İnşallah cnm sağol.Bende biraz zor hamile kalmıştım, sorunlar vardı. Ne zaman bebek görsem gözlerim doluyordu. Ama şükürler olsun anne olabildim. Sakın ümidini yitirme, eminim sende mis gibi bir anne olacaksın. :)
Teşekkür ederim tedavi görüyorum şuan.Çok dua edelim en kısa zamanda nasip olsun inşallah Doktora gitmeyi de ihmal etmeyin.
Allah hayırlı uzun ömürler versin yavrularına. Her gördüğümde bebeğim gelince içinde yatacak diye hayaller kurarken gitti işte. Alınır yenisi ama bebeğin yokluğu yine üzdü beni. Hayırlısı böyledir diyorum hep.İnşallah yakın zamanda bebeğiniz olur
Üzülmeyin dua edin
Beşiğin gitmesi bence daha iyi olmuş
İkizlerim küvözde kaldılar 1 ay boyunca
Evde boş beşiklerine baktıkça daha çok üzüldüm
Ağustos ta cnm. Polikistik over, yumurta tembelligi, prolaktin yüksekliği var. Eşimde sorun yok şükür2015te ne zaman evlendiniz?
bi de doktorlar ne diyo, problem neymiş?
Ağustos ta cnm. Polikistik over, yumurta tembelligi, prolaktin yüksekliği var. Eşimde sorun yok şükür
Daha güzelleri olur seninAllah hayırlı uzun ömürler versin yavrularına. Her gördüğümde bebeğim gelince içinde yatacak diye hayaller kurarken gitti işte. Alınır yenisi ama bebeğin yokluğu yine üzdü beni. Hayırlısı böyledir diyorum hep.
:) Evet 22 yaşındayım. Hep hayalimdi erken yaşta anne olmak. Evlip evlenmeyecegimide bilmiyordum tabi. Nasip oldu evlendik bebis inatçı çıktı biraz. Benden sonra benle beraber evlenenler hep hamile yada doğum yaptı.iki yıl olmamış daha. umudunu kaybetme. bi de 21 yaşında mısın gerçekten, çocuk için çok küçüksün.
:) Evet 22 yaşındayım. Hep hayalimdi erken yaşta anne olmak. Evlip evlenmeyecegimide bilmiyordum tabi. Nasip oldu evlendik bebis inatçı çıktı biraz. Benden sonra benle beraber evlenenler hep hamile yada doğum yaptı.
Amin inşallah cnm. Ne kadardır evlisin. Bizim bebisler nazlı birazcık. Vaktinden önce yaprak kıpırdamazmis. Hayırlı zamanlarda ansızın çıksın gelsin yavrular inşallahKendimi gördüm bi an sende bende 24 yaşındayım pko var bende bebeğim olsun istiyorum kuzenim askerdeyken evlenmistim çocuk askerden geldi evlendi bebeği oldu ama benim hala yok çokta kıskanıyorum da acikcası inşallah olur seninde benimde canım zor bi durum allah bizide görür insallah : (
Aynen kimine kısmet kimine değil.çok matah bişey değil ki erken olmak, yani kimine kısmet kimine değil.
Hayırlısı olsun inşallah cnm. Rahim filmi çektirdin mi. Aşılama falan yaptırdın mı?3 buçuk yıllık evliyim canım yaz tatili yapıp tekrar tüp denicem Allah nasip ederse
Yeni rahim filmi cektirdim sıkıntı yok şükür 1 kerede aşılama oldm ilk tüp bebek denememde tuttu eve geldik pasta kestik esim cicekler aldi ne kadar mutluyduk ama kan değerlerim düşmeye başladı kimyasal gebelik olmuş çok zor gunlerdiHayırlısı olsun inşallah cnm. Rahim filmi çektirdin mi. Aşılama falan yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?