- 24 Ağustos 2018
- 4.266
- 10.866
- 208
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
Bu sana psikolojik baskiyla insallah ev sattirmaz. Abiniz zira suan gozumde hallederiz dolandirici kadir gibiEvet bana da zamanla az gelecek o para. Hem kısa vadede kapatma imkanım da olacak. Benim bunları söylememin bir önemi yok onun için. Çünkü o paraya villa alınıryaşadığımız yerden 150 KM uzakta bir yerden bahsediyor. Her gün işe benim aldığım ev tarafından zor gidileceğini söyleyen kişi bunu söylüyor.
Kimseyle kötü olmicam diye böyle devam ederseniz yenge de ilk fırsatta ezer sizi. Disinizi gösterin kavga etmekten korkmayın bazen böyle gerekirEvet aslında ben bozmadığım için yineliyor olabilir. Şimdi bir şey dersem büyür mü diye de düşünüyorum. Büyürse annem babam arada kalır. Yengemle aram bozulur (haliyle böyle durumda eşinin yanında olur)
Evlimisin sen. Neden bu kadar müdahale. İstanbul'da zaten yedekler oluyor. Sözleşme sırasında vazgecenler olunca yedekler devreye giriyor.Hayır İstanbul değil :) Kocaeli'de. Bana da son sıralarda çıktı. İnşallah çıkar , sözleşme imzalama aşaması bitince TOKİ'yi arayın bence çok kişi vazgeçiyor maddi durumu kötüleşen oluyor , özellikle pandemideki iş durumundan dolayı çok kişi imzalamadı diye biliyorum. İnşallahhh çok yakın zamanda çıkar İstanbul çok kalabalık şehir olduğundan çıkma ihtimali azalıyor maalesef. Evet bir kaç kez yaptı beni de annem ve babamı da rahatsız etti bu durum.
Fiyatlar ortada 400.000 den aşağıya ev çok zor zaten hiç olmayacak yerden bulmuş onu söylüyor. Yok ben asla onun aklına uymam , senelerdir zar zor biriktiriyorum en azından evim olsunBu sana psikolojik baskiyla insallah ev sattirmaz. Abiniz zira suan gozumde hallederiz dolandirici kadir gibivilla alirmis git bakim gecekondu alsin alabiliyormu
Hayır evli değilim nişanlıyım. Yedeklerde almayabiliyor hatta açık artırmaya çıkanlar var diye biliyorum İstanbul’da kalır mı bilemem de . Zaten amacımda evlenmeden önce kendi adıma ödemeye başlamaktı dünyanın bin bir türlü hali var.Evlimisin sen. Neden bu kadar müdahale. İstanbul'da zaten yedekler oluyor. Sözleşme sırasında vazgecenler olunca yedekler devreye giriyor.
Yok yengem abimin saçma konuştuğunun farkında beni destekledi zaten. Ama susmayacak gibi göründüğünden kırmadan ortam bozulmadan ne yapabilirim. Tartışmaya dönerse iş annem ve babam üzülür.Kimseyle kötü olmicam diye böyle devam ederseniz yenge de ilk fırsatta ezer sizi. Disinizi gösterin kavga etmekten korkmayın bazen böyle gerekir
Çok iyi yapmışsın. On sene dediğin çabuk geçer. Bu devirde ev almak kolay değil. Bikac sene çocuk yapmazsın. Hızlıca ödersin inşallah. İstanbul'da kalmıyor malesef. Aşırı talep oluyor. Nasip kısmetHayır evli değilim nişanlıyım. Yedeklerde almayabiliyor hatta açık artırmaya çıkanlar var diye biliyorum İstanbul’da kalır mı bilemem de . Zaten amacımda evlenmeden önce kendi adıma ödemeye başlamaktı dünyanın bin bir türlü hali var.
Bozucaksiniz başka yolu yokYok yengem abimin saçma konuştuğunun farkında beni destekledi zaten. Ama susmayacak gibi göründüğünden kırmadan ortam bozulmadan ne yapabilirim. Tartışmaya dönerse iş annem ve babam üzülür.
İnşallahAy abine hiçbir şey deme. Bir daha laf ederse yorum bile yapma.
