- Konu Sahibi Latinachica
-
Memurlar borc yapip odememezlik yapamaz ondan. Yani yazismalar var. En kotu senaryo bu tabi. Ama karar verdim 3 4 ay sonra isteyecegim. Isteyecegim de ne diye isteyecegim onu bilmiyorum. Araba alcam desem almiycam. Ev alcam desen alamam. Yani nerde kullancam dicem. Arsa fln mi alcam desem. Bi arkadas hesplamis. 2400 geri odemeli faizi yalnizca 3500 tl. Degmez 3500 tlye benim buna kafayi takmam. Kredi cek deseydim keske. Cok da bisey degilmis.Memur olmasiyla .parayi soke soke alirim demeni anlamadim.
Ne alakasi var memut olmasiyla.?
Senet yok imza yok.
Bence vermemeliydin.
Gafil avlandim ..demissin ama biraz uyanik olmak lazim hayatta.
O an ben olsam hemen..aa babam istedi tadilat yapilacakmis evde veremem canim..derdim
Hemen aklima gelirdi bu cevap mesela
Eger pismansan bence yarin geri iste.
Vermez tabi yatirdim kullandim hemen. der.
Ben asla vermezdim
ayda 2000 tl ödeyecekse paran erirBenim gibi artik keriz mi var deriz dost mu var deriz bilmiyorum. Ne kadar odersin aylik dedim 2 bin dedi. Ben de sizin gibi dusundum iki ayda bir 5bin yap ver demeyi dusundum. Bilmiyorum nasil fikir
aynen ben deSanki parayı ben vermişim gibi huzursuz oldum:) Birgün parayı geri alırsanız konunuzu günceller misiniz
Simdi soyle soke soke alirim. Memur karsimdaki kisi kolay degil oyle memurum borcunu odememesi. Hee turlu de ispat ederim. Isten attiririm valla. Ama en kotu senaryo bu. Arkadsima guveniyorum isin acigi. Sadece hos bi durum degil. Ya durucam yil sonunda toplu istiycem ya da 5 er 5 er. Gonlum topludan yana
Guncellerim insallah. Bi sorun olmaz yaSanki parayı ben vermişim gibi huzursuz oldum:) Birgün parayı geri alırsanız konunuzu günceller misiniz
Ayıp olacak diye KahIR dolu günler yaşamayın.arkadaşınıza makul bir dille ailenize söylemek durumunda kaldığınızi, ailenizin bizim o paraya ihtiyacimiz vardı diyerek kizdigini 1-2 ay içinde uygun zamanda kredi çekerek toplu olarak size geri vermesini, bankaya taksitler halinde ödemesini söyleyebilirsiniz.Ruh halim o kadar kotu ki. Arkadasim dun hic aramadi. Parayi teslim ettikten sonra bunu bile kotu senaryolarin baslangici olarak yordum. Valla kizlar bu huzursuzlukla yasanmaz. 3 4 dedim ama 2 ay sonra fln bi sebeple geri istemek ayip olur mu?
Ya kizlar cok kotu hissediyorum. Annem babam duysa mahvederler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?