Dert yok, Sohbet var.... :)

bu yoğunluk bayram yoğunluğu değil mi??

valla yalan yok benimde panik anlarında rezil olduğum çoktur

Günaydın cnm. Yavaş yavaş gidersin ama sabah vakitli cık, yollar kalabalık dikkat et tmm mı?

Günaydın kızlar, yarın arefe ama bnm icimde hiiiç heyecan yok yahu. Sanki bana bayram gelmeyecekmiş gibi.

Hatta bir türkü dolandı dilime Bayram gelmiş neyime

Günaydın kızlar, yarın arefe ama bnm icimde hiiiç heyecan yok yahu. Sanki bana bayram gelmeyecekmiş gibi.

Hatta bir türkü dolandı dilime Bayram gelmiş neyime

Niye böyle düşünüyorsun ki canım bk bizim de maaşımızdan dönerlerimiz kesiliyormuş ne olacağı belli değil ama ben hiç kafaya takmıyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar, yarın arefe ama bnm icimde hiiiç heyecan yok yahu. Sanki bana bayram gelmeyecekmiş gibi.

Hatta bir türkü dolandı dilime :d bayram gelmiş neyime :d

aman amaaaaannn garibeeeeemmm

Günaydın tatlım...benim de heyecanım yok,aklım reklamlardaki "nerde o eski bayramlar" diyen amca geldi

Bayram ziyaretleri

Niye böyle düşünüyorsun ki canım bk bizim de maaşımızdan dönerlerimiz kesiliyormuş ne olacağı belli değil ama ben hiç kafaya takmıyorum

Yok canım benm maaşta değilim, bi kılıf bulurlar bulmasalar da umrumda değil o.

İçim sıkkın yahu.

aman amaaaaannn garibeeeeemmm

Günaydın tatlım...benim de heyecanım yok,aklım reklamlardaki "nerde o eski bayramlar" diyen amca geldi

Bayram ziyaretleri

hahahha nerdeeeeeeee

Günaydııınnn....
2 yumurtamu bir dilim peynirimi yedim...
bir küçük muzlu süt içtim geldiiimmmm...
kazan adliyedeki hatun bilirkişi ücretimi bugün öderse mutlu oliciimmm...zira bu erken maaş olayı beni boziirr...
extraya ihtiyacım var....offff...

günaydın kızlar.. neler yaptınız ben yokken.. aklım kalmadı desem yalan..
hatta adliyede işim bittiğinde saate baktım 15.30.. eee kuruma dönsem mesai bitecek eve döndüm tabi..

bana biri özet yapabilir mi lütfeeeen:))

asude resim eklemedi mi? yoksa ekleyip sildi mi hımm???

Afiyet olsun minik kurbağam, ben de bayramdan sonra başlıycam et süt yumurta işine :d

Erken maaş olayını ben görmezden geldim

Asudenin arka sayfada özeti var şeker

Günaydın Bacılarrr:)

ya dün akşam şokk oldum yaaaaaaa:)

hani zırıl zırıl ağlıcaktım ama ortamı bozmiyim dedim

günaydın kedicik...

Asude özet yapmıştı,az geriye dön istersen

Günaydın kızlar

@dranas
canım bence de aramaman daha hayırlı olmuş. gerçekten ilgisi varsa beklicektir zaten, sana saygı duyması gerekir. Yola erken çık ve lütfen çok dikkatli git. Geç olsun, temiz olsun. Biz de geçen sene Adana'ya gitmiştik, arefe günü çıktık yola. Çift şöför 10 saatte gittik geze toza. Yorulduğun yerde çek kenara iç kahve temiz hava al canım. Yolun da farın da açık olsun

@asude
sen gitttikçe kendini aşıyorsun, sana diyecek laf bulamıyorum. züppersin bebişim

@beti
ben akşam peynir tabağı yaptım kendime onu hüplettim. Sabah da yağsız sütlü müsli. Bakalım Allahtan hayırlısı

@elmayra
para dediğin ne ki? bugün varrrrrrrrrrr yarın yok....

@saraykedisi
ihmal etme avukat hanım bizleri. topiğe bir tane ağırbaşlı hatun gerek

@dolunay
hayırdır??

Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum;

Bugünki ruh halimin maaşla, memurlarla, para ile ilgisi yoktur....

Dün bir sinir fırtınası idi geldi gecti

evlilik yıl dönümümüzde eşim vardiyada çalışıyordu
dün nihayet vardiyası bitti,eve bi gittim bizimki uyanmış

yemek yapmış(ilk kez)güllerle süslemiş sofrayı....bide şarap almış
kızlar nasıl duygulandığımı anlatamam...

bildiğiniz prenses gibi hissettim kendimi...meğer
iş yoğunluğundan çok ihmal etmişiz birbirimizi...

hediye alamadım ama diye bide mahçuptuşaka yollu ,merak etme aşkım bi ara alırsın dedim

yaaa hayatımın en büyük hediyesi sensin be adammm hala anlayamadınmı:)

kızlar hepinize kocişlerinizle ömür boyu mutuluklar dilerim

günaydın kızlar,

hepiğize diyecek 2 çift kelamım olur elbet ama sabah geciktim diye sinirlenen yönetici çok pis iş kitledi, tam bir angarya..

ama beni yıldırabilir mi? hayır.. şimdi çabucak halleder, arağıza dönerim. ben yokken bol bol konuşun canlarım

(ya şunu yazmadan geçemeyeceğim, elmayra sadece canım sıkkın yazmış, hepiniz niye olayı paraya bağlayıp beni gülme krizine sokuyosunuz sevdiceklerim, kızcağız dün memur maaşına taktı diye, hayatının merkezine koymadı değil mi bu olayı )

Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum;

Bugünki ruh halimin maaşla, memurlarla, para ile ilgisi yoktur....

Dün bir sinir fırtınası idi geldi gecti

bu durumda ben yanlış anladım canım kusura bakma.
için neden sıkkın???

çocukken çok hastalanırdım.. hayatım iğne yemekle geçti diyebilirim..

hala da direncim zayıftır malesef..

neyse ben hasta olup evde yatınca ya da iyileşmeye dönüp de annem beni iğne yaptırmaya götürdüğünde sokaktaki çocuklar da hep dağılırdı..itiraf etmeliyim bu bi yandan hoşuma giderdi..

şimdi asude'nin özetini okuyunca o günlere gittim ama bu sefer hoşuma gitmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…