Dert değil belki ama nasıl davranmalıyım?

Bu sana psikolojik baskiyla insallah ev sattirmaz. Abiniz zira suan gozumde hallederiz dolandirici kadir gibi villa alirmis git bakim gecekondu alsin alabiliyormu

Kimseyle kötü olmicam diye böyle devam ederseniz yenge de ilk fırsatta ezer sizi. Disinizi gösterin kavga etmekten korkmayın bazen böyle gerekir

Evlimisin sen. Neden bu kadar müdahale. İstanbul'da zaten yedekler oluyor. Sözleşme sırasında vazgecenler olunca yedekler devreye giriyor.

Bu sana psikolojik baskiyla insallah ev sattirmaz. Abiniz zira suan gozumde hallederiz dolandirici kadir gibi villa alirmis git bakim gecekondu alsin alabiliyormu
Fiyatlar ortada 400.000 den aşağıya ev çok zor zaten hiç olmayacak yerden bulmuş onu söylüyor. Yok ben asla onun aklına uymam , senelerdir zar zor biriktiriyorum en azından evim olsun

Evlimisin sen. Neden bu kadar müdahale. İstanbul'da zaten yedekler oluyor. Sözleşme sırasında vazgecenler olunca yedekler devreye giriyor.
Hayır evli değilim nişanlıyım. Yedeklerde almayabiliyor hatta açık artırmaya çıkanlar var diye biliyorum İstanbul’da kalır mı bilemem de . Zaten amacımda evlenmeden önce kendi adıma ödemeye başlamaktı dünyanın bin bir türlü hali var.

Kimseyle kötü olmicam diye böyle devam ederseniz yenge de ilk fırsatta ezer sizi. Disinizi gösterin kavga etmekten korkmayın bazen böyle gerekir
Yok yengem abimin saçma konuştuğunun farkında beni destekledi zaten. Ama susmayacak gibi göründüğünden kırmadan ortam bozulmadan ne yapabilirim. Tartışmaya dönerse iş annem ve babam üzülür.

Çok iyi yapmışsın. On sene dediğin çabuk geçer. Bu devirde ev almak kolay değil. Bikac sene çocuk yapmazsın. Hızlıca ödersin inşallah. İstanbul'da kalmıyor malesef. Aşırı talep oluyor. Nasip kısmet

Ay abine hiçbir şey deme. Bir daha laf ederse yorum bile yapma.

Mümkünse bir ev daha al, kiraya ver. Ona en güzel cevap senin başarılı olman bu hususta

Yok yengem abimin saçma konuştuğunun farkında beni destekledi zaten. Ama susmayacak gibi göründüğünden kırmadan ortam bozulmadan ne yapabilirim. Tartışmaya dönerse iş annem ve babam üzülür.
Bozucaksiniz başka yolu yok

Ay abine hiçbir şey deme. Bir daha laf ederse yorum bile yapma.

Mümkünse bir ev daha al, kiraya ver. Ona en güzel cevap senin başarılı olman bu hususta
İnşallah Doğru söylüyorsunuz sessizlik herkesi deli eder daha çok konuşur durur.

tokiden sana ev cikarsa ilk goz koyan da abin olur muhtemelen. siz de abinize "bu zamanda uzun sure borc odemeyerek nasil ev sahibi olunur sen cozumunu buldun heralde" deyip gül ya da sen milli piyangodan para falan bekliyorsun de.

He he de geç kıskançlıktan yapıyor ne güzel düşünüp ev sahibi olmuşsun.. Hayırlı olsun inşallah kiraya versen rahat rahat ödersin... Bedavaya ev sahibi olmuş gibi olacaksın

He he de geç kıskançlıktan yapıyor ne güzel düşünüp ev sahibi olmuşsun.. Hayırlı olsun inşallah kiraya versen rahat rahat ödersin... Bedavaya ev sahibi olmuş gibi olacaksın
Tabi ki .. Hem evlenince kiraya çıkacağım 4-5 aylığına kira ödeyeceğimize evimizin borcunu öderiz. Çok teşekkür ederim

bekarken farklı bır sehırden guvenlı dıye bayagı yuksek bır mıktara ev kıraladım 3yıl oturdum hala oraya odedıgım kıra zoruma gıder.Ozaman kredıyle ev alıp o şehırden ayrılırken satsaydım kar elde ederdım gercekten.Bunu bır kenara bırakıyorum.Bu bır yatırım mevzusudur herkesın yatırıma bakış açısı farklı.Bazıları kredı ceker borclanır mal mülk sahıbı olur (ınsanların genelı boyledır) bazıları borc altına gırmeyı sevmez gunu ayı kurtaracak şekılde yaşar kiralık evde oturur ama borcu yoktur ama aıleden gelen zengınlık yoksa eger mırasta kalmayacaksa zor gayrımenkul sahıbı olunması bu devırde.Herkesin kendi hayata bakış açısı abınızın bakış açısını yargılamam ama bu şekılde defalarda sıze laf soylemesıni yargılarım hatta ıcten içe kendının yapmak ıstedıgı ama cesaret edemedıgı maaşına gelırıne guvenemıyor olabılır ya da gıderlerı fazladır uzun vadede borc odeyebılecegını öngöremıyodur belkıde ..bırsuru sebep olabılır işte kendine guvenemedıgı ıcın sızı kıskanıyordur belkıbu mevzuyu abi o senın bakıl açın sen kirada oturmaya devam et ben kendi evimde oturup kendı evımın borcunu odeyecegım dıyebılırsınız .

Kusura bakmayın geç gördüm yazınızı. Evet onun sorumlulukları fazla belki altından kalkamaz evliyken gerçekten tek maaş ile zor. Zaten bu konuda herhangi bir çabası da yok. Ama bariz "kötüleme, aşağılama" yoluna gidiyor. Ben biraz herkesi düşünerek kendimi düşünmüyormuşum bunu fark ettim. O üzülür bu kırılır diyerek. Artık lafımı esirgemem çok kırıcı da olmadan söylerim. Kadın ve kendine yetebiliyorsan gerçekten kötü duruma düşmeni bekleyen çok oluyor. Hayat ve insanlar acımasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…