Gecmis konulariniza baktim da bu kizcagiz kendisi ayrildiktan sonra sevgilisini size ayarlamaya calismis.
Bence unutamayan sizsiniz.
Adam orada baska biriyle mutlu mesut yasiyor.
Siz de hala onu ve teyze kizini dusunerek kendinizi resmen heba ediyorsunuz.
Kendinize gelin ve gecmisi kapatin artik. Adamin ikinizle ilgili de bir dusuncesi yok.
Kusura bakmayin ama sizin disinizda herkes kendi hayatini yasiyor. Kurcalamayin artik.
bence gerçekten karışma hiç.
herkes kendi kaderini,kendi doğrusunu yaşar.
sen kıza anlatsan bile; kızın içinde eğer hala varsa o bir şekilde barışırlar ve seni kıskanç olarak nitelendirirler.
kadınlar birbirlerinin dertlerini dinler,hele bir de aynı konuysa dertleri içi gider üzülürler ,kendilerinin karşısındakinin yerine koyarlar. fakat ortada bir erkek varsa diğer bayan direk ara bozucu kıskanç konumunda kalır.
yıllaaar önce bir erkek arkadasım vardı. beni aldattığını öğrenip onu rezil etmiştim arabasının camlarını indirmiştim. birkaç gün sonra bir kız geldi kapıya biz onunla çıkıyoruz ona bulaşma dedi. herif beni aldattı dedim. olabilir ben onun hayatında 2 senedir varım dedi. ee seni de aldatmış demekki dediğimde sessizce çekti gitti şimdi evliller. çocukları var. ve hala aldatıyor. ama kız kendi seçimini yaptı. o zamanlar 3 kişiyi idare eden adamı bile bile seçti. yaaa işte böyle................
Eski sevgiliden sonra eski sevgilinin sevgilisine takmak... Bir yapışma hikayesi. Çok trajik.
her harfine katılıyorum doğru anlatmış er-ca hanım, leonela çok iyi niyetlisin yardımı istiyorsun karşı tarafa o kızada iyi niyet konusunda çok güveniyorsun ama anlattığın an tam tersi olacaktır birçok arkadaşımı ne konularda uyardım hepte kötü ben oldum tabi zamanla ilahi adalet neyin ne olduğunu gösterdi ama zamanında ben kötü oldum benim başım ağrıdı boşver doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar bu hayatta bazı konularda kendini düşün sadece ve unutma isteyen kadın birlikte olduğu erkeğin ne mal olduğunu görür mutlaka görür onu bırakıp ya da onu bu şekille içinde kabullenmekte var onlarda, insanların çoğu bunu çok yapıyor
:) Son cümlen çok güzel .... En son çara ayağından geleni yapacaksın ; gitmek gibi mesela. Şeklinde biliyordum. Bir de şu yönü var ; Ayağından geleni yapacaksın,tekme atıp unutacaksın :) Bunu da ben sallamıştım.
Kendini benim yerime koyup düşünebilme becerin için teşekkür ederim :) Zaten kıza bir sürü şey söyledim. Bir de bana "ben aldatılmadım , severek ayrıldım" dedi. Orda "ah be gülüm aldatıldın ya bilmiyorsun" demek istedim ama ne çare :)
Aynen karşımızdaki X kişisi her an ne yapacağı belli olmayan bir tip. Kız bunu sevdi ama bunun gibi biri kimseyi sevemez.
