- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.022
- 408
- 35
Şaka bi yana, Allah gönlüne göre versin evin de çocuğun da hayırlısını![]()
Amin, cümlemiz için inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka bi yana, Allah gönlüne göre versin evin de çocuğun da hayırlısını![]()
Ne degisti birden? Bu mesajdan bir 1 yıl sonra bosandinizMerhaba kızlar,
İki sene önce şükür duygularımı paylaşmışım buralarda ve bazı arkadaşlar ilerleyen zamanlarda da muhakkak yaz demişlerdi ve bu geçen zaman zarfında olup bitenlerle beraber yine aynı fikirdeyim :)
Binlerce kez şükürler olsun Kayınvalideme, kayınpederime ve sevgili eşime
Bir tane dünya güzeli kızımız oldu 1,5 yaşında ve kayınvalidem bakıyor hâla onun evindeyiz. İnşaallah bu yıl ağustos ayında kendi evimize çıkmayı düşünüyoruz. Hiç pişmanlık yaşamadım, Rabbim herkese kayınvalidemden daha daha iyi kayınvalideler nasip etsin, hep musmutlu olalım inşaallah![]()
Bana da dua et tatlım o vakıt yuvam kurtulsun dıyeMerhaba Hanımlar,
Bu siteye iyi ki üye olmuşum, özür dileyerek belirtmeliyim ki okuduğum birçok konu sayesinde eşimin de ailesinin de ne kadar iyi ve beni kızları gibi gördüklerini fark ettim. Sanırım çok şanslıyım. Kayinvalideme yakın oturuyordum, , şimdi ise taşındım onun evine. Öz annem bi kenara onun bana verdiği değer ise öz annem kadar fazla Allah razı olsun. Eşim de aynı şekilde üzmeye kıyamaz.. Rabbim herkese gönlündeki hayatı nasip etsin hayırlısı ise..
Ben boşandım yalnız canımcım:))) Ama inşaallah hakkında hayırlısı ne ise onun olmasını dilerim.Bana da dua et tatlım o vakıt yuvam kurtulsun dıye
Boşandık:))))Allah ağzınızın tadını bozmasın...
Çok üzüldüm adınıza... Kusura bakmayın konunun devamını okumadığım için yanlış bir yorum olmuş. Öyleyse size sabır ve kolaylık diliyorum yeni hayatınızda...Boşandık:))))
Teşekkür ediyorum, estağfurullah.. Hayatın bize neler göstereceğini bilemiyoruz, benim buradaki konularım da biraz da ders nitelikte oldu. Ama insan olmaya devam etmeliyiz, insan ve insancıl.. Hayata iyi yönden bakarım ve tüm bu olumlu bakışımla bile boşanmaya karar vermek zor oldu. Boşanmanın da olumlu yönlerine odaklandım. Sizin de herşeyin gönlünüzce olmasın dilerim.Çok üzüldüm adınıza... Kusura bakmayın konunun devamını okumadığım için yanlış bir yorum olmuş. Öyleyse size sabır ve kolaylık diliyorum yeni hayatınızda...
Teşekkür ediyorum, estağfurullah.. Hayatın bize neler göstereceğini bilemiyoruz, benim buradaki konularım da biraz da ders nitelikte oldu. Ama insan olmaya devam etmeliyiz, insan ve insancıl.. Hayata iyi yönden bakarım ve tüm bu olumlu bakışımla bile boşanmaya karar vermek zor oldu. Boşanmanın da olumlu yönlerine odaklandım. Sizin de herşeyin gönlünüzce olmasın dilerim.
Peki şu an ne düşüniyorsunuz ev için böyle bir fedekarlığa değermiymişTemelli birlikte oturma fikri bana da çok cazip gelmiyor ama bizim bir amacımız var ev sahıbı olmak bu yüzden alternatifi değerlendirdik ve bir süre 1-2 sene kadar birlikte oturmaya karar verdik. Yoksa elbette kendi evin gibisi olmaz ama fedakarlık yapmadan birşeylerin sahibi olamazsın ki burda tek taraflı fedakarlık yok aslında kayınvalidem de ciddi fedakarlıkta bulunuyor ve yalnızca bizim için.
Şartlar bazen fedakarlıktan daha da öteye geçebiliyor, bu yüzden bu konuda yine net bir yorumum yok.Peki şu an ne düşüniyorsunuz ev için böyle bir fedekarlığa değermiymiş
İn şallah ya ben de bosansam daha ıyı ama kızımdan dolayı durgunum bıraz ama davayı actım .Ben boşandım yalnız canımcım:))) Ama inşaallah hakkında hayırlısı ne ise onun olmasını dilerim.