Dert yok, Sohbet var.... :)

evet katılıyorum,çocuklu olmak ile olmamak arasında çok fark var..bütün işler çocuğa göre ayarlanıyor o zaman..

herkese günaydin....

nasilsiniz bakim?

günaydın bıcırık,iyi diyeyim iyi olsun bari..sen nasılsın??

Optimum varya oraya gidecem bizede yakın nasılsa lal in kulakları çınlasın geçen kazak almıştım eşimede onu değiştircem kendime almam bişey herhalde gerçi belli olmaz bana da güven olmaz

ben oraya hiç gitmedim,mesela ben bu yakada en çok kadıköy'ü severim....gideyim sokaklarında yürüyeyim..haydarpaşa'ya bakayım...

seviyorum işte...

Optimum varya oraya gidecem bizede yakın nasılsa lal in kulakları çınlasın geçen kazak almıştım eşimede onu değiştircem kendime almam bişey herhalde gerçi belli olmaz bana da güven olmaz

gidecegin yere beni de götür,sorana basimin belasi dersin....demek istiyorum buna....cok arabesk oldu ama neyse....

günaydın lal cim

iyiyim avm ye gidecem kulaklarını çınlattık demin

cinladi zaten patliyordu az daha...

iyi sayilirim....birseyler aldinmi peki kendine?

lalcim günaydın..

metropol insanıyız. artık cadde mağazaları belli yerlerde var. bağdat cad. bahariye nişantaşı taksim, bakırköy gibi avm.ye mecburuz bir yerde..
ben bi de avm içinde boyner ve ykm severim
fazla dolaşmayalım alalım burdan çıkalım

Günaydın

Kurumda yılbaşı kahvaltısı ve hediyeleşme faslı vardı o yüzden geç kaldım.

@noremmm msj atmışsın şimdi gördüm

ahahaha cidden arabeske bağlamışsın yavru

hahahaha....aklima sadece o geldi....

saol canim....ben en cok koton, hotic ve batiki seviyorum....

yok canım almadım,eşimle dolaşmayı sevmiyorum...annem ve kardeşlerimle alışveriş daha eğlenceli

neden sevmiyorsun?rahat gezemiyormusun bakamiyormusun?benim esimde sevmez carsi veya avm gezmeyi...benim zorumla gider cogu zaman....

kadıköye bayılıyorum.. ben avr.dayım ama kadıköyü çok seviyorum.. işlerimize uysa oralarda oturmayı düşünürdük. eşim de çok sever.

Son düzenleme:
Günaydınnlarrr...

bildiğinizz şoklardayım bizim patron kocamannn bir sepet yaptırmış yeni yıl için.ilk defa.Şirketçe çok şaşırdık.İçinde yok yok.Adamın kafasına birşeymi düştü ki

günaydın kızlar...

yılın son iş günü..

günaydin canim...nasilsin bakalim?

günaydin...bizim yerimize de ye olurmu....

Tepende patron/amir/şef olduğu zaman insan kendini kafeste hissediyor. Kendi işini yaparken çalışmak koymuyor insana kedicim. İşin olmadığı zaman eve gidip dinlenebileciğini, hastalığın icin kimseye hesap vermeyeceğini biliyosun.

günaydınnlar herkese tekrar tekraaaaar..
csi, nasıl oldun?
elmayra hediyen neydi?
sevo, bizim de müdür gelen çikiletaları dağıtıyor herkese napalım kamuda yılbaşı sepeti mi olur

deli kız

uuuuu patron beni de işe alır mı???

günaydin canim...nasilsin bakalim?

günaydin...bizim yerimize de ye olurmu....

Valla sabah adamın arkasından attık tuttuk bak herkesin şirketi ne güzel eğlence yapıyor sepet dağıtıyor diye.Adam bi geldi biz böyle kaldık Lafı bize yedirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…