Kızlar mrb,şu sütteki kanser meselesine kafam takıldı benim..ama kayıtlı sütte ve ürünlerinde sorun yokmuş.13 milyon ton süt üretiliyor fakat 7 milyon süt ve ürünü kayıt altındaymış ve kayıtlı ürünlerde tehlike yokmuş.
Ama nasıl güveneceğiz :s Çok tehlikeli, insan kendinden cok cocugunu vs düşünür
ben şahsen
Pınar, Danone, Yörsan ve Sütaş ,gibi markalarda problem olacağını gerçekten sanmıyorum
Bunlar sektörün devleri
iflaslarını vermeleri demek böyle bir rezalet
bu işte başka bişey var
çıkar kokusu
Kayıtlı olmayan ürün hangisi oluyor ki raflarda bildiğimiz markalar var ama benim eşimin arkadaşının söyledikleri kafamı çok karıştırdı çünkü bunu söyleyen orada bir doktor
Ama nasıl güveneceğiz :s Çok tehlikeli, insan kendinden cok cocugunu vs düşünür
ben şahsen
Pınar, Danone, Yörsan ve Sütaş ,gibi markalarda problem olacağını gerçekten sanmıyorum
Bunlar sektörün devleri
iflaslarını vermeleri demek böyle bir rezalet
bu işte başka bişey var
çıkar kokusu
Kayıtlı olmayan markası bilinmeyen ve ucuz olan ürünler canım.Bende pınar ürünlerinden başkasını kullanmıyorum.
Eğer evliliğinizde ikiniz başka başka dillerden konuşuyorsanız zor. Düzeltilebilir ama caba ister
Çocuk hiçbir sorunu çözmez canım aksine evliliği bir süre oturtana kadar yıpratıyor
ayrıca çocuk yoksa sende yoksun çok çirkin gitsin o zaman kendine taşıyıcı anne bulsun
lalcim
eşinin öfke kontrolü problemi mi var?
ille öfke fizilsel şiddet ile çıkmaz ki ortaya
duygusal şiddetle de çıkabilir
eşinin her tartışmayı kavgaya çevirmesi ve olayı hakaretlerle boşanmaya bağlaması hoş değil
uzmana ne zaman gideceksiniz?
Benim aklıma ilk tuna geldi ama ben bir de şuna inanıyorum yediğimiz hiçbir şey doğal değil zaten kendini şuna inandıracaksın ben bu besinden zarar görürümü kafadan atıp vücudumuzun vitamin aldığını düşüneceksin çok fazla pimpirikli olmaya gerek yok zaten bunlardan kaçamayacaksın
Aklıma şey geldi cübbelinin bir konuşması vardı zenginlere sesleniyordu sen sağlıklı beslenip, taze meyve sularını içip ömrünü uzatıyorsun da ne oluyor gideceğin yer aynı ha beş yıl ha on yıl
Zırh gibi sağlıklı bir vücutla cehenneme hazırlanıyorsun demişti
Kayıtlı olmayan markası bilinmeyen ve ucuz olan ürünler canım.Bende pınar ürünlerinden başkasını kullanmıyorum.
Haklısın..bu devlerde bir sorun çıkarsa biterler,bunu göze alamazlar ama..bu başka bir şey belkide bu devlerin reklam işidir..
hani kendilerinden başkasının yükselmesine izin vermezler ya
bir ara Danone için böyle bir söylenti çıkmıştı
hatırlarsınız belki
meyveli yoğurtları için
çarşaf çarşaf özür yayınlamışlardı sonra o haberleri çıkaranlar
bilmiyorum, ben altında başka bişey arıyorum
mantıklı gelmiyor bana
Aklıma şey geldi cübbelinin bir konuşması vardı zenginlere sesleniyordu sen sağlıklı beslenip, taze meyve sularını içip ömrünü uzatıyorsun da ne oluyor gideceğin yer aynı ha beş yıl ha on yıl
Zırh gibi sağlıklı bir vücutla cehenneme hazırlanıyorsun demişti
ya her insan sinirlenir ama her sinirlenmesinde agza alinmayacak sözler söylemez ki....
önceden sinirlenince kapiyi cekip cikardim....biraz dolasir geri gelirdim....buna cok sinir olurdu...ben öfkemi kontrol altina almaya calisip bu huyumdan vazgectim...
ben su durumda nasil bir cocuk dogurup hamilelik asamasini vs dogduktan sonra ki asamayi nasil atlatirim nasil basa cikarim....
kimin hayali degildir anne olmak bi cocuk dogurmak...
ondan istedigim cok sey degildi....bazi davranislarini düzeltmesiydi...
bi cocuk dogurup onun hayatini da mahvetmeyi nasil göze alabilirim....
disarida ona kadin cokmus canim...ben onun gibisini bulamazmisim....
yoruldum inan bana csi....
bu hafta persembe günü randevu var...
ahahah cezaevinde söylüyodur bunları şimdi
ya her insan sinirlenir ama her sinirlenmesinde agza alinmayacak sözler söylemez ki....
