kusura bakma ama bana sen onu bekliyorsun gibi geldi,
durduk yere bir insan neden eski sevgilisinin sevgilisini face de ekler.
ben sana söyliyeyim,hala unutamamışsın ama kendine bile kabul ettiremiyorsun.
senin o vicdan dediğin şeyde yanlızca intikam duygusu arkadaşım.
hissettiklerini vicdan duygusu arkasına gizliyorsun.
cnm herşeyı anlatmalımıyım derken neyı anlatacaksın..bız çıkmıştık benden ayrıldı desen, kız ne dıyecekki nasıl olsa benden öncekı ilişkisi deyıp kestirip atar bence ..birde x için ş...siz dıyıpduruyosun naptıkı bu ş...siz
intikammı bilemem ama bir çeşit kendini rahatlatma yöntemi olduğunu düşünüyorum ben de...
kız çok iyi diyorsun ama kızın iyi niyetinden faydalanıp yakınlaşıp ağzından laf alıyorsun...bana hiç hoş ve dürüstçe gelmeyen bir yaklaşım...bence insanları kendi haline bırak artık belki gerçekten unutursun ve vicdanın da rahatlar
..........................................
Size gelenler yanlış gelmiş :) Bir daha dönüş yok maalesef. Bir önceki konumda yazdım. Ben sırf kendime engel olmak için, en değerli varlığım üstüne yemin ettim.Bunu dile getirdim. Artık geri dönüş söz konusu değil. Beklemek ... Beklemiyorum. İnanın. Beklemek, kendini kapatıp başka insanlara kendini kapatıp kısmetini kapamaktır. Ben bunu yapmıyorum 2 haftadır. Çünkü 2 hafta önce bir şeyler bitti tam anlamıyla adi bir şekilde. Durduk yerde de değil maalesef. Biz o zaman çıkıyorduk ben o kızı eklediğimde. Bir şeylerden şüphelendim. O profili zaten kapatacağım. Ben aslında, X in o kızla çıkmadığını bana yalan söylediğini bir oyun oynadığını düşünüyordum. Ama kız dün gece isim geçirmese de bir şekilde çıktıklarını gösterdi bana. Yani çıkmışlar X yalan söylememiş bana. İnanamamıştım çünkü.
Ya aslında kızıyorum biliyor musunuz ? Yanlış anlamayın terslemek değil, neden iyiniyete inanmıyorsunuz ?
Ne intikamı ALLAH aşkına. Ben ki bana gelip "intikam almam lazım" diyen kız arkadaşlarıma bile ALLAHA havale et, intikam iyi bir şey değil diye yollayan biriyim.
Buradaki bir çok konuda da intikamla ilgili hep sert durdum. Benim yapım öyle şeylere müsait değil. Ama siz bunu beni tanımadığınız için bilemezsiniz. Belki tüm konularımı okumanız lazım bunu biraz anlayabilmeniz için.
Bakın, salak yerine kondum anlatabiliyor muyum ? Ve başka bir iyi insanın da salak yerine konmasını istemiyorum ben. Çünkü salak yerine konmaya tahammül edemiyorum.
İntikam isteseydim, bu şekilde davranmazdım. İntikam isteseydim, elimde kozum varken buraya konu açmak yerine gider direk kozumu oynardım. İntikam ... Gereksiz bir şeydir. Beni tanımıyorsunuz bu yüzden vicdan dediğimin ne olduğunu , neyi neyin arkasına gizlediğimi bilemezsiniz. Bu beni kötü niyetli ilan etmektir.
Kötü niyetli biri olsaydım, kalkıp bu kızla X çıkarken, X bana gelip sevgi dolu msjlar attığında kıza söylerdim. Kız o zaman TC'deydi. Kızla buluşup her şeyi söylerdim.
İntikam bana ne kazandırır ki ? Bu düşünceler bana göre saçma düşünceler, sizin böyle düşünmenize demiyorum . İntikam bana göre saçmadır.
sen beni yanlış anlamışsın.
ben senin kötü niyetli olduğunu düşünmedim,
dışardan bakan biri olarak,aşkını ve intikam duygunu kendine bile itiraf edemediğini düşünüyorum.
yani vicdan diyerek kendini kandırıyorsun,inan bana bir ilişkiyi tamamen kafasında bitiren hiçkimse
artık o ilişkinin geçmişiyle ilgilenmez.
,kendine bir iyilik yap ve ne bay x i nede teyze kızını aklından bile geçirmemeye çalış.
Yani, anlatmalıyım derken... Ona güvenmemesini söyleyeceğim. Sen varken seni aldatabilmiş biri diyeceğim. İstersen dön barış ama güvenme diyeceğim. Bekleme hayatına bak diyeceğim. Yani deseydim bunları söylerdim.
