Bence öncelikle şunu bilmek gerekir.
İş arkadaşlığı iş yerinde kalmalı.
Ne olursa olsun, ben bu fikirden yanayım.
bence çağırmak zorunda değilsin. sen çağırmazsan belki de gelelim demez. evli mi bu bayan?
canım samimi olmasanızda hoşgeldine gelmek isteyebilir pek çok yerde adet gibi birşey formalite yani takılma bence gelip gitsinler. bu arada kadın tek mi gelmek istiyo eşiyle mi gelecek
o zaman çağırma boşver illa gelcem derse gelsin bir kere kurtulursun belki bir daha gelmez. yani o kendini zorla davet ettirene kadar çağırma derim ben. istemediğin birini eve sokmak zorunda değilsin. eşin ne diyor bu konuda?
hoşlanmıyorsan çağırmak zorunda değilsin tabi..
ama geliyoruz dersede bırak gelsin misafir sonuçta..
kusura bakmayın ama bana eşinizde gözü var gibi geldi size selam vermiyor evinize gelmek istiyor ilginç
Evet eşiyle gelecek..Ama dışarıda eşimin erkek iş arkadaşları bile merhaba yenge derler selam verirler bu kadın suratını asar selam bile vermez bana..
Hayır ben öyle düşünmüyorum hoşlanmıyor olabilirim ama kimsenin günahını alıp da aklıma kötü şey sokamam çünkü bayanın başka birşeyini görmedim ve eşimin abla diye hitap ettiği birisi..Lütfen eşimle ilişkilendirmeyin günahını almayalım kimsenin..
yok eşinizde suç bulmadım kusura bakmayın sız bana selam vermiyor ama evime gelmek istiyr dıyınce aklıma geldı yoksa gercekten kotu bır nıyetım yoktu
Yok canım bayan hakkında ufacık kötü birşey de duymadım..Belki benden hoşlanmıyordur belki çekiniyordur ama ben onun yüzüne gülümseyerek baktım selam verecektim suratını astı bana bilmiyorum elektrik mi almadı nedir
Yok canım bayan hakkında ufacık kötü birşey de duymadım..Belki benden hoşlanmıyordur belki çekiniyordur ama ben onun yüzüne gülümseyerek baktım selam verecektim suratını astı bana bilmiyorum elektrik mi almadı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?