bana da eşimiz kuzeni gelmişti oturmaya ben içerde servisleri hazırlarken 2 çocuk siz kalem bulun benim beyaz koltuklarımı mavi tükenmez kalemler karalayın çok sinirlenmiştim yapmayın ablacım diye bağırdığımı hatırlıyorum ne anası ne babası ses çıkarmamışlardı.
ben 3 ay boyunca her gün sildim ona özel leke çıkarıcı aldım öyle geçti bir daha da evime gelmediler
enteresan insanlar
ne tür iş yapıolarmış merak ettim dogrusu
nekadar ilginc bir aileymis oyle:)sen habersiz gel okadar samimiyet olmamasina ragmen .sonra gece kalk git
aman allahım ben olsam tokatlardım ya ne demek aman kalsın öyle insanaları asla eve sokulmaması lazım
konu sahibinin şizofren oldugunu bu aileyi varmış gibi uydurdugunu düşünmek istiyorum
okurken çıldırdım
makineli tüfekle tarardım ben o misafiri !!
kadında adamda rahat hiç bir şey olmamış gibiler eşimde abartma ne olacak filan deyince çok sinirlenmişti ki ben hala o koltuğun taksidini ödüyordum.
eskiden böyle değildi şimdi çocuklara dur yapma deyince psikolojileri bozuluyormuş biz öyle büyüdük maşallah bir şeyimiz yok.
milletin çocuğu değerli.
kadın ev hanımı ama maşallah iş kadını gibi elinden telefon düşmedi adamında kendi ait bir iş yeri varhemde çok enteresan insanlar bende daha ayak altında dönseydim sanırım sabahlıyacaklardı
evet canım annemizin gözüne bakardık misafirlige gittigimiz çocuk gel oynayalım derdi annemizi tamam derse öyle başka oda da oynardık hiç unutmam bir keresinde teyzemin balkonunda oynadıkda izinsiz annem eve götürmüştü kızmıştıda
enteresan görüşmezsiniz bir daha olur biter ama ben onların 2 çocuğuna üzüldüm ne işi var acaba çocukların uyku saatinde gezmede??? bu nasıl bir anne?
Çok yüzsüzlermiş. Adamı yatağından kaldırıp zorla misafir gelmişler resmen. Siz siz olun bir daha o saatte o şekilde gelen misafirleri kabul etmeyin.
aman allah korusun sokakda görsem yolumu degiştircemcocuk iki degil canım 1 tane allahda iki degil kadın iş kadını gibi elinden telefonu düşmedi daha yeni almışlarda 2000 tl onun havasını attı aklınca face foto atamıyınca üzüldü oda oyun oynadı bir ara kocası bana telefonum markasını sordu bende eskilerden kamerası bile yok dedim zaten önemli de degil alo desin yeterli dedim kadın bıyık altından güldü neresi komikse
şimdi düşünüyorum en iyisini yapmışlar Allah izin verirse bizde böyle yetiştirelim çocuklarımızı
ayy keşke şizofren olsam canım ya sabah kadar uyuamadım acaba bizde mi sorun var diye kadın elindeki tabagı mutfaga bırakmasını gectim teşekkür bile etmedi ben kahve cay meyve çerez deli gibi oldum cocuk bir yandan saçıyor dagıtıyor ve bana tükürdüm o kadar sinirlendim ki cocugun eline vurdumdayanamadım artık
inşallah canım ya bu ne böyle ben yegenlerimi kızarken benim yegenlerim melekmiş
aman yüzvermeyin gelmesinler bidaha, eşinizede söyleyin yüzvermesin, yaptıkları çok terbiyesizce gerçekten, bide böyle insanlar laftan da anlamaz
teyyy allahım ya bayaa ezik muamelesi yapmış aklınca zavallı!!!
Aynen ya. Benim evime de boyle bi aile geldi mutfakta cay koyuyordum icerden gülüşmeler geliyo merak ettim soyle bi goz ucuyla baktim 4 yasinda kiz cocugu elinde kalemle benim tüm duvarlarimi ciziyo annesi de gülüyor. .sinir oldum elinden kalemi aldim neyse kadina da gormuyormusunuz dedim ne dese beğenirsiniz : cocuk iste napiiim durdan anlamiyo ki......
Sinirden gittim mutfakta oturdum. Esimde kizdi bi daha cagirmadik duvarlari da tekrar boyamak zorunda kaldik bi haftada isten geldim gittim onun rezilligini cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?