dert mi değil mi sizler karar verin.

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
3yıllık bir ilişkim var bu yıl üniversite son sınıftayım. o kadar durağan bir ilişkim var ki ne mutluluktan öldüğüm oluyor ne de dertten öldüğüm yani hiç bir duyguyu bırakın uçlara gitmeyi ortanın biraz ilerisinde bile tadamıyoruz o kadar durağan. kavgamız gürültümüz hiç olmaz her gün görüşürüz güleriz dertleşiriz ama hiç aman seni ne kadar özledim şöyle aşığım böyle seviyorum muhabbetimiz olmadı olsa belki sıkılırdım bilemiyorum ama insan bazen akmasa da damlasın istiyor. o canlı hayat dolu biri bende neşeli biriyimdir ama ilişkimiz niye böyle durağan bilemiyorum bu sene okulum bitiyor ama evlilikle iilgili konular hiç açılmadı bende okul bitince evlenme delisi değilim ama bunu falanca yıl sonra düşünelim diye konuşmamız benim gelecek planlarım için kolaylık sağlardı bi kez babamla tanıştırayım seneye dedim tamam dedi ama öyle mutluluk belirtiside yoktu ben çekinirim öyle ondan sevinemedim dedi sorunca ama bilmiyorum onun bu heyecansızlığı benimde hevesimi kaçırdı. bende can atıyo gibi görünmek istemiyorum sürekli bu konuları açıp bi yandan da bu konuda ne düşündüğünü bilmek istiyorum. ne yapmalıyım ki bilemedim ben

3 yıl...
Az değil maşallah...
Ama heyecanı yitirecek kadar öyle aman aman çok da değil.
Hep mi böyle sakindiniz yoksa zamanla mı bu hale geldiniz bilemedim...

ilk yılımızda günde 5,6 kez beni görmeye gelirdi şimdi günde 1 kez görüşüyoruz ama eskiden bana karşı daha ilgisi olduğunu düşünüyorum şimdi de ilgisiz değil ama öyle üzerime de titremiyor ilk bir kaç ayımız dışında inişli çıkışlı bi ilişkimiz olmadı yani kavgalar barışmalar ayrılmalar yaşamıyoruz. ama bu ilgi dozunun azalma sebebi hakkında bi fikrim yok eskiden beni sevdiğini dile getirirdi ya da bakışlarından anlardım şimdi boş boş bakıyoruz maşallahımız var

ne var canım bence ilişkiniz gayet normal, derdiniz tasanız yok,
zaten 3 sene sonra kimse aşktan ayakları yerden kesik gelmez, filmlerde olur öyle şeyler
ama ben ekşin istiyorum diyosan, saçma sapan kaprisler yapıp küsebilirsin, sonrada barışmanız heyecanlı olur

3 yıldır her gün görüşüyorsanız gayet normal bir ilişkiniz var.
Bi insan neden sevinsin ki zaten sevgilisinin ailesiyle tanışacağına. Çok stresli bir şey ben de 3 yıldır reddediyorum tanışmayı, gerim gerim geriliyorum :)

Ben sıkılmaya başladığımda kavga çıkartıyorum mesela. Sonunda da oturup ağlayan ben oluyorum böylece hayatıma biraz renk geliyor
sizde hiç olmuyor mu neden o mini etekliye baktın, neden bu kızı ekledin, niye benimle ilgilenmiyorsun, şu arkadaşından hoşlanmıyorum, saçımın rengini değiştirdiğimi fark etmedin kavgaları?

Son düzenleme:

İniş çıkış olmaması güzel bana inan.
Ben belki de çok sakin bir kadın olduğumdan kavga gürültüye hiç gelemem.
Ancak sevdiğini söylememesi ya da boş boş bakması bence sıkıntı. Konuşmayı denesen?

bende hoşlanmıyorum sürekli ayrılıp küsmelerden o konuda tek derdim ilgisinin azalması nedenini çözemedim ki onun dışında adam benimle evlenmeyi düşünmüyor mu anlamadım ki ben bir şey bu işten babasıyla tanıştırdı bende sevine sevine gittim ama arkadaşı olarak tanıştık yani yine bişey yok ben kendi başıma uğraşıp duruyorum zoruma gidiyor arkadaş adam sallamıyor

şimdi orda duralım, seni normal bi arkadaşı olarak tanıştırdı öylemi?

