Dert yok, Sohbet var.... :)

o da ögrenci ben de kacsa da su, anca kasinti yapar.

üstelik ayri ülkelerdeyiz

valla tebrik ediyorum.. ben başaramazdım..(başaramadım da zaten) hem o kadar uzun süre ilişki sürdürmeyi hem de ayrı ülkelerde bir ilişki sürdürmeyi.. Allah yardımcınız olsun..

eşimle tanıştıktan tam 1 sene sonra nişanlandık, 2 seneyi doldurmadan evlendik.. eşimle tanışmadan önce 1 sene kimse yoktu hayatımda.. ondan önce de üni.deki.. ayrı şehirler.. ilişkide bir gelişme bir aşama olmaması filan olumsuz etkiledi..(iyi ki olmamış)

noreciiimmmm canim benim simdi geldim ofise...bugün 15 dakika gec kaldim patron hemen laf soktu canim sikildi....

sıkma canını patronların hepsi aynı....

ben dilek tutucam kızlar, alarmı ayarladım Bugünü yaşamak bi insan için mucizeymiş diyodu radyo bu sabahü tutalım bakalım

yüzyılda bir olurmuş,bende mi dilek tutsam

biz eşimle 3 saatlik mesafeden 2 seneye yakın sürdürdük ama cidden çok zor birşey...

Yanlış anlaşılmaların haddi hesabı yoktu

Bende artık sevemem derken kara böcüğüm çıktı karşıma,onun öncesinde 3 sene hayatıma kimseyi almamıştım

evet haklisin...neyse ya...sen isi´ne zaman birakiyorsun?

canım benim ihbar sürem normalde kasım 13'de doluyor.

ama benim müdür biraz bekle diyip duruyor niye bekleyeceksem anlamadım :44:

ama kasım sonu inşallah...

Son düzenleme:
canım benim ihbar sürem normalde ayın kasım 13'de doluyor.

ama benim müdür biraz bekle diyip duruyor niye bekleyeceksem anlamadım :44:

ama kasım sonu inşallah...

hayirlisi olsun bakalim...neden birakiyordun isi sen?

evden bize eslik edebilecekmisin?

biz evlenene kadar hemen her gün birlikteydik.. sadece 1 ay ayrı kaldık onun işi gereği ki o 1 ay boyunca neredeyse her gün kavga ettik :))

eşimden önce kimse bende evlilik isteği uyandırmamıştı.. ama onunla tanıştığım gün evleneceğimi hissetmiştim.. bu gerçekten güzel bir duygu..

hayirlisi olsun bakalim...neden birakiyordun isi sen?

evden bize eslik edebilecekmisin?

valla birkaç neden var ama en önemlisi kayınvalide ve kayınpedermin bizi habire sömürmesi (iki kişi çalışıyoruz diye)

maalesef canım evde pc yok,istemiyorum da açıkçası...

güzelmiş....ben de eşimden önce evliliğe çok soğuktum...evlilik çok zor ama bir o kadar da güzel

allah bozmasın canım....

biz ççok ayrı kaldık, uzun mesafede yürüttük hep eşimin işi dolayısıyla.
ama sorun yaşamadık, yaşasaydık zaten şu anda da zorlanırdık sanırım.
karşılıklı anlayışla çözdük ama özlemek zor gerçekten. güzel ama zor.
ben de eşimi gördüğümde ilk defa bütün kariyer planlarını silip, bu adam senin hayatının erkeği kızım demiştim.

evet uzak olmanın en güzel yönü özlemek sanırım...özleyip sonra karşında bulmak

telefonda tartışırdık mesela bir konuda sonra yüzyüze gelince konuşuruz derdik ama yüzyüze gelince tartışma falan kalmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…