önceden sinirlenince kapiyi cekip cikardim....biraz dolasir geri gelirdim....buna cok sinir olurdu...ben öfkemi kontrol altina almaya calisip bu huyumdan vazgectim...
ben su durumda nasil bir cocuk dogurup hamilelik asamasini vs dogduktan sonra ki asamayi nasil atlatirim nasil basa cikarim....
Ben seviyordum kendisini konuşmalarını takip ederdim
Bir rivayete görede kantinlerde asitli içecekler yasaklanınca süt tüketimi artmış,alternatif üreticilerin çıkardığı bir söylenti...bana mantıklı geldi..
Biz yinede ucuz ürünlerden,açık ürünlerden uzak duralım:)
lal32 arkadaşında konusunu böldüm kusura bakmasın...
sakın ha hamile kalmayı düşünme bile doğumdan sonra yaşanılan depresyon gerçekten çok kötü evliliğiniz bu aşamadayken olacak şey değil
Bunu söylemek hoş değil ben senin yerinde olsam bir süre ayrı yaşamayı tercih ederim
ben bu konuda mümkün mertebe yorumsuz kalıyorum biliyorsun bitanem
ilgilenmediğimden değil, sen biliyorsun, ben biliyorum
sen nasilsin bilmiyorum ama ben bazen cok ince düsünürüm...takintiliyimdir biraz...cok fazla kafama takarim herseyi...bu iyi birsey degil yani daha cok kendimi yiyip bitiriyorum ama huy iste...
Sessiz sessiz düğün hazırlıkları yapıyosun bakıyorum
seni bi ara tenhada kıstırmam lazım
Borcsuz evlenmekmişyatak odası imiş niye salon değil de yatak odası
Sanırım öyle gözüküyor
sen tekrar gelinlik giyecekmisin
vayyyyyyyy eğer düğünlere bizi çağırmazsanız iki gözüm önüme akar
lanet olsun böyle hayata
yoruldum bu evliligi ayakta tutmaya calismaktan
evliligimi yikmayi düsünen ben degilim malesef karsimdaki anlayissiz adam...
hani ara ara bahsediyordum cocuk meselesinden...dün aksam bi arkadasimiza misafirlige gittik...yine cocuk meselesi gündeme geldi...arkadasi gaza getirdi...yapin artik bi tane cocuk sana babami diyecek dedemi diye devam etti...
eve geldik tartismaya basladik...vay efendim cocuk yapmayacaksak onun hayatinda yerim yokmus vs vs.
ki ben ona durumu acikladim...suan biz kendimiz dogru dürüst gecinemiyoruz...önce su evliligimiz rayina otursun...su kötü konusmalarindan ve bazi baska seylerden vazgec tabi ki o zaman bende isterim vs dedim...kim istemez anne olmayi dedim...tabi ki benimde hayallerim var...yok adam anlamiyor...
konu cocuktan acildi para mevzusuna geldi...
internetten birsey siparis etmistim telefonunu istedim ki online bank dan faturayi yatirayim diye....bana benim banka da ne kadar para oldugunu sordu bende sadece 20 var dedim....bu ay biraz masrafli gecti gözlük aldim ona hediye aldim bi kac tane....iki taksit ödedim vs vs.para kalmadi....adam kendi sisirdikce sisirior ya ben anlamiyorum....
o anda tartisirken hatirlayamadim ben bir an paranin nereye gittigini...bu sabah ise geldim hesabi inceledim ve ona mesaj attim hangi harcamalarda bulundugumu...
ben ona hesap vermek zorundaymisim vs vs....hala ayni tas ayni hamam...bu sefer de gecen ay ne yaptin diyor....ya ben bu adama para versem bile vermedi sayiyor unutuyor....
aksam yine canimi yakacak seyler söyledi....defol git vs...ve biraz daha hakaret icerikli....
Bir rivayete görede kantinlerde asitli içecekler yasaklanınca süt tüketimi artmış,alternatif üreticilerin çıkardığı bir söylenti...bana mantıklı geldi..
Kıstır ben alışığım. "Tuta tuta tutulmayı öğrendim" ben :))
Sadece yatak odası takımı lazım. Evi dağıttığımızda yatak odasını anneme verdim. Yatağı bazayı filan attık ama diğer parçaları annemin odasına koyduk.
Geri alacak halim yok. Yenisi alınacak artık, sefam olsun, artık gözüme çirkin görünüyorlar zati
Düğün müğün yok, bi imza tamamdır. Ama evime beklerim buralara yolun düşerse. Tabii nihayete erebilirsek :)
Sizin durumu en iyi şu anlatıyo artık; ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.
Üzgünüm ama durum bu :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?