canım neden konuşmuyosun senin niyetin ne, bi gelecek planlaması yapalım diye, bence bu konuşma için ilk adımın ondan bekleme, bugün yarın konuş

zaman çok değerli, bekle bekle olmaz bu işler

bi bakarsın ki gençliğin elinden kayıp gitmiş

ben saçımın renginide değiştirmiyorum ki kavga çıkarayım kendi saçım ama o bana ailemle tanıştırayım dese ben hem gerilirim hem önemsendiğim için sevinirim bende mi sorun var bilemiyrm ki

Bugüne kadar yapmadığınız şeyler yapmayı deneseniz...
Sosyal hayatınız nasıl bilemem ama çiftler şeklinde kalabalık bir ortama girin, go kart yapın, çevrenizdeki illere günübirlik geziler düzenleyin, birgün bisiklet kiralayıp öyle yolculuk yapın bir yere vs vs...
Bu tarz aktiviteler ilişkinize heyecan katabilir diye düşündüm.

Senınle ve onda bitiyor iş Siz biraz canlanmaya başlayın ona senı nekadar özlemişim vs vs gibi sözler söyleyi. Sonra oda başlar Söylemeye başlar zamanlar. babanla tanıştırma konusunda açık açık söyle neden bukadar tepkisizin de istemiyormusun de açık açııkm konuş en güzeli budur :13:

o konuda bir şey diyemiyorum babası çok sert bi adam eski milli eğitim müdürüymüş inanın masada öğretmenimle oturuyor gibiydim sürekli bölümümle ilgili bişeyler sordu ztn çok mesafeli ve sertti kendimi sınavda gibi hissettim öyle babam olsa bende çekinirdim ama annesiyle tanıştırabilirdi mesala annesiyle benim hakkımda hiç konuşmuyormuş beni soruyomuş geçiştiriyomuş neden dedim ben annemle böyle şeyleri konuşmaktan hoşlanmıyorum dedi. üstelemek istemiyorum hevesli gibi kalıyorum arada

söyleyince de şakaya vuruyor bende üsteleyip böyle bişey için tartışmak istemiyorum hem gönüllü hem gönülsüz bunu konuşmadan anlamanın bir yolu olsa. bu konuyu üsteleyince inanın gururum kırılıyor

Aileyle tanıştırmak konusunu değil bence yanına daha az geldiğini, sevdiğini dile getirmemesini ve boş boş bakışları konuşmalısın bence...

Sorgulama aşamasındasın şu an... bence aranızda her ne yaşanmışsa bitmiş ve sadece var olan bir alışkanlığı devam ettirmeye çalışıyormuşsunuz gibi. Biraz ayrı kalın eğer bu ayrı kaldığınız sürede onu özlemiyorsan, onsuz yapamam diyemiyorsan durup, bir düşün derim.

canım bu üstelemek hevesli olmak değilki,
ister evlenin ister evlenmeyin ama ilişkinizin nereye gittiğini bilmek hakkın
tamam o da haklı belki hatta ben güzel buldum annesiyle senin hakkında yüz göz olmamasını
ama bu sadece ailelerle tanışma mevzuusu değil
sen bile ilişkinizin nereye gittiğini adamın net niyetini bilmiyorusun ki, bunu öğrenmek en doğal hakkın
yani mesele evlenelim diye sık boğaz etme meselesi değil kesinlikle

biz aslında ilk zamanlar hep arkadaşlarımızla bir şeyler yapıyorduk şimdi hep ikimiziz ama sıkılmıyoruz zaten geziyoruz tozuyoruz ama iki arkadaşta eğlenip gezip tozabilir iki sevgili de ikisi arasındaki farkı artık hissedemiyorum ben

Bizim 3.senemiz ve sürekli mıç mıç yapıyoruz , Sürekli bana aşıkını söylüuoyor bende aynı şekilde Yani sadece filimlerde değil..

o kaprisler adam boyle suskunken bence dahada sogutur susturur.

Bizim 3.senemiz ve sürekli mıç mıç yapıyoruz , Sürekli bana aşıkını söylüuoyor bende aynı şekilde Yani sadece filimlerde değil..

o kaprisler adam boyle suskunken bence dahada sogutur susturur.

canım o sizin yaptığınız kendi karakterinizden bence, çocuğunuz olsa onda ömrü billah öyle yaparsınız mesela, benim bahsettiğim daha başka kimyasal bi olay diyeyim

İşte bu yüzden iletişiminiz az.. Korkma sor ya.. Sürekli senı geçiştirmesine izin verme. veya birgün numaradan şöyle yap :
yanına gidince aikımm bugun veya yarın bize glioyrsun babama söyledim senınle tanışcak de. Hareketlerine tavırlarına bak baktın ilgisiz Ne bu tavırlar de istemiyormusun de geçiştirmesine izin verme!!.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…