herkes kendin ettin derken bilmiyorum çok zor bi durum.. hem ya geride bıraktığım.. beni seven ve ömrü boyunca da sadece beni sevecek bi adam..
bu adamın nesine şükretsinki eve gel hanım işte inrenet içki bekar gibi kredi kartıyla alışveriş yap bu sorumluluk 23 yaşındaki bir bayana fazla bence..
iki konuyu ayrı ayrı açmasaydın keşke..
çünkü "eşim bebek istemiyor" dediğin konuda herkes senin normal bir evliliğin olduğunu sanıyor ve sana "eşinden gizli gebe kal" diyenler oluyor.
Umarım onların bu yorumlarının, senin bu konundan bihaber şekilde yapılmış olduğunu aklının bir köşesinde bulundurursun.
Pişmanlık yaşamak istemiyorum, diyerek insan "cehennem" diye tarfileidği bir evliliği sürdürüp, bir de bebek yapmaya niyetlenerek pişmanlıklarını şiddetlendirir mi??
Eşinin olumsuz yanlarını saymışsın. Ama bir yandan bebek için eşine baskı yaparsan, eşin senin bir şeylerden muzdarip olduğunu anlayabilir mi?
Bebek şu an hayatına farklılık getirecek ve bence sırf bu sebepten istiyorsun. Ama o farklılık pozitif farklılık olmayacak, emin ol.
En basit tabirle, zararın neresinden dönsen kardır, daha yaşın kaç?
şu an sağlıklı düşünemiyorsun, neyse ki eşin bebek istemiyor, buna sevindim.
Zaten maddi sıkıntılar var, hele bebek doğarsa ne olacak? Bebek kısmetiyle doğmuyor, sen gereken koşulları planlamadıysan mağduriyetiyle doğuyor.
bebek konusu nerde ipek göremedim bi de o mu var
Canım...iyi güzel de...üniversite bitirmiş biri olarak...bunları önceden de tahmin edebilirdin...ailen tahmin edebilmiş...karşı çıkmış aldırış etmemişsin...zaten uygun bir durum olsaydı ailen rıza gösterir kaçmak zorunda kalmazdın!
Ne bekliyordun ki? adamın eğitimi ortada...seni kandırıpta..profum falan mı dedi?
Tembel..miskin deyip duruyorsun...adam çalışıyor işte! hemde vardiyalı....ne yapsaydı..? genelmüdürlük teklif ettilerde...tembelliğinden kabul mü etmedi?
Senin hevesin geçmiş canım...sorunun bu!
Daha bir yıl olmuş...çalışıp ev temizleyip ömrümü mü feda edeceğim diyorsun....iyi ozaman...adam vardiyadan gelip...evi de temizlesin...o zaman mutlu olacakmısın?
.
İki konuyu ayrı ayrı açmasaydın keşke..
Çünkü "eşim bebek istemiyor" dediğin konuda herkes senin normal bir evliliğin olduğunu sanıyor ve sana "eşinden gizli gebe kal" diyenler oluyor.
Umarım onların bu yorumlarının, senin bu konundan bihaber şekilde yapılmış olduğunu aklının bir köşesinde bulundurursun.
Pişmanlık yaşamak istemiyorum, diyerek insan "cehennem" diye tarfileidği bir evliliği sürdürüp, bir de bebek yapmaya niyetlenerek pişmanlıklarını şiddetlendirir mi??
Eşinin olumsuz yanlarını saymışsın. Ama bir yandan bebek için eşine baskı yaparsan, eşin senin bir şeylerden muzdarip olduğunu anlayabilir mi?
Bebek şu an hayatına farklılık getirecek ve bence sırf bu sebepten istiyorsun. Ama o farklılık pozitif farklılık olmayacak, emin ol.
En basit tabirle, zararın neresinden dönsen kardır, daha yaşın kaç?
Şu an sağlıklı düşünemiyorsun, neyse ki eşin bebek istemiyor, buna sevindim.
Zaten maddi sıkıntılar var, hele bebek doğarsa ne olacak? Bebek kısmetiyle doğmuyor, sen gereken koşulları planlamadıysan mağduriyetiyle doğuyor.
seni seviyor olması hayatını ona adamanımı gerektiriyo
seven insan karşısındakine saygı gösterir
bi ömür böylemi yaşamak istiyorsun
bu soruyu cevapladığında sorunun yarısını çözmüş olacaksın
soyledklerim agir gelmesin size.. ama siz hatalisiniz.. hic kimse icin ne aile birakilir ne de is.. ozellikle is.. bu zamanda herkese bi altin bilezik lazim.. evlilik sonrada olur.. seviyorsa sizi beklerdi.. bencillikmi evet bencil olacaksin her iki tarafin iyiligi icin... sizi buyuten ailenizin ne sucu vardi? bastan belki istemezler ama taniyabilirlerdi alisabilirlerdi.. belkide sizin goremediginizi gorduler.. ! Allah kimseyi sasirtmasin.. insallah tez zamanda rabbim herseyi yoluna koyarda mutlu olursunuz..
yaşadığın bunca tecrübe hayatta senden başka kimsenin seni senin kadar düşünemeyeceğini göstermiştir.
ablanın tavrı da çok cahilce.
her kim olursa olsun kaçırma olayı bence erkeğin acizliğini gösterir.
sevdiği için mücadele etmeye yüreği yoktur ve kısa yoldan gitmek ona kolay gelir.
madem denk olmadığı birini seviyor,mücadelesiyle haketmeye çalışmalı.
geri dönüşünde üç gün,on gün konuşurlar.
üzülürsün söylenenlere ama geçer zamanla.
zararda olduğunun farkındasın ve kazanmaya yönelik şeyler yapmalısın.
bir mesai arkadaşım vardı lisans mezunu,ortaokul mezunu biriyle kaçmıştı.
1 yıl o da sürdürdü işkencesini.
en son kafa göz mor bir halde ailesine döndü.
mesele mezuniyet olmasa bile hayatını bir yere getirmek için çaba sarfedenle kısa yoldan pes etmeyi seçen birinin denk olamayacakları gerçeği.
sen gece gündüz ders çalışırken o gezip tozup,yatmış.
şimdi tam karar verememiş olsan da bir gün hayatını kurtarmak gerektiğine mecbur olacaksın.
daha çok gençsin ve her yeni gün senin için bir başlangıç olabilir,unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?