dert degil akşam eve gelen misafir

aman allahım ben olsam tokatlardım ya ne demek aman kalsın öyle insanaları asla eve sokulmaması lazım

enteresan insanlar
ne tür iş yapıolarmış merak ettim dogrusu

kadın ev hanımı ama maşallah iş kadını gibi elinden telefon düşmedi adamında kendi ait bir iş yeri var hemde çok enteresan insanlar bende daha ayak altında dönseydim sanırım sabahlıyacaklardı

nekadar ilginc bir aileymis oyle:)sen habersiz gel okadar samimiyet olmamasina ragmen .sonra gece kalk git

aynen canım ben ikram ettim verdigim şeyleri aramam ama kadın benlen muhatap bile olmadı ben cocugun peşinden ayakta dönmekten yoruldum bizler öyle gördük yettişdirildik

konu sahibinin şizofren oldugunu bu aileyi varmış gibi uydurdugunu düşünmek istiyorum
okurken çıldırdım
makineli tüfekle tarardım ben o misafiri !!

aman allahım ben olsam tokatlardım ya ne demek aman kalsın öyle insanaları asla eve sokulmaması lazım

kadında adamda rahat hiç bir şey olmamış gibiler eşimde abartma ne olacak filan deyince çok sinirlenmişti ki ben hala o koltuğun taksidini ödüyordum.

eskiden böyle değildi şimdi çocuklara dur yapma deyince psikolojileri bozuluyormuş biz öyle büyüdük maşallah bir şeyimiz yok.

milletin çocuğu değerli.

konu sahibinin şizofren oldugunu bu aileyi varmış gibi uydurdugunu düşünmek istiyorum
okurken çıldırdım
makineli tüfekle tarardım ben o misafiri !!

ayy keşke şizofren olsam canım ya sabah kadar uyuamadım acaba bizde mi sorun var diye kadın elindeki tabagı mutfaga bırakmasını gectim teşekkür bile etmedi ben kahve cay meyve çerez deli gibi oldum cocuk bir yandan saçıyor dagıtıyor ve bana tükürdüm o kadar sinirlendim ki cocugun eline vurdum dayanamadım artık

evet canım annemizin gözüne bakardık misafirlige gittigimiz çocuk gel oynayalım derdi annemizi tamam derse öyle başka oda da oynardık hiç unutmam bir keresinde teyzemin balkonunda oynadıkda izinsiz annem eve götürmüştü kızmıştıda

kadın ev hanımı ama maşallah iş kadını gibi elinden telefon düşmedi adamında kendi ait bir iş yeri var hemde çok enteresan insanlar bende daha ayak altında dönseydim sanırım sabahlıyacaklardı

dahada muhatab olmayın sizde eşinizde.
sorumsuz insanlarla cok zor

şimdi düşünüyorum en iyisini yapmışlar Allah izin verirse bizde böyle yetiştirelim çocuklarımızı

enteresan görüşmezsiniz bir daha olur biter ama ben onların 2 çocuğuna üzüldüm ne işi var acaba çocukların uyku saatinde gezmede??? bu nasıl bir anne?

aman allah korusun sokakda görsem yolumu degiştircemcocuk iki degil canım 1 tane allahda iki degil kadın iş kadını gibi elinden telefonu düşmedi daha yeni almışlarda 2000 tl onun havasını attı aklınca face foto atamıyınca üzüldü oda oyun oynadı bir ara kocası bana telefonum markasını sordu bende eskilerden kamerası bile yok dedim zaten önemli de degil alo desin yeterli dedim kadın bıyık altından güldü neresi komikse

Çok yüzsüzlermiş. Adamı yatağından kaldırıp zorla misafir gelmişler resmen. Siz siz olun bir daha o saatte o şekilde gelen misafirleri kabul etmeyin.

