dert degil akşam eve gelen misafir

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.838
123.227
1.123
dün akşam eşimle yemek yedikden sonra eşim çok yorgun oldugunu ve erkenden yatıcanı söyledi ve yattı sonra bende canımın sıkıntısından balkona çıktım ve oturuyordum aradan biraz zaman gecince eşimin arkadası yanında eşi ve çocugu eşimin arkadasını biliyordum daha öncede de evimize gelmişti fakat bu sefer eşiyle gelmiş neyse eşimi sordu bende yorgun ve uyuyor dedim uyandırır mısın dedi bende hayır çok yorgun oldugu için uyandıramam dedim fakat ısrarcı bir şekilde edince bende önemli sandım ve eşimi uyandırdım neyse eşimle konuştular ve uzun sürdü ayak üstü bunlar arabada bekliyorlar bende eşin var hadi gelin çay içelim dedim demez olaydımneyse eşi bir tuhaf çocukları bir tuhaf evin her yerini karıştırdı çocukları kadına laf atarım konuşmaz kocası paso konuşuyor ama eşim dinliyor evde kararlanmayan ne sehba kaldı ne de halı birde biz evimizi yeni aldık kocası biliyor ve eviniz hayırlı olsun bile demediler evin metrekaresini sordular ayyy çok küçük dediler kadında sonra mutfagıma gitti yeni mutfaklarda yapmışlar aaa dedi ne varsa şaşırcak ben ikram da bulunuyorum kadın bişey demiyor elinde cep telefonu onu oynuyor eşimin arkadası soruyor kaçda işe gidiyorsunuz diye eşimde 7 de işte oluyorum dedi. ama nafile gece 2 oldu ama ne benle konuşuyor karısı nede cocuklan ilgileniyor benimde artık şarteller attı oturdum suratım astım hiçbirşey ikram etmedim ve oturudum karısı ben ikramda bulunmayınca eşine hadi gidelim dediler kalktılar gittiler kadın ne teşşekkür etti nede el sıkıştı ne de agızdan da olsa buyrun gelin dediler arabaya bindiler biz daha dolaşırız bizim işin daha yatmak için erken dediler eşimle şok olduk hayatımda ilk kez böyle bir aileyle tanıştım gece sinirden eşimle uyayamadık

kadın acaba eşimi uyandıramam diyince size kızdı mı, ama bu konuda siz haklısınız sonuçta ortada önemli bişey yok ve habersiz gelmişler, sizde nezaketen davet etmişsiniz, bide böyle annelere sinir oluyorum ya çocuğu evi dağıtır mahfeder kadın ordan bakar, sinir oluyorum bigün birini bouzam sırf bu yüzden misafirliğe gelenlerden

nekadar ilginc bir aileymis oyle:)sen habersiz gel okadar samimiyet olmamasina ragmen .sonra gece kalk git

Gece 2 olmuş ve hala gezme derdindeler.
Kendi öz çocuklarıni dahi dusunmekten aciz bir ailenin sizi dusunmelerini beklemeniz hata .
Bi daha görüşmeyizdim ben olsam.

enteresan görüşmezsiniz bir daha olur biter ama ben onların 2 çocuğuna üzüldüm ne işi var acaba çocukların uyku saatinde gezmede??? bu nasıl bir anne?

aynen canım ya cocuk çok fena bulaşık makinesini çalıştırdı çamıaşır makinesini çalıştırdı çaycımın dügmelerini açda kapattı meyveleri yere döktü bilgisayarı kurcaladı yegenlerimin oyuncaklarını balkondan attı kadın hiçde kızgın degildi gayette rahattı koltuga oturdu arkasına yaslandı elinde telefon onu oynadı eşime sordum neymiş önemli olan konu dedim birisinin telefon numarası lazımışda onu istemeye gelmiş evimizi begenmediler agız burun kıvırdılar bende sizin eviniz peki dedim bahce katı kira dediler hayır hor görmüyorum ama garibime gittiler kadın zaten mutfaga gelip gecenlerde buradan gectik evinizin ışıgı yanmıyordu o zaman gelicektik size dedi bende jeton tın dedi onlar bize cocugu oyalamaya gelmişler dedim cocuk gece 4 de asagı yatmıyormuş onlarda ona uyum saglıyor

