dert mi değil mi sizler karar verin.

Bence ilk adımı atmaktan korkma. Ben nezaman bi'durumdan rahatsız olsam erkek arkadaşım hep, niye ilk benden bekliyosun ozaman der:18:
Bazı erkekler daha yakında evlilik yok ise pek aile muhabbeti yapmaktan hoşlanmıyor. Benim sevgilinin annesi biliyor ama abisi nerdesin diye arasa "dışarda oturuyorum" der "Raiinbow'la oturuyoruz" demez (6 yaş var aralarında) Benim tipimden anlayınca der. Ben konuşunca; Bitanem ne alakası var sevmiyorum bu konularda öyle içli dışlı olmayı, bu zamana kadar hiç öyle konuşmadım ben özelimi abimle vs. dur işte zamanla olacak" demişti

Biz malesef en büyük yanlışı burda yapıp, bu durum ile ilişkilerimizin ciddiyetini ölçüyoruz.

Buluşma olayına gelince biz aynı bölümde okuduğumuzdan haftanın 4 günü birlikteyiz ama yine de arkadaşları ekip gider başbaşa kalırız. Saçmalarız, didişiriz, gezeriz, konuşuruz vs vs.
Haftasonları mümkün olduğunca buluşmuyoruz. Aynı okul olduğu için ta başlarda kural koymuştuk. "hep aynı özleyelim, alışkanlık olmasın" diye boş günleri kendimize ayırıyoruz.

Bence kurs vs. düşün. Bak biz mesela şimdi ingilizce kurslarına yazıldık, erkek arkadaşım haftasonu tiyatro kursuna da gidiyo. Buluştuğumuzda hem nefes almış, hem de bi'ton konuşulacak şeyimiz olmuş oluyo.

Değişik şeyler yapın, değişik yerlere gidin. Aniden sürpriz yapın. Bakarsın açılışı yaparsan gerisi gelir

seni en iyi ben anlarımm:))
Ben de eski sevgilimle öyleydim,o kadar monoton o kadar sıradan bi ilişkimiz vardı ki,ayrılmaya sebebim yoktu :))
sonuç olaraak ayrıldım kurtuldum,yazdıklarından ve eski konularından anladığım kadarıyla sen de ayrılsan biraz rahatlayacakmışsın gibime geldi.
Bilmiyorum belki de yanılıyorumdur ama başka şehirde okurken yalnızlığınızı gideren birşey gibi sanki ilişkiniz,haziranda ailelernizin yanına gidince işlevini tamamlayıp biteverecekmiş gibi

Bana alışkanlık haline gelmiş gibi geldi.
Sanki ilişkinin heyecanını kaybetmişsiniz, olay okul arkadaşlığına dönmüş gibi.
Aşk böyle bir şey değil.
Sevgilie berabersem gözlerim hep onu arasın, kalbim kıpırdansın, beni heyecanlandırsın isterim.
Zaten evlenince bunlar yavaş yavaş azalıyor, sakin bir sevgi ortamına geçiyorsun.
Aşkı özel kılan bu duygular zaten.
Siz şimdiden yıllardır evli gibisiniz.
Bu dururmun sizi sıkması gayet doğal.
Çözüm için arkadaşlar güzel tespit ve önerilerde bulunmuşlar.
Uygulayıp, deneyin.
Ama aşık olmadan, yaşamadan evlenmeyin.

bizim ruh halimiz pek değişken değil sizin ki gibi ben her şeyi çok kafama takarım taktığım şeyi de beni rahatsız ettiği anda söylerim o da açıklamasını yapar sorun çözülür yani bu durum iniş çıkış olmasını engelliyor zaten ben iniş çıkışlı bir ilişkiden yana değilim biraz hassasım galiba öyle durumlarda çabuk yıpranırım. sadece eskisi kadar ilgi görmüyorum ona bozuluyorum. çok sefer dile getiriyorum ama şakayla karışık belki de ben söylediğim için yapmayı reddediyordur yani şimdi ilgilense ben dedim diye ilgilenecek zaten o zamandan sonra dünya nın en ilgili insanıda olsa bi kıymeti kalmayacak

biz süpriz yapamıyoruz malesef bende çok isterdim ama geçen ay yıldönümümüzdü bende şehirdışına iki bilet aldım günübirlik gider geliriz diye ama onun işleri belli olmuyor tiyatro eğitmenliği yapıyor ve ne zaman nerede olacağı hep son dk da belli oluyor mecburen önceden söyledim yine gezdik dolandık geldik ama o hiç süpriz yapmaz. ben zaten kararsız bi insanım hediyeyi bile sormadan alamıyorum nasıl süpriz yapayım diyor yani o durumda öyle yandı gitti malesef neyse o konuda bir beklentim yok ztn artık

aslında ilişkimizle bi problemim yok ama dediğin gibi çok monoton. ben bunu ayrılma sebebi olarak görmüyorum. çünkü sahip olmasını istediğim niteliklerde biriyle birlikteyim. bunun dışında her zaman beni sahiplenir derdimi dinler benimle güler. kısacası tek sorunum eskisi gibi değil 10 yıllık evliler gibi sıradan olduk yani yaptığımız aktivitelerde sorun yok sinemaya tiyatroya gideriz gezeriz tozarız ama aktiviteler değil biz monotonuz. yaptığımız sosyal faaliyetler farklı ama biz hep aynıyız. diğer türlüsünü çözmek kolay birkaç sosyal aktivite biraz süpriz hediye birkaç güzel söz belki yeter ama bu durumun sebebini bilmeden çözümüne gidemiyorum.

işte biz o sakin sevgi ortamına ani bir geçiş yaptık ve orda öylece kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…