Yorumun için teşekkür ederim, herkesin hakkında en hayırlısı olsun dilerim.
ortada sizi ilgilendiren bir durum yok
kızın da dediği gibi..
vicdan?
yahu ne vicdanı
sizin derdiniz ex sevgilinize zarar vermeye çalışmak
kıza iyilik değil içinizdeki his
eski sevgiliye nefret
kendinizi kandırmayın
bitmişse bitmiştir
kendi yolunuza bakın
bırakın bu işlerin peşini
kendinizi heba edersiniz boşu boşuna
Güldüm.. Ben neden sana yapışayımki? Pardon sen kimsin ki? :) ben nacizane fikrimi belirttim. Burada açılan her konuya yorum yapma hakkım var. Seviyesiz dediğin nedir? Hangi kelimem senin seviyene uygun gelmedi? Bu konuyu kim açarsa açsın yorumum aynı olur. Yorum hakkım olduğu sürece.. Demekki senin konular bana ilginç geliyorki yorumlarımı sert buluyorsun. Olabilir. Bu da bir bakış açısı.. Ama ben böyle yapan birini pohpohlayayım. Resmen saplantı yapmışsın. Bırak herkes hayatını yaşasın. Senin kimsenın iyiliğini istedğn yok bence bu şeklde söyleyerek vicdanını rahatlıyorsun. Şimdi bunları da kişisel algılarsın.. Ama ben kararlıyom saplantılı olduğunu düşünüyorum. Bir psikoloğa görünmeni şiddetle tavsiye ediyorum.
bitmiş olsa hiçbir şeyi merak etmez hiçbir şeyi kurcalamazsınız..
bırakın yolları açık olsun
eski sevgili iyiymiş kötüymüş.. sizinle hiç ilgisi yok.
okudunuz bu romanı, dizisi yapıldı onu da izlediniz..
çok edebi değeri de yokmuş tekrar tekrar okumanın bi anlamı yok öyle değil mi?
kaldırın bir rafa tozlansın..
Amin inşallah... Sen zaten aklı selim düşünüyorsun...
O yüzden için rahat olsun..
Evet , öyle yapmaya çalıştı. Hatta orada da kızın bir şeyleri çaktığını ağızımı aradığını tartışmıştık. Şimdi dün gece böyle söylemesi, o zaman ağzımı aradığının bir kanıtı oldu.
Zaten unuttum demedim hiç ... Ama onu sadece günde bir kez hatırlıyorum gibi bir şey. Hatta dolu dolu geçen bir günde hiç..
Ama konu unutup unutmamak değil ki ? Ben X i artık beklemiyorum. Ama o kız 2 yıl olmasına rağmen bekliyor. O yüzden onun ömrü heba olmasın bunun için diye ben üzülüyorum ve dediğiniz gibi belki de heba ediyorum.
İşte sorun bu, adamın ikimizle de ilgili bir düşüncesi olmadığının en az sizin kadar farkındayım :) Ama farkında olmayan birilerine bu durumu fark ettirmek isterdim sadece benim isteğim bu kadardan ibaret.
Aynen. Bir kadın muhakkak sevdiği adamın ne olduğunu görüyor. Dilerim o kız da görecek. Az biraz kafasını çalıştırsa yeter. Seven insan bırakır mı ? Bırakmaz. Asla buna inanmıyorum. O yüzden o kız da bunu anlayacak. Doğru, gerçekten hayatım boyunca bütün köylerden doğru uğruna kovuldum. :/ Teşekkür ederim gerçekten, güzel yorumun için :)
Çok doğru söylüyorsun. Onu ekleme sebebim bilmediğim bir şeyleri öğrenmekti ... Ve o kızı tanımaktı. Ama dediğin gibi herkes bu şekilde düşünmeyebilir. Bunu da çok doğru söyledin, severek ayrıldıklarını düşünüyorsa gözünde büyütüyordur. Mesela ben, onun nasıl biri olduğunu anladım ve onu beklemiyorum. Ama o kız resmen bekliyor. :/ Evet kendi kaderini kendi belirledi :/
kusura bakma ama bana sen onu bekliyorsun gibi geldi,
durduk yere bir insan neden eski sevgilisinin sevgilisini face de ekler.
ben sana söyliyeyim,hala unutamamışsın ama kendine bile kabul ettiremiyorsun.
senin o vicdan dediğin şeyde yanlızca intikam duygusu arkadaşım.
hissettiklerini vicdan duygusu arkasına gizliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?