bidaha geldiklerinde ne diye acil işimiz var diyosunuz ki misafir kabul etmiyoruz deyin olsun bitsin hatta sert bi ifadeyle söyleyin görüşmek istemiyorsunuz zaten ne çekiniyonuz...okurken mideme öküz oturdu sinirden
bizimde bir arkadaşın 5 çocuğu var günlerde hepsini getirir
ve resmen salar ortalığa biri mutfakta bişi döker,birisi wc de yere çişini yapar,biri masayı dağıtır ve annesi inanır mısınız çıtını çıkarmaz
oturur baş köşeye bekar kız gibi millete laf yetiştirir gidene kadarda susmaz
sen 4 çocukla geliyorsun bir bak değil mi?
brde ev sahibini köle gibi kullanıır yok sıcak su var mı,yok su versene,yok tabak getir,yok bardak getir
yeminlen ev sahibi o ve çocukların peşinde koşmaktan daha çok yorulur
o çocukalrt bir türlü doymak bilmez mamalar rezil rüsva olur,koyarda koyar ağzına kadar yenemz onlar çöpe gider tey allahım neler neler
ben yeni evlendim valla çıktım günden bir kaç arkadaşınkine gittim ama evime almadım ve alamyıda düşünmüyorum açıkçası
ama arkadaş kendi evinde bir asabi bir snirli görmeyi
ayy canım ya sakın ve kesinlikle eve alma derim demek ki bu tip insanlar piyasada mevcut bende akşam ilk kez karşılaşınca şaşırmıştım bu tarz insanlardan uzak durmak lazım
tabiki ya heöde dolu olmaz mı maalesef kendi evleri,eşyaları çok değerli ama sana gelince saldım çayıra hesabı rahatlar
yok almam yani herşeyim beyaz mahvederle ne gerek var yani
çocuk afedersin kusuyor kalkıp bakmıyor kadın ev sahibi siliyor düşün artık ne münasebet dğeil mi
senin misafirde tam sopalık ama neyse
bu nedir böyle yahu
:44::44::44::44:
aman uzak durun yüzde vermeyin
anlaşılan acilece asalak bunlar
bu ne yahuşaka gbı....ne kadar yuhaf ınsanlarmış onlar oyle.....aman dıyım kesın muhabbetı merhaba merhaba tamam
dün akşam eşimle yemek yedikden sonra eşim çok yorgun oldugunu ve erkenden yatıcanı söyledi ve yattı sonra bende canımın sıkıntısından balkona çıktım ve oturuyordum aradan biraz zaman gecince eşimin arkadası yanında eşi ve çocugu eşimin arkadasını biliyordum daha öncede de evimize gelmişti fakat bu sefer eşiyle gelmiş neyse eşimi sordu bende yorgun ve uyuyor dedim uyandırır mısın dedi bende hayır çok yorgun oldugu için uyandıramam dedim fakat ısrarcı bir şekilde edince bende önemli sandım ve eşimi uyandırdım neyse eşimle konuştular ve uzun sürdü ayak üstü bunlar arabada bekliyorlar bende eşin var hadi gelin çay içelim dedim demez olaydımneyse eşi bir tuhaf çocukları bir tuhaf evin her yerini karıştırdı çocukları kadına laf atarım konuşmaz kocası paso konuşuyor ama eşim dinliyor evde kararlanmayan ne sehba kaldı ne de halı birde biz evimizi yeni aldık kocası biliyor ve eviniz hayırlı olsun bile demediler evin metrekaresini sordular ayyy çok küçük dediler kadında sonra mutfagıma gitti yeni mutfaklarda yapmışlar aaa dedi ne varsa şaşırcak ben ikram da bulunuyorum kadın bişey demiyor elinde cep telefonu onu oynuyor eşimin arkadası soruyor kaçda işe gidiyorsunuz diye eşimde 7 de işte oluyorum dedi. ama nafile gece 2 oldu ama ne benle konuşuyor karısı nede cocuklan ilgileniyor benimde artık şarteller attı oturdum suratım astım hiçbirşey ikram etmedim ve oturudum karısı ben ikramda bulunmayınca eşine hadi gidelim dediler kalktılar gittiler kadın ne teşşekkür etti nede el sıkıştı ne de agızdan da olsa buyrun gelin dediler arabaya bindiler biz daha dolaşırız bizim işin daha yatmak için erken dediler eşimle şok olduk hayatımda ilk kez böyle bir aileyle tanıştım gece sinirden eşimle uyayamadık
