imkanı yok almam
yok öyle her istediği olsun...bu arada aşılama için çok hevesli bizimkisi...bugün gitcem ya doktora,akşam 10 defa söyledi iyice sor ne yapmamız gerektiğini diye
ortasını bulamıyor bu çocuk,ya çok istekli yada hiç istek(buna şükür ama)
Ayyy nore demek ki bastırıyomuş hevesini
Allahım dualarım seninle, böcük iyi bi baba olacak inş.
inşallah canım inşallah....
Herkese günaydın
hay allam yaaa,bi çekirdek yiyemedin....tabi bütün derdimiz bu olsun
Herkese günaydın
Bdv de kettle konusunu mındar etmişler hee. kadın açtığına açacağına pişman olmuştur sanırım :)
Günaydın abla, bizde de bi ekşın yok zatenÇok şey kaybetmedin
böcükle geçen gün bunu tartışmasını yaptık,tutturdu pc de pc diye....bende almıcam sana pc,bu eve pc giremez dedim,tamam dedi sustu sindirdim onu
hadi bakalım canım,ayrıntıları bekliyoruz.bu arada dün çekirdek yedin mi
günaydın bombam
imkanı yok almam
yok öyle her istediği olsun...bu arada aşılama için çok hevesli bizimkisi...bugün gitcem ya doktora,akşam 10 defa söyledi iyice sor ne yapmamız gerektiğini diye
ortasını bulamıyor bu çocuk,ya çok istekli yada hiç istek(buna şükür ama)
Herkese günaydın
amin canım aminnn
İnşallah herşey istediğin gibi olur Allah yardımcınız olsun...
günaydınnn.............
Ketılda süt mü ısıtılır ya :S Hem de rezistansı dışardaymış bi de başkasınınmış. O ketıldan hayır mı gelir :S
Herkese günaydın
Ben de bu hafta başlim soğan zımbırtısına 2013 e hazırlık olsun
Günaydın
amin canım aminnn
İnşallah herşey istediğin gibi olur Allah yardımcınız olsun...
Bdv de kettle konusunu mındar etmişler hee. kadın açtığına açacağına pişman olmuştur sanırım :)
Ketılda süt mü ısıtılır ya :S Hem de rezistansı dışardaymış bi de başkasınınmış. O ketıldan hayır mı gelir :S
Günaydın canım olsun ya aklım kaldı vallla ne kadar alışmışız buraya yokluğu hemen belli oluyor,ayy bir daha olmasın ya sorun çıkmasın gene
Günaydınnn fıstıımmmm
Çok sevindim ya eşinde hevesli ne güzel inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Günaydın canım tuna nasıl iyimi
Günaydınnnn canımmm
Günaydınn şekerrrrrr
Günaydın canım olsun ya aklım kaldı vallla ne kadar alışmışız buraya yokluğu hemen belli oluyor,ayy bir daha olmasın ya sorun çıkmasın gene
Günaydınnn fıstıımmmm
Çok sevindim ya eşinde hevesli ne güzel inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Günaydın canım tuna nasıl iyimi
Günaydınnnn canımmm
Günaydınn şekerrrrrr
günaydın ablacıım
sağol ablacım,çok sağol...
Kızlar Tunaya bir haller oldu emmeyi bırakalı bir yıl oldu yaşına kadar emzirdim son bir haftadır bir meme merakı gidiyor
Kapıdan giriyorum hemen memelerimi açıp öpüyor bir de dün akşam emcem diye tutturduhiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı
Günaydınnn sanada canımm
Güzel haberlerle gel sen yeterkii
Hastalandıya ondan da yapar canım naz yapıyor bence annesine
Evet olabilir ablacım haklısın ya da bir bebeği emerken falan gördüyse merak etmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?