yazınızı okurken ben de kendi ilişkimi sorguladım biraz.
benim de 5 yıllık bir ilişkim var inişli çıkışlı
çok hareketli olduğunu söyleyebilirim
bazen üzüntüden "niye onu dedim" diye kendimi yediğim aramızın çok kötü olduğu da oluyor
bazen mutluluktan durup dururken bütün gün her şeye gülüyorum, yolda yürürken sırıttığım için insanlar deli sanıyordur herhalde beni
biz de tam zıt karakterler sayılırız
o çok kararlı bir yapıya sahip, bense çok kararsızım
hatta onun deyişiyle biraz döneğim
bu huyumu ben de sevmiyorum ama maalesef bugün olur dediğim şeye yarın olmaz diyebiliyorum.
çok dengesiz bi ruh halim var, durup dururken gülebilir, ağlayabilir, sinirlenebilirim mesela
onun ruh haliyse hep nötrdür, yani ne iyi ne kötü. ben nasıl hissedersem bir şekilde ayak uyduruyor ya da yine ne oldu sorularıyla ilgileniyor benimle bir şeyler yapmaya çalışıyor ilgilenmesi bile hoşuma gidiyor tabii. belki bütün bunlar şımarıklık bilemiyorum ama yine de hoşuma gidiyor işte.
anlayacağınız gerçekten çok zıttız ama bu ilişkimize durağanlık değil hareket katıyor.
ki ben gereksiz küslükler de yapan bi insan değilim tamamen benim karakterimden dolayı ilişkimiz bir anda renk değiştirebiliyor.
bilmiyorum tabii diğer ilişkilerdeki hareketlilikler benimkisi gibi karakter kaynaklı mıdır ama biraz da karaktere bağlı olduğunu düşünüyorum yani.
sen kararlı bir karaktere sahipsen, karşındaki de öyleyse hareketlilik biraz zor olabilir sanırım.