Dert değil aslında üzüntü

Alıştık şükür eşimide çok seviyorum ona hayırlı bir evlat vermek istiyorum ama işte. Bende diyodum aman bebek kolay geçimimiz olsun diyede valla hiçte kolay değilmiş :)
Kolayı zorlaştırma. .herşeyin bir çaresi var .bak ne güzel tedavi de goruyormussun ..rahat olman gerekiyor ..yoksa süreci uzatirsin.

Bebek konusunda derdini paylaşanlara hemen dua edesim geliyor
Rabbim sana sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah .Aminnnnn

İnşallah en kisa surede hamile olursun ve hayırlı, guzel, cok tatlı bir evlada sahi olursun. Amin amin amin.

Bence psikoloji de çok önemli benim bi tanıdığım 7 yıl tedavş gördü gitmediği yer kalmadı. En sonunda bıraktı tedaviyi kafasına takmadı çalışmaya başladı nur topu gibi bir oğlu var şimdi İnş. Size de nasip olur. Aklınız a çok taktığınız da da olamayabilir.

Görümcem kızının hiç giyilmemis sıfır eşyalarını vermişti ,örgü yelek ,pelerin,kazak,patikler taçlar,ayakkabılar elbiseler ,akla gelmeyecek şeyler hepsi Almanya'dan gelme sıfır .. kocaaa seyahat valizi büyüklüğünde... Beş yıl boyunca sakladım olmadı , tek tek dağıttim çocuğu olana ,doğum yapana ,ihtiyacı olana .. rabbim bana 9 sene sonra nasip etti elhamdülillah.. verdiği acıyı hüznü çok iyi bilirim... Allah aratmasin ,isteyen herkese nasip etsin .. ( çocuğun giydiği haram,yediği helal derler dozunda mantıklı alış veriş yapın anneler )

Zaten üzgünsünüz hassas olduğunuz bir konu. Eve neden bebek eşyası koyuyorsunuz? Beşik gitti yeri boş kaldı daha fazla üzülüyorsunuz.
Yapmayın bunu kendinize.
Ben buraya takıldım.

Anneannemin evlendiğinde tam 5 sene çocuğu olmamış. O zaman da köyde, geçmiş zaman ne tıp imkanı var ne bir şey, gidip rahmetli dedeme "boşa bunu" bile demişler. Dedem tabi böyle bir şey yapmamış sonra tam umutları kesilmişken 3 çocukları olmuş. İnancını kaybetme lütfen, üzülme. Denemekten de vazgeçmeyin. Umarım anne olursun.

Canim benim sen tedavini aksatma,rabbimden de duani eksik etme. Allahim insallah sana ve bebek isteyen,bebek bekleyen herkese anne olmayi hayirli evlat sahibi olmayi nasip eder.

Öncelikle Rabbim sana ve tüm isteyenlere gönlünüze göre hayırlı bir zaman da hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin. Ama daha çok küçüksün. Biraz eşinle gez dolaş evliliğin tadını çıkar. Çocuk büyütmek kolay değil. Uyku lüks oluyor mesala. Yine de sen bilirsin tabi.

Öncelikle Rabbim sana ve tüm isteyenlere gönlünüze göre hayırlı bir zaman da hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin. Ama daha çok küçüksün. Biraz eşinle gez dolaş evliliğin tadını çıkar. Çocuk büyütmek kolay değil. Uyku lüks oluyor mesala. Yine de sen bilirsin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…