- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi Latinachica
-
:)) al su parayi pesimizi birak dediniz yani. Bunlari okudukca bana biaeyler oluyoEşimin çocukluk arkadaşı vardı. Iş güç yok, sara hastası , engelli maaşıyla geçiniyor, ilk 5 günde parayı yerde ondan bundan istemeye başlar. Aşırı derecede sigicer, gece hayatı vs.saçma sapan alışkanlıkları var. Eşimin çocukluk arkadaşı , zamanında çok yardımı dokunmuş, ilişkisini bitiremiyordu. Adam habire bir şeyler istiyordu, atlatiyordu. Neyse bir gün yine para istemis,ver gitsin dedim, nasılsa vermeyecek. Parayı aldı 1 seneden beri arayıp sormuyor. Kurtulmuş olduk çok iyi oldu.
Canim sen senet yapalim. Ailem hos karsilsmadi de. Senette tarihlerde belli olur.:)) al su parayi pesimizi birak dediniz yani. Bunlari okudukca bana biaeyler oluyo
aslında olan olmuş arkadaşınıza güveniyorsanız evet öder ama zaman alabilir. ama şimdiden bu kadar huzursuz olduysan nasıl bekleyeceksin bu sebeple bir süre sonra araba ya da ev alıcam acil para lazım oldu diyebilirsin hatta al bence. sana borcunu kredi çekip ödesin.her ay vermeyle ne kadar sürede ödeyebilir bilemiyorum.Ayy boyle ornekler vermeyin yaa
Dedginiz gibi olcak sanirim. Vesile olcak biseylere. Yil sonunda isterim karar verdim. Ki dedim yakin zamanda isteyebilirim eger sorun olmayacaksa verebilirim dedim. Cunku benim planlarim oldugunu biliyo.aslında olan olmuş arkadaşınıza güveniyorsanız evet öder ama zaman alabilir. ama şimdiden bu kadar huzursuz olduysan nasıl bekleyeceksin bu sebeple bir süre sonra araba ya da ev alıcam acil para lazım oldu diyebilirsin hatta al bence. sana borcunu kredi çekip ödesin.her ay vermeyle ne kadar sürede ödeyebilir bilemiyorum.
Oyle de kredi cekecek yapcak bisi yok. Istemeye istemeye verdim napim. Hayir diyemedim. Cok gafil avlandim. Hata yaptim onun rahatsizligi bu. Ama olan olduBir de versiğiniz miktar öyle az uz değil ki hemen isteyeyim filan diyorsunuz.Bir de verir vermez pişman olmussunuz ki ailenizin bile haberi yokmus.Benim arkadasım benden 25 bin istese önce bi babama sorayım derim
Kredi öder gibi ödeyecekse, krediye ödenen faizi de ödesin. Yoksa o parayı ödese bile paran kuş kalır.Bi arkadasima yuklu bir miktar borc verdim. Ev alicakti. Normalde cok karsiyim ama hayir diyemedim. Ve kotu hissediyorum biraz. Dost ile ye ic alisveris etme demisler. Sıkıntı olur mu. Bi de arkadasim kredi oder gibi odeyeyim dedi. Bunu kabul edeyim mi. Cunku her ay bana yatirdi yatirmadi dusunmek istemiyorum. Diger turlu toptan istesem zamani geldiginde belki biriktirmiycek.
Eşim anlamıyordua ne mal oldugunu kabul etmiyordu. Iyi oldu. Hatta eşinin yüzüne de dedim, keşke daha önce borç verseydin de kurtulsaydik diye.:)) al su parayi pesimizi birak dediniz yani. Bunlari okudukca bana biaeyler oluyo
Bi arkadasima yuklu bir miktar borc verdim. Ev alicakti. Normalde cok karsiyim ama hayir diyemedim. Ve kotu hissediyorum biraz. Dost ile ye ic alisveris etme demisler. Sıkıntı olur mu. Bi de arkadasim kredi oder gibi odeyeyim dedi. Bunu kabul edeyim mi. Cunku her ay bana yatirdi yatirmadi dusunmek istemiyorum. Diger turlu toptan istesem zamani geldiginde belki biriktirmiycek.
Onu verdiğiniz zamanda kaç gr altın ediyo ona göre hesaplayın öyle verin paranız çul olmasın.25bin tl verdim. Dedim ki biliyosun hayallerim var her an verebilcek durumda isen verebilirim dedim o da kredi cekeri yine veririm dedi. Benden de kredi cekmek istemedigi icin aldi. Taksiti su yuzdne istemiyorum ha verdi ha vermedi. Unutsa ne dicem taksit vardi mi dicem. En sevmedigim sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?