ben sinirlenince aglarim sinirimi aglayarak cikaririm....adam karsima gecmis agladigima cirkinlesme diyor böyle birsey olabilirmi ya?
problem degil madamiks....dile getirmeniz bile yeter
ben sinirlenince aglarim sinirimi aglayarak cikaririm....adam karsima gecmis agladigima cirkinlesme diyor böyle birsey olabilirmi ya?
lalcim bişey sorabilirmiyim?
açık yüreklilikle soruyorum, yanlış anlamayacağını bildiğim için
eşinin seni sevdiğinden emin misin?
mesela ben eşimi tanırım,
sinirlendiği zaman ne tepki verdiğini bilirim
bir şey söylerken şaka mı yaptığını ciddi mi olduğunu anlarım
ancak eşini çözemedim ben,
onu ancak sen bilirsin
Biliyorum canım...
Kıstır ben alışığım. "Tuta tuta tutulmayı öğrendim" ben :))
Sadece yatak odası takımı lazım. Evi dağıttığımızda yatak odasını anneme verdim. Yatağı bazayı filan attık ama diğer parçaları annemin odasına koyduk.
Geri alacak halim yok. Yenisi alınacak artık, sefam olsun, artık gözüme çirkin görünüyorlar zati
Daha neler DranasAynı adamla evleniyorum farkındaysan, komik olur giyersem
Düğün müğün yok, bi imza tamamdır. Ama evime beklerim buralara yolun düşerse. Tabii nihayete erebilirsek :)
yok efendim öyle şey
bir imza ile geçiştiremez(!)
gelinlik giymezsin ama hoş bir beyaz mini elbise alırız sana, taze çiçeklerden taç yaparız
kurtlarımızı dökeriz,
ikinci bahar bu
boru mu?
Boru mu denmez cok ayıp
Mini elbise de neymiş evli barklı koca kadıngüzel beyaz bi döpiyes giyer yeter cok bile
Onlar nasıl elbise öyle allah aşkına ıyy
Biliyorum canım...
Aynen senin gibiyim merak etme
Gerçekten üzücü. "Dil yarası" derler ya, kolay geçmez sahiden de. Bunu nasıl aşarsınız bilmem ama bu adam düzgün cümlelerle kendini ve sorunlarını anlatmayı becerebilirse bu evlilik ayakta durur. Böyle devam ederse de çok pişman olur, ama geç olur. Ayıp yaa. Kocaman insanlarız, nasıl bu kadar kolay kalp kırabiliyoruz anlayamıyorum ben!
lalcim bişey sorabilirmiyim?
açık yüreklilikle soruyorum, yanlış anlamayacağını bildiğim için
eşinin seni sevdiğinden emin misin?
mesela ben eşimi tanırım,
sinirlendiği zaman ne tepki verdiğini bilirim
bir şey söylerken şaka mı yaptığını ciddi mi olduğunu anlarım
ancak eşini çözemedim ben,
onu ancak sen bilirsin
Aynı şeyi ben de düşündüm ama soramadım :26:
haaaaaaaaaaaaOnlar nasıl elbise öyle allah aşkına ıyy
öyle bi dil yarasi ki....
hic iyi anlarimiz gecmiyo degil...cok güzel vakit gecirebiliyoruz....
bu konuyu ben baskasindan okusaydim bende ayni seyi düsünürdüm sanirim ama söyle bi düsündügümde aslinda seviyor ama sinirlenince dilinin kemigi yok derler ya öyle iste...
bu olanlardan sonra gelip sariliyor....vazgec o zaman benden git davani ac bi dilekce yeterli diyorum ah keske öyle kolay olsaydi diyor....
Sen huzurla mutlulukla o eve yeniden gir, eski acıalrı silin bir kalemde ben başka bişi istemem. Ortada minnak odun var, yerim ben onu
yok efendim öyle şey
bir imza ile geçiştiremez(!)
gelinlik giymezsin ama hoş bir beyaz mini elbise alırız sana, taze çiçeklerden taç yaparız
kurtlarımızı dökeriz,
ikinci bahar bu
boru mu?
Boru mu denmez cok ayıp
Mini elbise de neymiş evli barklı koca kadıngüzel beyaz bi döpiyes giyer yeter cok bile
valla bizim bir arkadaş, önce gelinlik giydi, sonra rahat hoplayıp zıplamak için çok hoş dantel ağırlıklı bir mini elbise giydi
çok da hoştu
mini dedik, mikro demedik
tmm dizüstü de olur
artııııııııııııııııııııııııı; bakalım ben icazet verdim mi
ne o öyle dopiyes falan olur diyip kuzumun kanına giriyorsunuz
yok öyle dere görmeden paçaları kaldırmak havaya
Ben pataya yükleniyorum ama bugün pek bi uysal
haaaaaaaaaaaa
dranas gelinlik giyecek, anlaşıldı
Mini elbise mi? Ha sen benden sıkıldın vurdurmak istiyorsun. Adam tayt giymeme bile sinir oluyor, kıskançlık tavanda, senin dediğine bak.
Bak hiç düşünmüyordum herhangi bir kutlama ya da farklı bir kıyafet günün anlamına uyacak, aklıma sokma ama yaaa
Döpiyesi senin annen giysin tamam mı
Sen giriyorsun benim kanıma asıl, ben kutlama filan düşünmemiştim hiç ama istedim birden yaa
Dedim ya annen giysin
Çok tatlıymış, beğendim ama straplez
Bi anda patlıycam
işte ya öfke kontrolü ile ilgili bir problemi var
ya da
neyse ben bu konuda biraz daha yorumsuz kalma hakkımı kullanayım izninle
Döpiyesi senin annen giysin tamam mı
Dedim ya annen giysin
Çok tatlıymış, beğendim ama straplez
Bi anda patlıycam
o döpiyes kesin kantarın hoşuna gider bu tarz kıyafetleri çok beğenir ama hiçbir kuvvet bana böyle bir şey giydiremez öbür elbise de 17 yaşında mezuniyete giden kızlar gibi
Bi bolero uydururz üstüne satenpatla bana pataaaaa .D
gelinlik alıcaz sana tmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?