Mümkünse bir ev daha al, kiraya ver. Ona en güzel cevap senin başarılı olman bu hususta
tokiden sana ev cikarsa ilk goz koyan da abin olur muhtemelen. siz de abinize "bu zamanda uzun sure borc odemeyerek nasil ev sahibi olunur sen cozumunu buldun heralde" deyip gülMerhabalar hanımlar , sayfayı sürekli takip ettiğim için benim küçük problemi mi dertten sayar mısınız bilemiyorum o yüzden bu başlıkla giriş yaptım
Günümüz şartlarında ev sahibi olmak çok zor , bende kredi çekersem faizi yüklü miktar olacağını bildiğimden Toki'ye yazıldım. Kurada hak sahibi oldum ve sözleşmeyi geçen hafta imzaladım. Buraya kadar sorun yok, abim evli şuan kirada oturuyor. Ben ilk başvuru yaptığımda arkadaşlarımızla otururken bir eve girip 10 yıl ödemek "Salaklık" dedi. Ardından dönüp bana baktı. Bende cevaben ben 10 yıl ödemeyeceğim 2 yıl sonra borcum bitmiş olur dedim. Çok sinirlendim ama ortamda tepki de veremedim açıkçası. Abimin eşi beni destekleyerek kira ödeyerek bir yere varılmıyor sonuçta kendi evin başka olur dedi. Hatta aramızda konuşuruz abin sadece araba derdinde öncelik ev olmalı diye söyler. Bende en azından Toki için baskı yap başvursun kendisi yapmaz derim. Sözleşmeyi imzaladım abim 2-3 keredir işte o eve değmez o kadar para, ondan 50 bin fazlasına villa gördüm ben (daire zor alınıyor) , ev çok küçük vs vs.. Birileri bana ne yaptığımı sorduğunda ya da hayırlı olsun dediğinde ki tepkileri. Dün akşamda aynısı oldu. Cevap vermiyorum, duymazdan geliyorum. Ama babam da fark edip söyledi kendi yapmıyor başkasının yaptığının kusurunu buluyor diye. Artık bu konu da doldum sırf gelinimiz alınır ,üzülür diyerek susuyorum ama tepki de vermem gerekiyor galiba.
He he de geç kıskançlıktan yapıyor ne güzel düşünüp ev sahibi olmuşsun.. Hayırlı olsun inşallah kiraya versen rahat rahat ödersin... Bedavaya ev sahibi olmuş gibi olacaksınMerhabalar hanımlar , sayfayı sürekli takip ettiğim için benim küçük problemi mi dertten sayar mısınız bilemiyorum o yüzden bu başlıkla giriş yaptım
Günümüz şartlarında ev sahibi olmak çok zor , bende kredi çekersem faizi yüklü miktar olacağını bildiğimden Toki'ye yazıldım. Kurada hak sahibi oldum ve sözleşmeyi geçen hafta imzaladım. Buraya kadar sorun yok, abim evli şuan kirada oturuyor. Ben ilk başvuru yaptığımda arkadaşlarımızla otururken bir eve girip 10 yıl ödemek "Salaklık" dedi. Ardından dönüp bana baktı. Bende cevaben ben 10 yıl ödemeyeceğim 2 yıl sonra borcum bitmiş olur dedim. Çok sinirlendim ama ortamda tepki de veremedim açıkçası. Abimin eşi beni destekleyerek kira ödeyerek bir yere varılmıyor sonuçta kendi evin başka olur dedi. Hatta aramızda konuşuruz abin sadece araba derdinde öncelik ev olmalı diye söyler. Bende en azından Toki için baskı yap başvursun kendisi yapmaz derim. Sözleşmeyi imzaladım abim 2-3 keredir işte o eve değmez o kadar para, ondan 50 bin fazlasına villa gördüm ben (daire zor alınıyor) , ev çok küçük vs vs.. Birileri bana ne yaptığımı sorduğunda ya da hayırlı olsun dediğinde ki tepkileri. Dün akşamda aynısı oldu. Cevap vermiyorum, duymazdan geliyorum. Ama babam da fark edip söyledi kendi yapmıyor başkasının yaptığının kusurunu buluyor diye. Artık bu konu da doldum sırf gelinimiz alınır ,üzülür diyerek susuyorum ama tepki de vermem gerekiyor galiba.