allahım allahım. ne sorumsuz aileler varöncelikle eviniz hayırlı olsun. ve gerçekten çok sinir edicidir bu tip insanlar. durumunuzdan dolayı üzüldüm (
Yuhhh ne kadar düşüncesiz bir karı kocalar bunlar pes
içimden geçmiş olsun demek geldi
umarım birdaha karşılaşmazsınız bu aileyle
evinizdede güle güle oturun bu arada[/QUOTE
teşekkür ederim cok sagol dün akşam yine geldiler bizde allahdan eşimle evden cıkıyorduk bize gelmişler yine neymiş 1 hafta evde tatil yapıcakmışlarda tabi ben konuşmadım karısıda arabadan inmedi çok şükür
dün akşam eşimle yemek yedikden sonra eşim çok yorgun oldugunu ve erkenden yatıcanı söyledi ve yattı sonra bende canımın sıkıntısından balkona çıktım ve oturuyordum aradan biraz zaman gecince eşimin arkadası yanında eşi ve çocugu eşimin arkadasını biliyordum daha öncede de evimize gelmişti fakat bu sefer eşiyle gelmiş neyse eşimi sordu bende yorgun ve uyuyor dedim uyandırır mısın dedi bende hayır çok yorgun oldugu için uyandıramam dedim fakat ısrarcı bir şekilde edince bende önemli sandım ve eşimi uyandırdım neyse eşimle konuştular ve uzun sürdü ayak üstü bunlar arabada bekliyorlar bende eşin var hadi gelin çay içelim dedim demez olaydımneyse eşi bir tuhaf çocukları bir tuhaf evin her yerini karıştırdı çocukları kadına laf atarım konuşmaz kocası paso konuşuyor ama eşim dinliyor evde kararlanmayan ne sehba kaldı ne de halı birde biz evimizi yeni aldık kocası biliyor ve eviniz hayırlı olsun bile demediler evin metrekaresini sordular ayyy çok küçük dediler kadında sonra mutfagıma gitti yeni mutfaklarda yapmışlar aaa dedi ne varsa şaşırcak ben ikram da bulunuyorum kadın bişey demiyor elinde cep telefonu onu oynuyor eşimin arkadası soruyor kaçda işe gidiyorsunuz diye eşimde 7 de işte oluyorum dedi. ama nafile gece 2 oldu ama ne benle konuşuyor karısı nede cocuklan ilgileniyor benimde artık şarteller attı oturdum suratım astım hiçbirşey ikram etmedim ve oturudum karısı ben ikramda bulunmayınca eşine hadi gidelim dediler kalktılar gittiler kadın ne teşşekkür etti nede el sıkıştı ne de agızdan da olsa buyrun gelin dediler arabaya bindiler biz daha dolaşırız bizim işin daha yatmak için erken dediler eşimle şok olduk hayatımda ilk kez böyle bir aileyle tanıştım gece sinirden eşimle uyayamadık
işte o anda sinirden insanın aklına gelmiyor ki ???? hadi hafta sonu olsa neyse birde şu sorun var bizim haftasonumuz da yok ve onlar bunu biliyorlar daha dogrusu eşimin arkadaşıBu Nasil bir aileymis boyle.. daha hic denk gelmedim boylesine Cok sukur...Ben olsam gece 2 de haaala misafirlik pesindeyse bi yatak serelim isterseniz derdim vallahi.
Bi daha misafir etmeyin boylelerini .. gereksiz , dusuncesiz insanlarmis belliki.. nezaketen bile cagirmayin. Eviniz hayirli olsunnn ayrica :)işte o anda sinirden insanın aklına gelmiyor ki ???? hadi hafta sonu olsa neyse birde şu sorun var bizim haftasonumuz da yok ve onlar bunu biliyorlar daha dogrusu eşimin arkadaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?