Aileyle tanıştırmak konusunu değil bence yanına daha az geldiğini, sevdiğini dile getirmemesini ve boş boş bakışları konuşmalısın bence...
biz aslında ilk zamanlar hep arkadaşlarımızla bir şeyler yapıyorduk şimdi hep ikimiziz ama sıkılmıyoruz zaten geziyoruz tozuyoruz ama iki arkadaşta eğlenip gezip tozabilir iki sevgili de ikisi arasındaki farkı artık hissedemiyorum ben
Çocuk olunca ne olcak anlamadım :44:canım o sizin yaptığınız kendi karakterinizden bence, çocuğunuz olsa onda ömrü billah öyle yaparsınız mesela, benim bahsettiğim daha başka kimyasal bi olay diyeyim
Bizim 3.senemiz ve sürekli mıç mıç yapıyoruz , Sürekli bana aşıkını söylüuoyor bende aynı şekilde Yani sadece filimlerde değil..
o kaprisler adam boyle suskunken bence dahada sogutur susturur.
Sorgulama aşamasındasın şu an... bence aranızda her ne yaşanmışsa bitmiş ve sadece var olan bir alışkanlığı devam ettirmeye çalışıyormuşsunuz gibi. Biraz ayrı kalın eğer bu ayrı kaldığınız sürede onu özlemiyorsan, onsuz yapamam diyemiyorsan durup, bir düşün derim.
Çocuk olunca ne olcak anlamadım :44:
aslında konuşmayı denedim ama yok öyle bir şey dedi. zaten "evet aşkım doğru söylüyorsun bu aralar biraz ilgisiz davrandım ama mutlaka telafi edeceğim" gibi bir erkek konuşmasını hiç birimiz hayal edemiyoruzdur. yok dedi kestirdi ama böyle böyle dedim sen kuruntu yapıyo olabilirsin dedi bende haklı olabilir diye üstelemedim ama hala aynı fikirdeyim onun açısından düşündüğümde de kendime hak veriyorum bilmiyorum kendi tarafımı tutuyorda olabilirim dışardan bi gözle bakamıyorum :31:
Hım.. evet evet katılıyorumişte canım onuda mıcık mıncık seversiniz yetişkin olsa bile
yani sevgiyi gösterme şekliniz öyledir karakteren
ama her insan öyle değilki
öyle değil diyede bu karşısındakini sevmediği anlamına gelmez, yani yapı meselesi
yanii zaman geçtikçe dahada insan alışıyor sürekli dokunmak istiyor keşfedilmek tamamlnmış nelerden hoşlandıgını bılıyorsun çok daha mutlu oluna bilir artıkAynı fikirdeyim...
Ben de muck muck olmayan ilişkiden sıkılırım.
Hatta bence yıllar geçtikçe daha da alışıyor insan yanındakinin kokusuna,tenine...
Hiç kopamıyor.
İşte bu yüzden kalabalık gruplara girin.
Yani çift olduğunuzu öyle bir yerde daha fazla hissedebilirsiniz, sizi birbirinize bağlayacak şeyler yapın.
Bu arada hergün görüşmek bana biraz fazla geldi.
Ben sevgilimle işleri dolayısıyla haftada bir görüşüyorum o da çok az ama ne bileyim, hergün hergün sıkılırım açıkçası.
En azından gün aşırı görüşmeyi deneyin, hem konuşacaklarınız birikir hem de araya özlem girer.
Görüştüğünüz zamana kadar heyecanlanır, beklersiniz.
Aile meselesinde ben 6.yılımda yani bu yıl tanıştım.
Hiç abartılacak bir tarafı yok, bana kalsa hala daha tanışmazdım da.
O benim sadece annemle 1 kere tanıştı, evimize davet ettik onun ısrarı ile.
Demek istediğim o ki, ben de istemem öyle tanışılsın görüşülsün ama bu sevgilimle planlar yapmadığım anlamına gelmiyor.
Sizi istemediğini veyahut gelecek planlarında olmadığınızı düşünmeyin.
Belki sevgiliniz de benim gibi bir evlenme teklifi olup da sadece izin isteme kısmında ailelerin devreye girmesinden yana bir insandır, kim bilir?:44:
Bence sen haklısın o değil.
Dışarıdan bakmanın gereği yok ki...
Öyle hissediyorsan zaten içindeyken hissedersin bunu.
Tensel temasınız nasıl?
