- Konu Sahibi SheynKaarime
--------------------------------------
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KADININ SAÇ KESTIRMESI | fikih.ihya.org - islam fikhi
burdan okudum.
Fazla söze gerek yok sanırım :44:
konu hakkında pek bir bilgim olmamakla birlikte haram olduğunu düşünüyorum , kendi fikrim
yukarıdaki arkadaş doktor örneğini vermiş, bu durumun birbirinden farklı olduğunu düşünüyorum , sonuçta sağlık zaruri bir durum gerektirir erkek doktora gidilir fakat saç kestirmek keyfi bi ihtiyaçç
canım ben kapalı olsaydım heralde saçımın güzel kesilmesi ya da kötü kesilmesini bu kadar dert etmezdim...harika kesim yapıyor demişsin bi saç ne denli harika kesilir o da meçhul..neyse bence günaha girmene değmez bacıııımm...
Saçkıran diye bir hastalığımız yok mu :)
hastalık ayrı saç kestirmek ayrı, gereksiz bir örnek bana göre :)
Bence yerinde bi örnek bana göre :)
Saçkıran hastalığına yakalanmış bir kadını ,erkek bir doktor muayene edeceği vakit baş bölgesiyle ilgilenmiyor mu ? Yani saça dokunma gibi bir mevzu hiç mi olmuyor , inceleme anlamında söylüyorum..
Yada görme gibi..
Erkek kuaförde aynı hesap ;
Hem saçı görüyor,
Hem dokunuyor ,
Hem kesiyor
Bir nevi saç bakımı için saçı inceliyor..
Ondan öyle bir örnek verdim..
Şaç kıran hastalığından dolayı doktorun saçınızı görmesi dokunması tedavi amaçlı olması sebebiyle ayrı , keyfi olarak herhangi bir adamın saçınızı görüp dokunması hatta güzelleştirmeye çalışması çok ayrı bir durum. Biri hastalık biri sadece keyfi. Bunun anlaşılması için nasıl bir yol izlemelisiniz bilemedim
Nasıl yani??
Yanlis okudum degil mi?
Hastaliginizdan dolayi erkek doktora tedavi olmak kadar aciliyetli bir durum yani sacinizi yabanci bir erkeğe kestirmek?
Başınızı kapadiginiza gore birseylerin bilincinde olmanin yani sira gereklilikleri yerine getirmis biri olarak gormek isterdim sizi..
Ama ne yazıkki bu kategoriye girme şansınız yok denecek vaziyette..
Sacinizida kestirin agdanizida yaptirin bence ..sonucta cok önemli bir mesele degil mi? Sacinizi o beyefendiden baska kim daha guzel kesebilir ki:))
Terslemeden cevap vermeyi bilmez misiniz :)
siz yorum yapmadan önce ben zaten kendi kuaförlüğüme (Kendi elime) kaldığımı söyledim,bu konuyu açmadan önce çok ikisinn ortasında kaldım biraz kafam karıştı konusunu açtım çünkü onda kestirmeyi istediğim için kendi kendime düşünürsem yalnış karar alırım diye düşündüm arkadaşların yaptığı ilk yorumlarda zaten vazgectim kabullendim durumu, neye celallenyiorsunuz anlamadım :)
Burda konulara formdaki herkes yorum yapabilir. Ta kişin bir karara vardıysanız ve üstüne konuşulmasını istemiyorsanız konuyu kapattırana kadar. Eğer ki siz konuyu hala kapattırmadıysanız ben dahil herkes defalarca yorum yapma hakkına sahiptir. Bana soruyorsunuz ama madem siz eleştiriye açık değilsiniz buradaki amacınız tam olarak nedir? Tabiki git ne günahı diye size gaz verilmesi mi? Bunu kimsenin yapacağını sanmıyorum üzgünüm:)