Aynen ya. Benim evime de boyle bi aile geldi mutfakta cay koyuyordum icerden gülüşmeler geliyo merak ettim soyle bi goz ucuyla baktim 4 yasinda kiz cocugu elinde kalemle benim tüm duvarlarimi ciziyo annesi de gülüyor. .sinir oldum elinden kalemi aldim neyse kadina da gormuyormusunuz dedim ne dese beğenirsiniz : cocuk iste napiiim durdan anlamiyo ki......
Sinirden gittim mutfakta oturdum. Esimde kizdi bi daha cagirmadik duvarlari da tekrar boyamak zorunda kaldik bi haftada isten geldim gittim onun rezilligini cektim

Gece 2 olmuş ve hala gezme derdindeler.
Kendi öz çocuklarıni dahi dusunmekten aciz bir ailenin sizi dusunmelerini beklemeniz hata .
Bi daha görüşmeyizdim ben olsam.

aman allah korusun ben misafirleri ve cocukları seven insan nefret ettim ya inanamadım gece uyayamdık eşimle tuhafımıza gittik zaten bir daha gelirlese acil işimiz var diyecez evden cıkacaz gecenlerde gelmişler ışıklar sönük olunca gittmişler...inanırmısın cocukları 3 yaşında ve konuşamıyor cocuk yani anlaşılmıyor cocukda bir gariplik var zaten

Çok yüzsüzlermiş. Adamı yatağından kaldırıp zorla misafir gelmişler resmen. Siz siz olun bir daha o saatte o şekilde gelen misafirleri kabul etmeyin.

Allahım ya ne insanlar var terbiyesizlik başka bişey değil, zaten sloganları da bu "çocuk napıyım". geniş insanlar

aman allahım inanmıyorum allahdan ben duvarlara yapmasına fırsat vermedim elinden kalemi aldım kadın elinde telefon onu oynuyor evde internet var mı dediler eşimde var ama bozuk dedi kadın tühh face resim atıcaktım kaldı dedi bana zaten afakanlar geldi

yarasamı kız bunlar gecenin ikisinde bize daha erken diyolar

Son düzenleme:
bana da eşimiz kuzeni gelmişti oturmaya ben içerde servisleri hazırlarken 2 çocuk siz kalem bulun benim beyaz koltuklarımı mavi tükenmez kalemler karalayın çok sinirlenmiştim yapmayın ablacım diye bağırdığımı hatırlıyorum ne anası ne babası ses çıkarmamışlardı.

ben 3 ay boyunca her gün sildim ona özel leke çıkarıcı aldım öyle geçti bir daha da evime gelmediler

Gece 2'de olacak şey değil. Kabus falan görmüş olmayasınız siz

keşke kabus olsa canım ya eşimde normalde erken yatmaz dün çok yorgun yatmam lazım dedi yattı ondan da özür diledim bana çok ısrar ettiler önemli oldugunu söyledi dedim oda senlik bişey degil bunlar garip dedi eşimde arkadasıyla iş mevzusunda görüşü oda bilmiyormuş böyle bir aile hayatı oldugunu

Aynen canim ya benim annem hatırlıyorum da bi misafirlige falan gitsek yaramazlik yapmaktan ödüm kopardi bi gozume bakardi anlardim yani. Otururdum. Simdiki laf ta bu oldu yani cocukkk napiyimmm durmuyor bide bana diyor ki cocugun olursa anlarsın diyor.. bende is annede bitiyor keske yetiştirmeyi de bilse anneler dedim hiiic orali bile olmadi..
Allahım ya ne insanlar var terbiyesizlik başka bişey değil, zaten sloganları da bu "çocuk napıyım". geniş insanlar
Evet canım laf bu. Cocuk napiyim durmuyor.
Kendi evinde olsa baskasiin çocuğu yapsa kiyameti koparirlar ama

aman yüzvermeyin gelmesinler bidaha, eşinizede söyleyin yüzvermesin, yaptıkları çok terbiyesizce gerçekten, bide böyle insanlar laftan da anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…