Dert yok, Sohbet var.... :)

ben sinirlenince aglarim sinirimi aglayarak cikaririm....adam karsima gecmis agladigima cirkinlesme diyor böyle birsey olabilirmi ya?

lalcim bişey sorabilirmiyim?
açık yüreklilikle soruyorum, yanlış anlamayacağını bildiğim için

eşinin seni sevdiğinden emin misin?

mesela ben eşimi tanırım,
sinirlendiği zaman ne tepki verdiğini bilirim
bir şey söylerken şaka mı yaptığını ciddi mi olduğunu anlarım

ancak eşini çözemedim ben,
onu ancak sen bilirsin

problem degil madamiks....dile getirmeniz bile yeter

ben sinirlenince aglarim sinirimi aglayarak cikaririm....adam karsima gecmis agladigima cirkinlesme diyor böyle birsey olabilirmi ya?

Erkekler bizim gibi düşünmüyor ama gerçekten bu adamla işin zor canım bence bir süre ayrılmayı dene
Ben evliliğimin ilk yıllerında kantarla kavga ettik hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ağlamama sinirlendi elini duvara bir geçirdi hala elinin izi duruyor

Aynı şeyi ben de düşündüm ama soramadım :26:

yok efendim öyle şey
bir imza ile geçiştiremez(!)

gelinlik giymezsin ama hoş bir beyaz mini elbise alırız sana, taze çiçeklerden taç yaparız
kurtlarımızı dökeriz,

ikinci bahar bu

boru mu?

yok efendim öyle şey

gelinlik giymezsin ama hoş bir beyaz mini elbise alırız sana, taze çiçeklerden taç yaparız
kurtlarımızı dökeriz,

ikinci bahar bu

boru mu?

Boru mu denmez cok ayıp

Mini elbise de neymiş evli barklı koca kadın güzel beyaz bi döpiyes giyer yeter cok bile

Boru mu denmez cok ayıp

Mini elbise de neymiş evli barklı koca kadın güzel beyaz bi döpiyes giyer yeter cok bile

valla bizim bir arkadaş, önce gelinlik giydi, sonra rahat hoplayıp zıplamak için çok hoş dantel ağırlıklı bir mini elbise giydi
çok da hoştu

mini dedik, mikro demedik

tmm dizüstü de olur

artııııııııııııııııııııııııı; bakalım ben icazet verdim mi
ne o öyle dopiyes falan olur diyip kuzumun kanına giriyorsunuz

yok öyle dere görmeden paçaları kaldırmak havaya

Son düzenleme:

valla bizim bir arkadaş, önce gelinlik giydi, sonra rahat hoplayıp zıplamak için çok hoş dantel ağırlıklı bir mini elbise giydi
çok da hoştu

mini dedik, mikro demedik

tmm dizüstü de olur

ahahah şöyle bişi yeter ona çirkin zaten

öyle bi dil yarasi ki....

hic iyi anlarimiz gecmiyo degil...cok güzel vakit gecirebiliyoruz....
bu konuyu ben baskasindan okusaydim bende ayni seyi düsünürdüm sanirim ama söyle bi düsündügümde aslinda seviyor ama sinirlenince dilinin kemigi yok derler ya öyle iste...

bu olanlardan sonra gelip sariliyor....vazgec o zaman benden git davani ac bi dilekce yeterli diyorum ah keske öyle kolay olsaydi diyor....

Aynı şeyi ben de düşündüm ama soramadım :26:

işte ya öfke kontrolü ile ilgili bir problemi var
ya da

neyse ben bu konuda biraz daha yorumsuz kalma hakkımı kullanayım izninle

Bir süre uzak kalmanız iyi gelebilir aslında. Hatalarını belki senden uzaktayken görüp kendine çeki düzen verebilir. Böyle bir imkan yok mu?

Sen huzurla mutlulukla o eve yeniden gir, eski acıalrı silin bir kalemde ben başka bişi istemem. Ortada minnak odun var, yerim ben onu

O minnak odunun ben poposunu yerim. Yiyorum zaten ısırık içinde bırakıyorum poposunu. Nasıl gülüyor :)))

yok efendim öyle şey

kurtlarımızı dökeriz,

ikinci bahar bu

boru mu?

Mini elbise mi? Ha sen benden sıkıldın vurdurmak istiyorsun. Adam tayt giymeme bile sinir oluyor, kıskançlık tavanda, senin dediğine bak.
Bak hiç düşünmüyordum herhangi bir kutlama ya da farklı bir kıyafet günün anlamına uyacak, aklıma sokma ama yaaa

Boru mu denmez cok ayıp

Döpiyesi senin annen giysin tamam mı

Sen giriyorsun benim kanıma asıl, ben kutlama filan düşünmemiştim hiç ama istedim birden yaa

ahahah şöyle bişi yeter ona çirkin zaten

Eki Görüntüle 332012

Dedim ya annen giysin

Eki Görüntüle 332013

ben senden daha vicdanlıyım bak

Çok tatlıymış, beğendim ama straplez

Ben pataya yükleniyorum ama bugün pek bi uysal

Bi anda patlıycam

ben senin kanına falan girmiyorum,
eğri oturup 185324321542 doğru düşündükten sonra nikah tazelemenin yararlı olacağına kanaat getirir isek,
pek tabii ki de kutlayacağız yavru
sinirlendirme kına gecesi de yaptırırım

straplez olursa , şal alırsın sen de omzuna

ay dur hele o gün gelsin
buluruz,
istanbul'un altını üstüne getiririz

sen avrupa yakası'nı ben anadolu yakasını'nı

karameli de katarız araya

artııı+++++
ben de tayt giyemiyorum ama elbisede, özellikle de abiye olduğunda biraz gevşetmek zorunda kalıyor kuraları

hem ex'iin öyle yasak koyma, şart şurt sunma şansı falan yok
oyarım

Son düzenleme:

işte ya öfke kontrolü ile ilgili bir problemi var
ya da

neyse ben bu konuda biraz daha yorumsuz kalma hakkımı kullanayım izninle

sana söyle diyim...cevremizdekiler hep bu adam seni cok seviyor der....yani onlarin göz acisindan öyle...tabi hic kimse tartisma anina sahit olmadigi icin böyle düsünüyor ama tabi disi seni yakar ici beni yakar misali....

tartisma aninda kendini kaybediyor...ha bende sinirlenince cok fazla sakin bi insan olamiyorum tabiki ama ben hakaret etmem bagiririm yada kendi halimde aglarim...

Döpiyesi senin annen giysin tamam mı

Dedim ya annen giysin

Çok tatlıymış, beğendim ama straplez

Bi anda patlıycam

Bi bolero uydururz üstüne saten patla bana pataaaaa .D

o döpiyes kesin kantarın hoşuna gider bu tarz kıyafetleri çok beğenir ama hiçbir kuvvet bana böyle bir şey giydiremez öbür elbise de 17 yaşında mezuniyete giden kızlar gibi

gelinlik alıcaz sana tmm

Bi bolero uydururz üstüne saten patla bana pataaaaa .D

gelinlik alıcaz sana tmm

ay ne güzel olur valla...
ne eğleniriz valla

bizler de aynı renk giyinizir, nedimeler babında

evet dranasa gelinlik alcaz anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…