Yani el tutma,eli omza,bele atma vs.?
Ne yalan söyleyeyim görüşmeyi azaltmak konusuna katılmıyorum.
Eğer elde imkanlar varsa her an görüşülmeli.
İnsan zaten seviyorsa yanından ayrılırken bile özlüyor...
Hele ki şimdi soru işaretli bir ilişkide görüşmeleri azaltmak arayı daha da soğutur diye korkarım..
yok o konuda bir sorunumuz yok hatta onun tuhaf bir huyu vardır beni hep elimi yüzümü sıkıp tokatlayarak öprerek sever bende hiç hoşlanmam yapım gereği soğuk bir insanım. ama benim asıl derdim sevme şekli ya da elimi tutması değil eskisi gibi bakmıyor boş boş bakıyor artık. nasıl anladın demeyin hissediyor insan eskiden ben kafamı aniden çevirdiğimde bana bakarken yakalardım içten içe öyle sevinirdim ki şimdi öyle değil bilmiyorum bu da dert mi demeyin ben çok dert edindim bana istediği kadar güzel söz söylesin ama artık öyle bakmıyor bunu bilmek beni çok üzüyor ve elimden bir şey gelmiyor
evet bu fikrinizi değerlendireceğim mutlaka yani gün aşırı görüşme fikrini. aslında daha önce denedim ama benim yurdum 1 sokak ötede onun evine yaşadığım şehirde okumuyorum bu yüzden okuldan çıkınca mutlaka boş vaktim oluyor belki bi kursa filan yazılmalıyım gün aşırı görüşme istegimi onu görmek istemiyorum gibi de algılayabilir uygun bir bahane gerekiyor.
tanıştırma konusunda haklı olabilirsiniz ama en azından benim şahsi fikrim bi telefonda annesiyle konuşurken annesinin selam söyle diyebileceği kadar bilgileri olsun isterdim bilemiyorum haklı olabilirsiniz
Cümlelerinden anladığım üzere,aranızdaki aşk yerini alışkanlığa bırakmış gibi. Yanılıyor olabilirim tabiki de. Heyecan bitmiş,aşk bitmiş. Mesela ufak bir süpriz yapsan ona,minik bir hediye alsan manevi değeri yüksek olan? Biraz farklılık olmaz mı? Bende açıkçası mıç mıç ilişkileri pek sevmem her dakika aşkım bebeğim hayatımın anlamı sensiz ölürüm ben demek bana tuhaf geliyor. Her gün görüşmek yerine haftada bir veya iki kez görüşün böylelikle birbirinizi ozlersiniz hevesle buluşma yerine gidersiniz. Beraber salıncağa binin,pamuk şeker bile yiyebilirsiniz lunaparka gidebilirsiniz. Bunları sadece çocuklar yapmaz değil mi? Değişiklik olur sizin için. Biraz ilişkiniz hakkında konuşun sen aç konuyu. Ne olacak bizim sonumuz de şakayla karışık bakalım ne cevap verecek. Planlar yapın.. Eğer bunlarda işe yaramıyorsa ayrılmak tek çözüm. Çünkü aşk,heyecan olmadan sıkıcı bir ilişkiyi kim yurutebilir ki? Bence içinden geçen her seyi dallandırıp budaklandırmadan konuş eminim ki ise yarayacaktır sana belli etmese bile gece kafasını yastığa koyduğunda illa ki düşünecek kafasında tartacak. Aile tanışmasına gelince çekinmiş olabilir, bende pek sevinememiştim heyecandan stresten. Kısacası birbirinizi ozleyin uzak kalarak tabi arayı açmadan.
yok o konuda bir sorunumuz yok hatta onun tuhaf bir huyu vardır beni hep elimi yüzümü sıkıp tokatlayarak öprerek sever bende hiç hoşlanmam yapım gereği soğuk bir insanım. ama benim asıl derdim sevme şekli ya da elimi tutması değil eskisi gibi bakmıyor boş boş bakıyor artık. nasıl anladın demeyin hissediyor insan eskiden ben kafamı aniden çevirdiğimde bana bakarken yakalardım içten içe öyle sevinirdim ki şimdi öyle değil bilmiyorum bu da dert mi demeyin ben çok dert edindim bana istediği kadar güzel söz söylesin ama artık öyle bakmıyor bunu bilmek beni çok üzüyor ve elimden bir şey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?