dert degil akşam eve gelen misafir

bidaha geldiklerinde ne diye acil işimiz var diyosunuz ki misafir kabul etmiyoruz deyin olsun bitsin hatta sert bi ifadeyle söyleyin görüşmek istemiyorsunuz zaten ne çekiniyonuz...okurken mideme öküz oturdu sinirden

aslında evet doguruyu söylüyorsunuz öyle diyecem bu ne ya sinirden gece uyuyamadık eşimlen

ayy canım ya sakın ve kesinlikle eve alma derim demek ki bu tip insanlar piyasada mevcut bende akşam ilk kez karşılaşınca şaşırmıştım bu tarz insanlardan uzak durmak lazım

ayy canım ya sakın ve kesinlikle eve alma derim demek ki bu tip insanlar piyasada mevcut bende akşam ilk kez karşılaşınca şaşırmıştım bu tarz insanlardan uzak durmak lazım

tabiki ya heöde dolu olmaz mı maalesef kendi evleri,eşyaları çok değerli ama sana gelince saldım çayıra hesabı rahatlar
yok almam yani herşeyim beyaz mahvederle ne gerek var yani
çocuk afedersin kusuyor kalkıp bakmıyor kadın ev sahibi siliyor düşün artık ne münasebet dğeil mi

senin misafirde tam sopalık ama neyse

ayy sorma zaten oturmaya devam etselerdi kusura bakmayın benim uykum geldi diyecektim zaten bir kaç gündür evdeyim rahatsızdım akşamda belirttim ama nafile

bu nedir böyle yahu
:44::44::44::44:
aman uzak durun yüzde vermeyin
anlaşılan acilece asalak bunlar

bu ne yahu şaka gbı....ne kadar yuhaf ınsanlarmış onlar oyle.....aman dıyım kesın muhabbetı merhaba merhaba tamam

Ayy nasıl insanlarmış şaşırdım gece sahur yapar gibi sokak sokak geziyolar demekki bir garipmişler muhabbette yokmuş hiçmi sıkılmamış hatun ben olsam patlardım 1 saat sonra sıkıntıdan benim öyle bela olabilicek kişiler gelmek istediğinde tek yaptığım dışarda buluşalım demek oluyo pat diye gelen misafirim olmadı allahtan ama ben haberli gitmek taraftarıyım kimsenin o an ne yaptıgını bilmeden pat diye gitmek hiç hoşuma gitmez ben yapmam bana yapılmasınıda istemem

allahım allahım. ne sorumsuz aileler var öncelikle eviniz hayırlı olsun. ve gerçekten çok sinir edicidir bu tip insanlar. durumunuzdan dolayı üzüldüm (

allahım allahım. ne sorumsuz aileler var öncelikle eviniz hayırlı olsun. ve gerçekten çok sinir edicidir bu tip insanlar. durumunuzdan dolayı üzüldüm (

teşekkür ederim paso adam konuştu eşim dinledive ben servis ve çocugun peşinde kadın kendi halinde elinde telefon düşmedi...gerçektende sinir bozucu ya

içimden geçmiş olsun demek geldi
umarım birdaha karşılaşmazsınız bu aileyle
evinizdede güle güle oturun bu arada

hafta içi gece 2 ye kadar ne misafiriymiş böyle,uzun zamandır insan içine cıkmamıs belli ki

anladıgım kadarıyla huyları yüzünden oturup kalkacak cevrelerinde insan yok sanırım dün akşamda allahdan evden cıkıyorduk ki kurtulduk şükür

Bu Nasil bir aileymis boyle.. daha hic denk gelmedim boylesine Cok sukur...Ben olsam gece 2 de haaala misafirlik pesindeyse bi yatak serelim isterseniz derdim vallahi.

Bu Nasil bir aileymis boyle.. daha hic denk gelmedim boylesine Cok sukur...Ben olsam gece 2 de haaala misafirlik pesindeyse bi yatak serelim isterseniz derdim vallahi.
işte o anda sinirden insanın aklına gelmiyor ki ???? hadi hafta sonu olsa neyse birde şu sorun var bizim haftasonumuz da yok ve onlar bunu biliyorlar daha dogrusu eşimin arkadaşı

işte o anda sinirden insanın aklına gelmiyor ki ???? hadi hafta sonu olsa neyse birde şu sorun var bizim haftasonumuz da yok ve onlar bunu biliyorlar daha dogrusu eşimin arkadaşı
Bi daha misafir etmeyin boylelerini .. gereksiz , dusuncesiz insanlarmis belliki.. nezaketen bile cagirmayin. Eviniz hayirli olsunnn ayrica :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…