İmza atan smiley istiyorum![]()
bende bi sulu göz oglakim...herseye aglarim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teraziler herkesin halinden anlar kuzuGel anlat adnan babana derdini "maeşallah, inşeallah" hahahhahaha
Benim de öyle abla yaa, başkalarını dengede tutucam diye kendi dengemi kaybediyorum![]()
burayı teraziler basmış. Ben de teraziyim.....
ben oglak...
![]()
![]()
![]()
anaammm teraziler basmış, en sevdiğim kadın burçlarından biri
ikizler yok mu kızlar ya, şu topicte bir ikizler dost edinmek isterim kendime, halimden anlayan, derdime derman![]()
Sen kocanı aldatmadın,
Sen evini terketmedin,
Sen cocuğunu babasına yıkıp haftasonu annesi de olmadın...
Salak bir bilkentli girdi hayatına ve heyecanlandın... Kafan dağıldı... Oyalanacak malzeme cıktı. Ama yavaş yavaş, sakin sakin. Kontrol sende olsun. Sen istersen girsin hayatına. Kafanı karıştırmasın tmm mı cnm :13:
canım tekrar ediyorum, hissettiklerin çok doğal.
boşanma kararını neden verdiğini çok iyi biliyoruz bizler.
belki o son olay olmasa, sen sırf prensesin hatrına biraz daha görmezden gelebilecektin bazı şeyleri.
o yüzden şu anda hissettiklerin çok normal.
her kadının egosu okşanmak ister, beğenildiğini bilmek ister, ilgilenilmesi kafasını karıştırır.
senin olayında sadece bir zamanlama hatası var.
timing yanlış yani...
kızlar gizemciği yanlış anladınız.
dranasım özellikle senin o yazdğın yorumu okumamış varsayıyorum, inan çok ayıp ediyorsun kendine.
gizemin yazdığı aynı soruyu ben soracaktım ama gizem sorduğu için tekrarlamak istemedim.
şunu demek istedi gizem.
eğer bu konuyu başka bir üye açmış olsa idi, sen ki aklı başında, görmüş geçirmiş bir kadınsın, o konuya ne yorum yapardın??
demek istediği sadece bu idi...
valla bu arada otoritelerin içine beni de soktuğunuzdan dolayı çok sevindim, tşkler...
adı geçen diğer kişi için (anladınız siz onu) aynı hisleri besleyemiyorum, çünkü o mütemadiyen insanları azarlayan tonda konuşuyor, hoş değil.!
NOT : 1 ADET OĞLAK BULUNMAKTA ARANIZDA
sev beni hocam, kedi gibi sevimli bişeyim ben, köfte gibiyim![]()
cok sagolun.... ben de yorumumu defalarca okudum.. evet eksik, ama yargilayici, hüküm verici oldugunu düsünmedim...
aa oglaklar sulu göz mü???
ben sadece regl zamanlarimda aglarim... hem de her bir seye....
her ota moka....
inatcimiyimdir evet....
her ota moka....
inatcimiyimdir evet....
oha topic karıştı
kızlar genel bir açıklama yapmak isterim,
elmayra beni gazla dedi diye, tamamen geyik amaçlı yazdım onları
yani öyle 3 isim sayıp, bundan gerisinin yazdıkları saçma diyecek kadar küçük beynim olsa, bu forumda takılmaz, kendi küçük dünyamda egoma sarılır burulur onunla baş başa yaşardım inanın..
ben de çok ağlarım yaa,ve herşeye...
Beni dışardan gören bu kız ne kadar sert diyor ama perdelerimi indirince kedi gibiyim kimse bilmiyor![]()
her ota moka....
inatcimiyimdir evet....
oha topic karıştı
kızlar genel bir açıklama yapmak isterim,
elmayra beni gazla dedi diye, tamamen geyik amaçlı yazdım onları
yani öyle 3 isim sayıp, bundan gerisinin yazdıkları saçma diyecek kadar küçük beynim olsa, bu forumda takılmaz, kendi küçük dünyamda egoma sarılır burulur onunla baş başa yaşardım inanın..
Kedi canını senin :)
Bu bir Harun Yahya repliğidir!!!
allah iyiliğini versin e mi! :))
Kedi canını senin :)
Bu bir Harun Yahya repliğidir!!!
allah iyiliğini versin e mi! :))
oğlaklar sulu göz değildir ama sanırım biz oğlakların dengeleyici yükselenleri var
mesela benimki BALIK.
tüm aptal aşıklığımi sulugözlülüğüm, mel mel kocamı seyredişim hep o yüzgeçleri kopasıca balık yüzünden...
Valla ben de sulugözüm. Terazinin de öyle bir huyu yoktur ama. Demekki yükselen burcum oğlaktan almışım o huyu.. Bütün pis huyları da toplarım şahane bir sekilde... :S
ben de çok ağlarım yaa,ve herşeye...
Beni dışardan gören bu kız ne kadar sert diyor ama perdelerimi indirince kedi gibiyim kimse bilmiyor![]()