Dert yok, Sohbet var.... :)

Ama nasıl güveneceğiz :s Çok tehlikeli, insan kendinden cok cocugunu vs düşünür

ben şahsen
Pınar, Danone, Yörsan ve Sütaş ,gibi markalarda problem olacağını gerçekten sanmıyorum

Bunlar sektörün devleri
iflaslarını vermeleri demek böyle bir rezalet

bu işte başka bişey var
çıkar kokusu

Aslında haklısın, neydi bir ara tavuk muhabbeti falan olmuştu.

Kayıtlı olmayan ürün hangisi oluyor ki raflarda bildiğimiz markalar var ama benim eşimin arkadaşının söyledikleri kafamı çok karıştırdı çünkü bunu söyleyen orada bir doktor

Kayıtlı olmayan markası bilinmeyen ve ucuz olan ürünler canım.Bende pınar ürünlerinden başkasını kullanmıyorum.

Ama nasıl güveneceğiz :s Çok tehlikeli, insan kendinden cok cocugunu vs düşünür

Benim aklıma ilk tuna geldi ama ben bir de şuna inanıyorum yediğimiz hiçbir şey doğal değil zaten kendini şuna inandıracaksın ben bu besinden zarar görürümü kafadan atıp vücudumuzun vitamin aldığını düşüneceksin çok fazla pimpirikli olmaya gerek yok zaten bunlardan kaçamayacaksın
Aklıma şey geldi cübbelinin bir konuşması vardı zenginlere sesleniyordu sen sağlıklı beslenip, taze meyve sularını içip ömrünü uzatıyorsun da ne oluyor gideceğin yer aynı ha beş yıl ha on yıl
Zırh gibi sağlıklı bir vücutla cehenneme hazırlanıyorsun demişti

Haklısın..bu devlerde bir sorun çıkarsa biterler,bunu göze alamazlar ama..bu başka bir şey belkide bu devlerin reklam işidir..
hani kendilerinden başkasının yükselmesine izin vermezler ya

Eğer evliliğinizde ikiniz başka başka dillerden konuşuyorsanız zor. Düzeltilebilir ama caba ister

ya her insan sinirlenir ama her sinirlenmesinde agza alinmayacak sözler söylemez ki....

önceden sinirlenince kapiyi cekip cikardim....biraz dolasir geri gelirdim....buna cok sinir olurdu...ben öfkemi kontrol altina almaya calisip bu huyumdan vazgectim...

ben su durumda nasil bir cocuk dogurup hamilelik asamasini vs dogduktan sonra ki asamayi nasil atlatirim nasil basa cikarim....

kimin hayali degildir anne olmak bi cocuk dogurmak...

ondan istedigim cok sey degildi....bazi davranislarini düzeltmesiydi...

bi cocuk dogurup onun hayatini da mahvetmeyi nasil göze alabilirim....

Çocuk hiçbir sorunu çözmez canım aksine evliliği bir süre oturtana kadar yıpratıyor
ayrıca çocuk yoksa sende yoksun çok çirkin gitsin o zaman kendine taşıyıcı anne bulsun

disarida ona kadin cokmus canim...ben onun gibisini bulamazmisim....

yoruldum inan bana csi....

bu hafta persembe günü randevu var...

Kayıtlı olmayan markası bilinmeyen ve ucuz olan ürünler canım.Bende pınar ürünlerinden başkasını kullanmıyorum.

Haklısın..bu devlerde bir sorun çıkarsa biterler,bunu göze alamazlar ama..bu başka bir şey belkide bu devlerin reklam işidir..
hani kendilerinden başkasının yükselmesine izin vermezler ya

bir ara Danone için böyle bir söylenti çıkmıştı
hatırlarsınız belki
meyveli yoğurtları için

çarşaf çarşaf özür yayınlamışlardı sonra o haberleri çıkaranlar

bilmiyorum, ben altında başka bişey arıyorum

mantıklı gelmiyor bana

Bir rivayete görede kantinlerde asitli içecekler yasaklanınca süt tüketimi artmış,alternatif üreticilerin çıkardığı bir söylenti...bana mantıklı geldi..
Biz yinede ucuz ürünlerden,açık ürünlerden uzak duralım:)
lal32 arkadaşında konusunu böldüm kusura bakmasın...

ahahah cezaevinde söylüyodur bunları şimdi

sakın ha hamile kalmayı düşünme bile doğumdan sonra yaşanılan depresyon gerçekten çok kötü evliliğiniz bu aşamadayken olacak şey değil
Bunu söylemek hoş değil ben senin yerinde olsam bir süre ayrı yaşamayı tercih ederim

Sizin durumu en iyi şu anlatıyo artık; ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.

Üzgünüm ama durum bu :S

problem degil madamiks....dile getirmeniz bile yeter

ben sinirlenince aglarim sinirimi aglayarak cikaririm....adam karsima gecmis agladigima cirkinlesme diyor böyle birsey olabilirmi ya?

ben bu konuda mümkün mertebe yorumsuz kalıyorum biliyorsun bitanem
ilgilenmediğimden değil, sen biliyorsun, ben biliyorum

Biliyorum canım...

sen nasilsin bilmiyorum ama ben bazen cok ince düsünürüm...takintiliyimdir biraz...cok fazla kafama takarim herseyi...bu iyi birsey degil yani daha cok kendimi yiyip bitiriyorum ama huy iste...

Aynen senin gibiyim merak etme

Sessiz sessiz düğün hazırlıkları yapıyosun bakıyorum

seni bi ara tenhada kıstırmam lazım

Borcsuz evlenmekmiş yatak odası imiş niye salon değil de yatak odası

Kıstır ben alışığım. "Tuta tuta tutulmayı öğrendim" ben :))

Sadece yatak odası takımı lazım. Evi dağıttığımızda yatak odasını anneme verdim. Yatağı bazayı filan attık ama diğer parçaları annemin odasına koyduk.
Geri alacak halim yok. Yenisi alınacak artık, sefam olsun, artık gözüme çirkin görünüyorlar zati

Sanırım öyle gözüküyor
sen tekrar gelinlik giyecekmisin

Daha neler Dranas Aynı adamla evleniyorum farkındaysan, komik olur giyersem

vayyyyyyyy eğer düğünlere bizi çağırmazsanız iki gözüm önüme akar

Düğün müğün yok, bi imza tamamdır. Ama evime beklerim buralara yolun düşerse. Tabii nihayete erebilirsek :)

lanet olsun böyle hayata

yoruldum bu evliligi ayakta tutmaya calismaktan

Gerçekten üzücü. "Dil yarası" derler ya, kolay geçmez sahiden de. Bunu nasıl aşarsınız bilmem ama bu adam düzgün cümlelerle kendini ve sorunlarını anlatmayı becerebilirse bu evlilik ayakta durur. Böyle devam ederse de çok pişman olur, ama geç olur. Ayıp yaa. Kocaman insanlarız, nasıl bu kadar kolay kalp kırabiliyoruz anlayamıyorum ben!

Gayet mantıklı. Açık pazarda herşey mübah gibi görünüyor.

Estğ, ne bölmesi
biz her türlü sohbeti devam ettiririz, sorun yok

ben 3 yaşına kadar aptamili'in sütlerini kullanmıştım
sonra nestle ve pınar'ın devam sütleri ile devam etmiştim

son 1 senedir de pınar'ın organik sütünü alıyorum
3 kuruş fazla veriyorum ama içim rahat

Sen huzurla mutlulukla o eve yeniden gir, eski acıalrı silin bir kalemde ben başka bişi istemem. Ortada minnak odun var, yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…