Birini emerken filan gördüyse içindeki merak uyanmışta olabilir,unutur nasılsa merak etme canım
Gece benimle uyuyor kalkmış yataktan hiç duymadım kalktığını bir uyandım gece bir ara tuna yok uyku tulumunu falan çıkarmış soyunmuş baştan aşağı salonda yerde halının üstünde uyurken buldum
Aslında yanında yatırmasan canım ya,ileride zor ayrılır senin yanından...Kendi yatağında yatıp uyusa daha iyi olur,terledimi acaba gitti yere yattı oyyyy kıyamam ona yaayada rüyamı gördü oda olabilr ...
Aslında doğduğunda bile odasında yatıyordu ama ne olduysa bu yaz oldu tatile gittiğimizde odada yanlız bırakamadığım için beraber yattık o günden beri ayrı yatmıyor. Yatağına yatalım mı diyorum annenin yatağı diye ağlıyor olmuyor çok uğraştım. Bir de son zamanlarda rüya görüyor heralde gece bağırarak uyanıyor annem kurşun döktürecek
Çocuklar alışınca bırakamıyor maalesef ayrı yatmayı,alışmış anneyle yatmaya tabi zamanla tek başına uyumaya alışır biraz zaman gerekecek tunayada..Acaba babayımı arıyor canım,onun yokluğunu evde olmayışınında etksi olabilir bence..
Gidenler beddua mı etti nedir yaa :S
günaydın herkese
hello kızlaar,
herkes iyi mii?
ben balatayı sıyırmak üzereyim.
hello kızlaar,
herkes iyi mii?
ben balatayı sıyırmak üzereyim.
haberler sende
ne var ne yok?
bu arada hoş geldin balatayı sıyıranlar kulübü'ne
ne iyi ne kötü swett ....
noldu canım,yeni bir yıl geldi ama...
bu arada yeni yıla kayınvalidemle girdim, benden beter olanınız var mı?
hoşbulduk canım,
özledim sizleri ya ama gelemiyorum bir türlü.sürekli telefonda eğitim veriyorum.
yeni bir sisteme geçirdik ab kapsamında, onunla uğraşıyoruz.
fransayı boykot falan hikaye yani
sizde ne var ne yok, okuyamıyorum da,
herkes iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?