MissPoine Guru Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.753 9.874 448 18 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuuurrrr #61 Egem .!.: yok yok çok yumuşadılar,konu dışından aaa desen banlanıyordun,şimdi müsamaha gösterilmeye başlandı.banlaya banlaya bıktılar çünkü.:) Genişletmek için tıkla... Mune nin banlamaktan bıkacağını sanmıyorum. :) Belki kaç kere toplu geyik toplu banlanmaktır dediğini okudum ve şahit oldum.
Egem .!.: yok yok çok yumuşadılar,konu dışından aaa desen banlanıyordun,şimdi müsamaha gösterilmeye başlandı.banlaya banlaya bıktılar çünkü.:) Genişletmek için tıkla... Mune nin banlamaktan bıkacağını sanmıyorum. :) Belki kaç kere toplu geyik toplu banlanmaktır dediğini okudum ve şahit oldum.
Calimero34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2015 407 937 73 38 18 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuuurrrr #62 inismona .!.: Gelen cevaba hiç yorum yapıp huzurumu kaçırmak istememiştim. Sağ olun duygularıma tercüman oldunuz. Genişletmek için tıkla... Bende yazmayacaktım ama dayanamadım. Sonradan cevap vermedim zaten. O kuralları boşuna öğretmediler bize. Sende sağol canım. :)
inismona .!.: Gelen cevaba hiç yorum yapıp huzurumu kaçırmak istememiştim. Sağ olun duygularıma tercüman oldunuz. Genişletmek için tıkla... Bende yazmayacaktım ama dayanamadım. Sonradan cevap vermedim zaten. O kuralları boşuna öğretmediler bize. Sende sağol canım. :)