dert mi değil mi sizler karar verin.

birde onu deneyelim çok teşekkür ederim fikirleriniz için. ama biz dingin değiliz ilişki dingin problem bu ikimizde ayrı ayrı şen şakrak insanlarız ama ilişkimiz dingin biraz değişik bi durum tavsiyelerinizi mutlaka değerlendireceğim tekrar teşekkürler.

Ben çiftlerin ayrı hayatları olduğu kanısındayım.
İnsanların öncelikle kendi hayatları vardır daha sonra beraber oldukları insanla beraber ortak bir hayatları vardır.
Sürekli dip dibe olmak, her şeyi beraber yaşamak bir süre sonra insanı sıkabilir.
Her şeyden önce insanın başka bakış açılarına başka fikirlere ihtiyacı olmalı diye düşünüyorum.
Hergün görüşen bir çift, okuldan ayrı kalan zamanı beraber geçiriyor ve dolayısıyla çok da fazla arkadaşlarıyla iletişimleri yok gibi.

Şahsen ben istemezdim, bütün arkadaşlarımla konuşacak şeylerim ayrıdır.
Kötü günümdür sevgilimi görmek istemem, o an başka bir şey yapmaya ihtiyacım vardır ama sevgiliniz yanındayken mümkün değildir vs vs...

Evlilikte bile insanların kendilerine ayrı zamanları olduğunda daha sağlıklı iletişim kurdukları belirlenmiştir ki sevgiliyken her boş vakitte beraber olmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum...

Ya birşey söyleyimmi benimkinın yanında ayrılıyorum 2 saat alışveriş yapıcam 10 dk sonra arıyor gelmiyonmu diye

yarım saat sonra rıyor eee çok akldın gel hadi çay yapta balkonda oturuyp içek gel kız özeldimmmmm der sürrrekli aama

"Yapım gereği soğuğum" demişsiniz ya..
Belki de erkek arkadaşınızın size mesafeli durmasının sebebi budur..
Belli ki onun yapısı pek soğuk değil..

evet zaten en büyük sorunumuz bu olabilir çok önemli bi konuya değindin. o çok sıcakkanlı ve hareketlidir belkide bana uyum sağlamaya başladı ama bu hiç iyi olmadı. ben daha durağan kendi çevrem sınırlarında neşeli bir insanımdır ama o hemen kaynaşır candandır galiba o da benim gibi olmaya başladı ve ben benim gibi biriyle olmak istemiyorum sanırım

evet eskiden sayamadığım arkadaşlarım şimdi bir elin parmaklarını geçmiyor belli ki kendime yeni bir sosyal çevre edinme zamanım gelmiştirde boşluktan böyle işlerle uğraşıyorumdur

valla cnım ben bundan pek emin değilim bence sende emin değilsin
insanın karakteri öyle kolay kolay değişmez, mesafeliysen mahkeme duvarıda değilsindir herhalde
zaten ilişkide denge, zıt kutupların birbirini çekmesi böyle bişey, biriniz tatlı biriniz tuzlu
bende biraz düz bi insanım eşim daha girişken, bunca yıldır ben daha mesafeliyim diye o da öyle olmadı
bence bu teşhisin yanlış olur, eğer bi sorun varsa sorun bu değildir bence

Son düzenleme:

Malum..Zıt kutuplar birbirini çeker
Bana sorarsan onun şevkini kırmamaya çalış..
Yalnız, madem arada bir durgunluk var..Bu sefer ilk adımı sen at..
Ne bileyim..Bana sorarsan insan sevdiğine yakın olmak, kedi'nin deyimiyle "mı mıç olmak" ister
Ben erkek arkadaşının seni sevdiğine eminim..