evet benim içinde akıl oldu ya bir daha asla olan eşime oldu çok üzüldüm gecede sinirinden oda uyayamadıadam paso konustu o dinledi bende hizmetci gibi dolandım ortada birde dadılık yaptım

teyyy allahım ya bayaa ezik muamelesi yapmış aklınca zavallı!!!

tövbe yarabbim ya tövbe estagfirullah yaa offf deli oldum

aman yüzvermeyin gelmesinler bidaha, eşinizede söyleyin yüzvermesin, yaptıkları çok terbiyesizce gerçekten, bide böyle insanlar laftan da anlamaz

oda aynısını söyledi sabaha karşı uyudu adam işe kaçta gittigimizi sordular birde üstüne üstün oturmaya devam ettiler da ki ben hizmeti kesince hanımefendi eşine hadi gidelim dedi kendime kızdım ve bir soda başkada ilgilenme ama biz öyle görmedik eve gelen misafir her şekilde ilgilenir

teyyy allahım ya bayaa ezik muamelesi yapmış aklınca zavallı!!!

aynen canım istesem alırım ama benim için gerekli degil şuanda elimdeki bana yetiyor gercekten fotograf cekmek istesem zaten evimde profesyonel makinem var degeri 3500 tl ben onlara bunlardan bahsettmedim bile evlerinin önünde 3 tane araba varmışda afedersin ama benim evimin önünde 3 araba olucak son model telefonum olucak ve ben bahce katında kirada oturcam ben salak degilim yanlış anlamayın küçümsemyorum fakat en önemli olan insanın bir evi olması birde bize siz nasıl araba almıyorsunuz diye akıl verdiler borcumuz cok ev aldık bana iş kurduk allahıma şükür ben ne yapayım 2000 tl telefonu hatta eşimin gücüne gitmiş sana ayda 100 tl taksitli telefon alıcam dedi bende hayır dedim önce borclarımız dedim

bidaha geldiklerinde ne diye acil işimiz var diyosunuz ki misafir kabul etmiyoruz deyin olsun bitsin hatta sert bi ifadeyle söyleyin görüşmek istemiyorsunuz zaten ne çekiniyonuz...okurken mideme öküz oturdu sinirden

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee duvarı mı çizdiler ve ailesi hiçbişi demedi mi yazık yaaa
bizimde bir arkadaşın evine yeni evlilerdi gelen msiafirin çocuğu kalemle bir güzel çizmiş ve annesi/babası bişi dememişler
kız çalışıyordu sabaha kadar ağlaya ağlkaya silmiş çıkmamış tabi leke çıakrıcı almış anca onunla biraz düzelmiş
ve arkasındada demişler ki'' ne değerli koltuğu varmış, çocuk o ne olacak anlamaz ki,biz misafirdik bize surat astı vs vs millete fitlemişler
sanki kız boyunlarına atlaması gerekiyormuş gibi iyi ki çocuğunuz koltuğumu çizdi demesini bekliyorlar sanki

bizimde bir arkadaşın 5 çocuğu var günlerde hepsini getirir
ve resmen salar ortalığa biri mutfakta bişi döker,birisi wc de yere çişini yapar,biri masayı dağıtır ve annesi inanır mısınız çıtını çıkarmaz
oturur baş köşeye bekar kız gibi millete laf yetiştirir gidene kadarda susmaz
sen 4 çocukla geliyorsun bir bak değil mi?
brde ev sahibini köle gibi kullanıır yok sıcak su var mı,yok su versene,yok tabak getir,yok bardak getir
yeminlen ev sahibi o ve çocukların peşinde koşmaktan daha çok yorulur
o çocukalrt bir türlü doymak bilmez mamalar rezil rüsva olur,koyarda koyar ağzına kadar yenemz onlar çöpe gider tey allahım neler neler
ben yeni evlendim valla çıktım günden bir kaç arkadaşınkine gittim ama evime almadım ve alamyıda düşünmüyorum açıkçası
ama arkadaş kendi evinde bir asabi bir snirli görmeyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…