evet katılıyorum,çocuklu olmak ile olmamak arasında çok fark var..bütün işler çocuğa göre ayarlanıyor o zaman..sizede hayırlı cumalar olsun....
şimdiden ne yapmayı planlıyorsan yap bence,çocuk oldumu inan heleki küçükse birşey yapamıyorsun hep bişiler çıkıyor önüne engel gibi yani..gitsende tatile ona göre plan yapıyorsun yemeği uykusu derken bişey anlamıyorsun..tüm yük annede oluyor bu devrede baba bir yere kadar ilgileniyor çünkü..
Eşin hassas demekki bu konularda,hep planlı ve programlı yapıyor işlerini belli,yani hayatınızı yaşayın şimdiden tecrübeyle sabittir diyeyim,
herkese günaydin....
nasilsiniz bakim?
Optimum varya oraya gidecem bizede yakın nasılsalal in kulakları çınlasın geçen kazak almıştım eşimede onu değiştircem kendime almam bişey herhalde gerçi belli olmaz bana da güven olmaz
Optimum varya oraya gidecem bizede yakın nasılsalal in kulakları çınlasın geçen kazak almıştım eşimede onu değiştircem kendime almam bişey herhalde gerçi belli olmaz bana da güven olmaz
günaydın lal cim
iyiyim avm ye gidecem kulaklarını çınlattık demin
günaydın bıcırık,iyi diyeyim iyi olsun bari..sen nasılsın??
ben oraya hiç gitmedim,mesela ben bu yakada en çok kadıköy'ü severim....gideyim sokaklarında yürüyeyim..haydarpaşa'ya bakayım...
seviyorum işte...
gidecegin yere beni de götür,sorana basimin belasi dersin....demek istiyorum buna....cok arabesk oldu ama neyse....
cinladi zaten patliyordu az daha...
iyi sayilirim....birseyler aldinmi peki kendine?
Günaydın
Kurumda yılbaşı kahvaltısı ve hediyeleşme faslı vardıo yüzden geç kaldım.
@noremmm msj atmışsın şimdi gördüm
günaydın kızlar...
yılın son iş günü..
ahahaha cidden arabeske bağlamışsın yavru
lalcim günaydın..
metropol insanıyız. artık cadde mağazaları belli yerlerde var. bağdat cad. bahariye nişantaşı taksim, bakırköy gibi avm.ye mecburuz bir yerde..
ben bi de avm içinde boyner ve ykm severim
fazla dolaşmayalım alalım burdan çıkalım
yok canım almadım,eşimle dolaşmayı sevmiyorum...annem ve kardeşlerimle alışveriş daha eğlenceli
günaydın bıcırık,iyi diyeyim iyi olsun bari..sen nasılsın??
ben oraya hiç gitmedim,mesela ben bu yakada en çok kadıköy'ü severim....gideyim sokaklarında yürüyeyim..haydarpaşa'ya bakayım...
seviyorum işte...
günaydın,vayyy vayyyy
günaydın kızlar...
yılın son iş günü..
Günaydınnlarrr...
bildiğinizz şoklardayım bizim patron kocamannn bir sepet yaptırmış yeni yıl için.ilk defa.Şirketçe çok şaşırdık.İçinde yok yok.Adamın kafasına birşeymi düştü ki
Bayılıyorum hediye almaya çocuk gibi oldum, kıpır kıpırım
Günaydınnlarrr...
bildiğinizz şoklardayım bizim patron kocamannn bir sepet yaptırmış yeni yıl için.ilk defa.Şirketçe çok şaşırdık.İçinde yok yok.Adamın kafasına birşeymi düştü ki
ben de büro varken sabahın köründe kalkar, giyinir süslenir püslenir bir sürü yol giderdim.. hiç gözüme gelmezdi.
işim gereği istanbul kazan biz kepçe günboyu da yollardaydık..
akşam da 8'den önce çıkmazdım.. cumartesileri de giderdim.. hatta bi kere pazar gidip büroda kahvaltı yapmıştık
şimdi her sabah neredeyse küfrederek uyanıyorum. uykuya doyamıyorum.makyaj yapmak istemiyorum.
hep evde olup bugün ne giysemi izlemenin hayallerini kuruyorum.. odamdan dışarı çıkmıyorum.
kimseyle doğru düzgün birşey paylaşmıyorum.
benim çalışma ortamım çok kötü. galiba, mutsuz insanlarla ilgilendiği için kurum, çalışanlar da mutsuz..
deli kız
uuuuu patron beni de işe alır mı???
günaydin canim...nasilsin bakalim?
günaydin...bizim yerimize de ye olurmu....
Valla sabah adamın arkasından attık tuttuk bak herkesin şirketi ne güzel eğlence yapıyor sepet dağıtıyor diye.Adam bi geldi biz böyle kaldıkLafı bize yedirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?