Dert bir değil ki... "herşey eksik" :(

kaçarak evlenmekten sonraki boşanmada aynı öbür boşanmada aynı arkadaşım

ailen az bir süre üstüne gelir öyle dışardanda kimse konuşamaz tabi senin tavrına bağlı.

eşin bazen taşkınlık yapabilir ama cürmü kadar yer yakar bunu unutma fakat tedbirli ol.

her ne kadar seni üzsede özlediğin anlar olacaktır bunu bil

ama yokluğuna alışacaksın ve sevip sevileceksin emin ol

ailem biraz değil baya bi üstüme gelecek bunu dün daha iyi anladım. ve artık kararı verdim.. herşeyi bırakıp uzaklaşacağım herkesten..herşeyden...

ailem biraz değil baya bi üstüme gelecek bunu dün daha iyi anladım. ve artık kararı verdim.. herşeyi bırakıp uzaklaşacağım herkesten..herşeyden...

eğer ailenin tepkisini biliyorsan hiç yanaşma zaten..
bozuk olan moralini iyice bozmasınlar
tek basına bişeyler başarabilmek çok güzel inan..

Karıştırdım demek canım, afedersin.
Ama senin ilk mesajında da bebek bahsi geçiyor, şu an için vazgeçmiş olmana çok sevindim.

Eğer eşinle devam etmek istiyorsan, birilerinin sizi yakıştırması yakıştırmaması asla önemli olmamalı. Bir de buna yorma kafanı. Yaşam enerjini geleceğinle ilgili sağlıklı bir karar vermeye kanalize etmelisin.

Ablanın evliliğinin şu an nasıl olduğunu bir kendisi bilir, bir Allah. Çok gördük insanların önünde mutlu aile oyunu oynayanları, boşver gitsin. Herkesin mutluluğu da sıkıntısı da kendine.

Eğer eşinle devam etmekten mutsuzsan, hiçbir şeyi kafana takma, geri dön derim.
Burası dağ başı değil, sen istemediğin sürece seni kendisiyle beraber olmaya mecbur bırakamaz.
Böyle bir korkudan beselenerek bir ilişki sürdürülemez zaten.
Ve canım inan geç değil eğer dönmek istiyorsan.

Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Şu an ki mutsuzluğunu tek başına yaşıyorsun sonuçta öyle değil mi, gelip biri yükünü hafifletebiliyor mu, hayır..

Geçen zamana yazık olmasın diye, boşanmış bir kadın olmamak için veya "başarısız bir evlilik yapmış" olmamak için.. Bu sebeplerle geri durma kararından, eğer eşini sevmiyorsan tabi. Boşa geçen o mutsuz zamanlar, sen o evlilikte kaldıkça çoğalıyor, unutma.

Sen neden böyle korkuyorsun canım ya silkelen bi kendine gel kendine yazık ediyorsun böyle amacsız bir adamla, amacsız bir evliligi sürdürmeye calısmakla. Seni sevmesi tek basına yetseydi suan bunları yazmazdın buraya. Malesef ki ask her kapıyı acmıyor, sevgi tek basına yetmiyor.

Hayatına nasıl yön vermen gerektiğini sen bile bilmezken bi bebek istemek sence de bebeğe haksızlık değil mi
Bence ilk önce evliliğini gözden geçir gerçekten devam ettirmek niyetindeysen yine de zamana ihtiyacın olacak
Eşin bu sorumluluğu anladığım kadarıyla üzerine almak istemiyor
Tek başına çocuk büyütmek istemiyorsan biraz daha sabır
Allah kolaylık versin

Bütün yorumları okumadım ama benim eşimde özel bir şirkette güvenlik zaten o maaşla eşinin evi geçindirmesi eşin sorumluluk sahibide olsa imkansız canım. bizimde doğru dürüst sosyal hayatımız yok. özellikle gece vardiyasından döndüğü zaman eşimi yalnız yemekte görürüz. Bu onun tembelliğinden değil yorgunluğundandır. Ama anladığım kadarı ile eşin seni diğer yönlerde kandırmış. Birde işin içine alkol falan girince hepten zor ama evliliğini rayına oturtmadan sakın bebek yapma. Daha çok çıkmaza girersin.

Çevremde kimsenin evliliği dört dörtlük değil..bazılarının yanında benim eşim melek kalır.. karısını aldatanlar, dövenler, süürekli rencide edenler.. biliyorum ve görüyorum ki benden daha kötü durumda olanlar var.. ama herkes kendi derdini düşünür önce.. neden niye böyle diye sorgular..
evet herşeye rağmen sevildiğimi biliyorum ama su an çok mutsuzum..mutsuzluğumu tek başıma yaşıyorum.. kendi iç dünyamda boğulmak üzereyim..pişmanlıklar, kararsızlıklar,acabalar, keşkeler bırakmıyor peşimi..

korku değil canım kararsızlık..

bebekten bahseden arkadaşlar ben şu an zaten
BEBEK İSTEMİYORUM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…