Tabi ki .. Hem evlenince kiraya çıkacağım 4-5 aylığına kira ödeyeceğimize evimizin borcunu öderiz. Çok teşekkür ederimHe he de geç kıskançlıktan yapıyor ne güzel düşünüp ev sahibi olmuşsun.. Hayırlı olsun inşallah kiraya versen rahat rahat ödersin... Bedavaya ev sahibi olmuş gibi olacaksın
bekarken farklı bır sehırden guvenlı dıye bayagı yuksek bır mıktara ev kıraladım 3yıl oturdum hala oraya odedıgım kıra zoruma gıder.Ozaman kredıyle ev alıp o şehırden ayrılırken satsaydım kar elde ederdım gercekten.Bunu bır kenara bırakıyorum.Bu bır yatırım mevzusudur herkesın yatırıma bakış açısı farklı.Bazıları kredı ceker borclanır mal mülk sahıbı olur (ınsanların genelı boyledır) bazıları borc altına gırmeyı sevmez gunu ayı kurtaracak şekılde yaşar kiralık evde oturur ama borcu yoktur ama aıleden gelen zengınlık yoksa eger mırasta kalmayacaksa zor gayrımenkul sahıbı olunması bu devırde.Herkesin kendi hayata bakış açısı abınızın bakış açısını yargılamam ama bu şekılde defalarda sıze laf soylemesıni yargılarım hatta ıcten içe kendının yapmak ıstedıgı ama cesaret edemedıgı maaşına gelırıne guvenemıyor olabılır ya da gıderlerı fazladır uzun vadede borc odeyebılecegını öngöremıyodur belkıde ..bırsuru sebep olabılır işte kendine guvenemedıgı ıcın sızı kıskanıyordur belkıMerhabalar hanımlar , sayfayı sürekli takip ettiğim için benim küçük problemi mi dertten sayar mısınız bilemiyorum o yüzden bu başlıkla giriş yaptım
Kusura bakmayın geç gördüm yazınızı. Evet onun sorumlulukları fazla belki altından kalkamaz evliyken gerçekten tek maaş ile zor. Zaten bu konuda herhangi bir çabası da yok. Ama bariz "kötüleme, aşağılama" yoluna gidiyor. Ben biraz herkesi düşünerek kendimi düşünmüyormuşum bunu fark ettim. O üzülür bu kırılır diyerek. Artık lafımı esirgemem çok kırıcı da olmadan söylerim. Kadın ve kendine yetebiliyorsan gerçekten kötü duruma düşmeni bekleyen çok oluyor. Hayat ve insanlar acımasız.bekarken farklı bır sehırden guvenlı dıye bayagı yuksek bır mıktara ev kıraladım 3yıl oturdum hala oraya odedıgım kıra zoruma gıder.Ozaman kredıyle ev alıp o şehırden ayrılırken satsaydım kar elde ederdım gercekten.Bunu bır kenara bırakıyorum.Bu bır yatırım mevzusudur herkesın yatırıma bakış açısı farklı.Bazıları kredı ceker borclanır mal mülk sahıbı olur (ınsanların genelı boyledır) bazıları borc altına gırmeyı sevmez gunu ayı kurtaracak şekılde yaşar kiralık evde oturur ama borcu yoktur ama aıleden gelen zengınlık yoksa eger mırasta kalmayacaksa zor gayrımenkul sahıbı olunması bu devırde.Herkesin kendi hayata bakış açısı abınızın bakış açısını yargılamam ama bu şekılde defalarda sıze laf soylemesıni yargılarım hatta ıcten içe kendının yapmak ıstedıgı ama cesaret edemedıgı maaşına gelırıne guvenemıyor olabılır ya da gıderlerı fazladır uzun vadede borc odeyebılecegını öngöremıyodur belkıde ..bırsuru sebep olabılır işte kendine guvenemedıgı ıcın sızı kıskanıyordur belkıbu mevzuyu abi o senın bakıl açın sen kirada oturmaya devam et ben kendi evimde oturup kendı evımın borcunu odeyecegım dıyebılırsınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?