Dert yok, Sohbet var.... :)

Kendi yaşadıkları hayatı gibi birini istiyorlar demekki anladığım kadarıyla..

Ön yargıyı yıkmak kolay değildirrrr herkesin bir dünyası var çünküüü...

bizimkiler de bayram seyranda tel.de konuşmak dışında görüşmüyorlar, (ayrı şehirdeler) her iki taraf için de eksiklik olduğunu sanmıyorum..

Son düzenleme:

Haftada bir benim kızlar gecem var. Kız arkadaşlarla dağıtıyoruz, dansa gidiyoruz, içiyoruz. Aksine eşim destekliyor senin de sosyalleşmen lazım kızlar geceni ihmal etme diye...İnan çok daha sağlam bir ilişki oluyor bağımsız sosyalleştiğinde zaman zaman eşinle...

Kendi yaşadıkları hayatı gibi birini istiyorlar demekki anladığım kadarıyla..

Ön yargıyı yıkmak kolay değildirrrr herkesin bir dünyası var çünküüü...

valla nasil istediklerini de gordum... bi kuzeninin adi geciyordu... face.den gordum.. neyse... kiyaslama yapmayalim simdi... ama ben o kadar acik asla olmadim olamam da...

burdan da anlasiliyor ki onyargi.. belli bi fikirleri var... ama bunda bosa cikti..

bakalim gorcez nasil olcaklarini..

Ben de buna katılıyorum. Bizimkilerde yılda bir kere 2 saatliğine görüşüyorlar ve sağolsun annem "idare ediyor". 3 ayda bir de tel açarlar birbirlerine nezaketen, bayramda yılbaşında, anneler, öğretmenle rgününde vsy.. Ötesine gerek yok...

ben de boyle dusunurum.. bu yuzden salsaya gitmek istedigini soylediginde hemmen israr ettim git yap et diye.. 1.5 senedir gidiyor kursa, sonrasinda da eglenmeye.. ilk zamanlar bana okul-ev diyen, simdi kendine yabanci arkadas bul diye diretiyor :)) zamana birakmak hep ise yaradi, ya da ondan istedigim bisey varsa once ona imkan sunmak.. ama bazen bu beni yoruyor...

Bence olur hayatım,tabi kişiliklede ilgilidir birazcık,eşler bunu aştıysa sorun yokkk,ama yok her konuda gündeme gelirse o zaman fena işte..

Hayırlısı lsun artık ne dyelimmm,ama ailenide asla yabana atma derim senşn göremedğin yada fark edemeğin hewrşeyi anne baba görüyor inan..

benim potukum sadece erkeklerden oluşan bir grupla (kız gruplarının ilgisini rahatça çekerler)

dansa gidecek

içki içecek

dağıtacak

hem de her hafta

benim daha sağlam ilişkim mi olacak onunla?

parçalarım onun suratını 4 uçlu çatalla yemin ederim (bu son cümlem elmayra stayla olsun, çok abartı bence çünkü, öyle 'kafan çok güzelmiş bebeyim güle güle kullan" diyip geçemeyeceğim )

Yok bu çok akıllıca.. Ona verdiğin her sosyalleşme hakkı aslında otomatikman senin haznene de yazılıyor.Kendine de o hakkı vermiş oluyorsun. Siz farklı ülkelerde miydiniz?

ben buna kesinlikle inanmıyorum maalesef
ben evlenmeden önce annemlere aynı şeyi söylemiştim
ben x'le evleniyorum
bana ne ailesinden, size ne ailesinden dedim
annemler de döndü" sana öyle geliyor" dedi

"iki bayram bir ramazan görüşürsünüz en fazla" dedim.
"ona bile gerek yok sen mutlu ol yeter ki" dedi

ama öyle değil
onların görüşüp görüşmemesi önemli değil
davul dengi dengine diye boşa dememişler ben anladım

ailesinden bambaşka bir kültürde, bambaşka bir seviyede, bambaşka bir çağda yaşayan bir adamla evli olduğum halde söylüyorum bunu

ohooo, o kadar çok şey var ki konuşulacak gizmocum..
bazen, bütün bu sorumlulukları yükleri atmak istiyorum sırtımdan..
işte, he güzel şeyin bir bedeli var..

aynen aynen
( kelime tasarrufu)

Benim dediğim insanlara biraz tuhaf geliyor ilk başta ama durum şöyle
Ya onun 20 yıllık kızlı erkekli çok güzel bir grubu var. Hepsi de evli şu an ve yaşları 40 civarı. Her onbeşte bir meyhaneye giderler toplanıp. Dans yaşı geçti artık diye, derriiiin muhabbetlere dalarlar keyifli bir sofrayla ama eşleri dahil etmezler. Ya da haftasonu maça giderler, ergenler gibi bağırıp çağırırlar... İlla dans, gece hayatı, içki olmak zorunda değil sosyalleşmenin içinde. Ki arada onların da olması beni hiç rahatsız etmiyor. (Çok mu genişim ne!!!) Ee hal böyle olunca o da benim tek başıma hafta sonu basip scubaya gitmeme ses çıkarmaz. Şu ana kadar hiç bir tatsızlık yaşamadaık 8 yılda bu konuda. Umarım bundan sonra da yaşamayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…