İşte... Her ilişkinin dinamiği farklı.
Ben her ne kadar ondan önce kendi hayatım olduğunu kabul etsem de adı üstünde ondan önceydi,benden önceydi,bizden önceydi o der kestirip atarım.
Artık biz varız.
Evet arkadaşlarımız var ama ortak arkadaşımızdır onlar artık.
7/24 beraber olmamız elbet mümkün değil ama biraz da chess gibi düşünüyorum mesela sevgilim öyle yakın dostum olmalı ki kötü anımda da beni teselli etsin,çokokremlerle beni gülümsetsin,iyi anımda da ele ele uçuşalım sokaklarda isterim.
Çok hayalvari mi oldu ne?
Böyle bir aşk yaşıyorum desem???

hayırlı olsun sefasını sür deriz ne diyelim

ama üzüm üzüme baka baka kararır demişler belki sen eşinle birlikte girişken olma özelliği kazanmaya başlamışsındır fakat farketmemişsindir. ben bu etkileşime çok inanırım belki o da benim bu özelliğimi kazanmaya başlamıştır. Allah ımmm ne var ben onun iyi bi özelliğini kazanaysaydımm

birde ben deneyeyim bakalım mıç mıç olmayı hiç hoşlanacağımı sanmıyorum ama denemekten ölmem

ALLAH bozmasın derim canım seni adına çok mutlu olurum bizde çok yakın arkadaştık sevgili olmadan önce zaten sevgili olmaya alışmamızda epey zaman almıştı yani en iyi dostum odur

sanki erkek arkadaşınız öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor:26: hani demişsiniz ya onun sevme şeklinden ( öperek , yanakları sıkarak vs ) pek hoşlanmıyordum diye, baktı ki olmuyor oda bıraktı artık belkide.

ona göre çok içten olan sevişi sizi memnun etmediği için, "şimdi yine sırnaşarak sevicem ama hoşuna gitmiycek yine" deyip stabil takılıyor gibime geldi.

lütfen yanlış anlamayın

bence öğrenilmiş bir çaresizlik değil çünkü bunu hala yapıyor ve ben hala istemiyorum. tokat atarak seviyor beni kollarımı mıncırıyor bazen morarıyor ama napıyım her yiğidin yoğurt yiyişi farklı diyerekten öğrenilmiş çaresizliği yaşayan ben oldum :)

Mantıklı....

yazınızı okurken ben de kendi ilişkimi sorguladım biraz.
benim de 5 yıllık bir ilişkim var inişli çıkışlı
çok hareketli olduğunu söyleyebilirim
bazen üzüntüden "niye onu dedim" diye kendimi yediğim aramızın çok kötü olduğu da oluyor
bazen mutluluktan durup dururken bütün gün her şeye gülüyorum, yolda yürürken sırıttığım için insanlar deli sanıyordur herhalde beni
biz de tam zıt karakterler sayılırız
o çok kararlı bir yapıya sahip, bense çok kararsızım
hatta onun deyişiyle biraz döneğim bu huyumu ben de sevmiyorum ama maalesef bugün olur dediğim şeye yarın olmaz diyebiliyorum.
çok dengesiz bi ruh halim var, durup dururken gülebilir, ağlayabilir, sinirlenebilirim mesela
onun ruh haliyse hep nötrdür, yani ne iyi ne kötü. ben nasıl hissedersem bir şekilde ayak uyduruyor ya da yine ne oldu sorularıyla ilgileniyor benimle bir şeyler yapmaya çalışıyor ilgilenmesi bile hoşuma gidiyor tabii. belki bütün bunlar şımarıklık bilemiyorum ama yine de hoşuma gidiyor işte.
anlayacağınız gerçekten çok zıttız ama bu ilişkimize durağanlık değil hareket katıyor.
ki ben gereksiz küslükler de yapan bi insan değilim tamamen benim karakterimden dolayı ilişkimiz bir anda renk değiştirebiliyor.

bilmiyorum tabii diğer ilişkilerdeki hareketlilikler benimkisi gibi karakter kaynaklı mıdır ama biraz da karaktere bağlı olduğunu düşünüyorum yani.
sen kararlı bir karaktere sahipsen, karşındaki de öyleyse hareketlilik biraz zor olabilir sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…