:) Bu ş....siz... Naptı ? Ona 2 haftadır bunu söylüyorum biliyor musunuz ? Ben daha önce ona hiçbir toz konduramadım. O kadar şeyler yaptı kondurmadım.
En zor anlarımda beni bıraktı. Babannem vefat etti geçen aylarda, yanımda olmadı. Beni birçok kere bırakıp gitti. Dönüp seni seviyorum,benimsin diyip gönlümü geri kazandı.
Mesela bir kere geldi, "her şey çok güzel olacak seni seviyorum ben" dedi. Sonra "cinsellik" çıktı ortaya... Benden adice bunu istedi. Şimdi bakmayın böyle düz anlattığıma. Burada anlatamayacağım çok şey oldu ... Geriye dönüp hatırlamak istemediğim için pek anlatamıyorum. En son 2 hafta önce, hayatında biri olduğunu söyleyip beni yine ortada bıraktı. Ama tabi o günden öncesi benle böyle ilgili yakın, sürekli konuşmak istiyo vs vs. Patttttt sevgilim var dedi. Yani ben size kısaca ne diyim ? insanın duygularıyla çok iyi oynayan biR adamdır. Eski konularımı okursanız anlarsınız. :/
cnm iyide sende bu hatalarını göre göre zamanında hep geri dönmüşsün bu ne demek söyleyim..x kişisinin ş..siz olduğunu bile bile huylarını göre göre bu adama geri dönuyorsan her seferınde ve sevıorsan hata bırazda senın yani boşa kürek çekiyorsun ..tamam aşka söz geçmez ama sende bunu göre göre bitirmemişsin uzaklaşmamşsın..ikinci konu kıza güvenmemesi gerektiğini söyleyeceksin eee nolacak kız seni dınleyıp çocuktanmı ayrılacak..düşünsene ıkı kişi çıkıor seviyor birbirini eee bir kız çıkıor ortaya ona guvenme dıor ben kıme güvenecem bu durumda yada sana neden inanacam..ispat et desem napacaksın yada geçmişte olan biri için neden sevdiğimi terk edeceğim?..en yakın kız arkadaşım senin bu olaylarının aynısını yaşamıştı..gitti kızla yuzyuze görüştü ..kız ayıldı bayıldı çocuktan ayrılacam ne kadar şe..fsizmiş dedi pişmanım dedi..2 gün sora kız arkadaşımın yanına el ele geldiler sen bizi ksıkanıorsun dediler.iftira atırosun dedıler..kız arkadaşımın düştüğü durumu sen düşün...yani cnm kısacası üzülen sen olursun boşver unut gitsin o çocuğuda kızlada muhattap olma derim..kendine kendin gibi efendi düzgün birini bul ...
Diğer kızla,farklı bir kimlikle konuşman bana da yanlış geldi.
Bu durumdayken kıza birdenbire kim olduğunu söyleseydin,onu kandırdığın için mutlaka tepki gösterirdi.Ve tabii sana asla inanmazdı.
Herkesin sevme şekli farklıdır.Sen beklemeyebilirsin,o bekler veya bekler görünür veya öyle anlatır.Bilemezsin ki...
Nette konuştuğu yabancı birine içdünyasını anlatmamış olabilir.
Belki dramatize etti,belki idealize etti.
Belki aslında içinde öyle yaşamıyor ?
Belki X kişi,onunla farklı bir duygu yaşıyor.
Belki yalan olan sensin,gerçek olan O kız ?
Bunları bilemezsin ve bence karışmamalısın.
Sonra bir ara beni de onu da sevdiğini düşündüm, çünkü böyle hissettirdi.
En sonunda da, ne beni ne o kızı ne de bir başkasını sevemez o.
Senin o kizla hic bir isin yok, ne yaptiysa o X yapmis ve yapiyor. Kizla konusup , ne olucak saniyorsun. Uzeceksin kizi, peki o sen uzul diye bir sey yapti mi? Yapmamis sanki, peki sen ona niye yapmak istiyorsun...uckende tek uzulen sen olmayasin diye mi? O kiza iyilik yapacagini mi zanediyorsun, heeeee....Ya beni bir bayan arayip bir erkek icin konusmak isterse ben ne gorusum, ne de konusurum mesela. Rahatim yerindeyse hic rahatimi bozamam baskasini vicdaniymis, huzursuzluguymus bilmem nesiymis. Dikkat et, yardim etmek niytinle bu ise girisip, daha da kirilmis, uzulmus cikmayasin.
Sen X ile birlikteyken veya ona karşı güzel duygular içindeyken....
Eski kızarkadaşı sana gelip böyle şeyler anlatsaydı ne düşünürdün ?
Sağol güzel kardeşim,gözümü açtın,sayende doğruyu gördüm mü derdin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?