Dert yok, Sohbet var.... :)

Erkek avukat olmak farklı bir şey canım bu bahsettiğin şeyler eşimin çalışma tarzına cuk oturuyor

aman Allah korusun. bir telefon icin. siz k.v faktörünü astiniz. hem azicik teknolojiden uzak durun. basbasa vakit gecirin. belki cok cok daha iyi olacak.

radyasyon radyasyon nereye kadar.

yok o bölümü aştık.
bb getiriyor bana. da...
öncesinde dediği "telefonlar kendi kendine bozulmazlar", sonrasnda dediği "para senin nerde istersen orda harca"
en sonunda dediği (bb kullanımı için gereken bis açılımı için) "nefret ediyorum senin şirketinin bu insanları kullanma huyuna. madem şirket için kullanyorsun ne diye vermiyor parasını" lafını yediremediğimdennnn,
saatlerdir maille restleşiyoruz.

"en son ben ona sen beni şirket çaycısı sanıyorsun herhalde" dedim
o bana "o zaman şirketin ödesin cepten niye salakça para veriyoruz şirket maillerin için" dedi
ben de "benim şirketim seninki gibi global değil naparsın, senin gibi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bir yönetici de değil kendi halimde birim yöneticisiyim işte" dedim

aptalca yerlere gidiyor konu yanii..
...tık, sıvıyoruz anlayacağınız.
herkes son sözü söylemek için devam ettiriyor bu aptalca konuşmayı

ben simdi cikmaliyim... hoscakalin....

izine gidecek ya da haftasonu foruma gelemeyecek arkadaslarim, simdiden bayramini kutlarim.

aileniz ve sevdiklerinizle Hayirli Bayramlar gecirmenizi dilerim.

Sevgiler.

(cor official oldu sanirim )

kalaniyla da c.tesi ya da pazar bayramlasiris artikin.

öpüyorum.

adliyeler de perşembeye kadar tatil

Allah korusun yav.. deme öyle adliye madliye.. korkuyorum..

nöbetçi mahkemeler vardır elbet. ağır cezaya falan bakan.

hastaneden randevu almaya üşenip hastanelerin acilinden giriş yapanlar gibi biz de nöbetçi mahkemeye giriş yaparız, oolmaz mıııı

ya ama ben adımı falan söyledim. yani kimse niye hoşgeldin vesaire demediki

Hoşcakal cnm...............

nacizane....

senin bir sonraki mailin

SENI SEVIYORUM

olsa

ben de meslegimi cok cok seviyorum... hos kime söylesem "senin erkek mesleginde ne isin var!!" diyorlar ya. ben de sinir oluyorum. nedense bizi oto tamircisi, makine ustasi gibi saniyorlar. neyse he he diyip gecmek en güzeli.

meslegin ne ki?

ben bunu çok eskiden de düşünüyordum canım,hani kendi çocuğumla büyüyecek bir öksüz yetim yavruyu da sahip çıkmayı...

ama benim anne olmam imkansız değil,umudum var yani..

ben bile daha anne olmadan korkuyorsan sizin korkmanız çok doğal canım...allah sizi birbirinize bağışlasın

Kızlar ben saçımı perma yaptırmak istiyorum sizce ankara'da iyi bir yer var mı
Bir kere üniversitede yaptırmıştım çok güzel olmuştu ama yıllar oldu yaptırmayalı

Kızlar ben saçımı perma yaptırmak istiyorum sizce ankara'da iyi bir yer var mı
Bir kere üniversitede yaptırmıştım çok güzel olmuştu ama yıllar oldu yaptırmayalı

perma riskli iş ya . çok iyi birini bulman lazım. çoğu kişi yaptrıdığına pişman oluyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…