- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
adliyeler de dolu olurmu acaba?
Bencede seneyede aynı şey olacak
12.12.12 de saat 12:12 de :)) ben pasabeyin kulagina karsuyu kacirayim
nese saka bi yana..
bizim icin daha 3-4 sene var...
Şimdiden kaçır kar suyunuhazırlansın yavsş yavaş demi
o da ögrenci ben de kacsa da su, anca kasinti yapar.
üstelik ayri ülkelerdeyiz
o da ögrenci ben de kacsa da su, anca kasinti yapar.
üstelik ayri ülkelerdeyiz
noreciiimmmm canim benim simdi geldim ofise...bugün 15 dakika gec kaldim patron hemen laf soktu canim sikildi....
ben dilek tutucam kızlar, alarmı ayarladımBugünü yaşamak bi insan için mucizeymiş diyodu radyo bu sabahü tutalım bakalım
valla tebrik ediyorum.. Ben başaramazdım..(başaramadım da zaten) hem o kadar uzun süre ilişki sürdürmeyi hem de ayrı ülkelerde bir ilişki sürdürmeyi.. Allah yardımcınız olsun..
Eşimle tanıştıktan tam 1 sene sonra nişanlandık, 2 seneyi doldurmadan evlendik.. Eşimle tanışmadan önce 1 sene kimse yoktu hayatımda.. Ondan önce de üni.deki.. Ayrı şehirler.. Ilişkide bir gelişme bir aşama olmaması filan olumsuz etkiledi..(iyi ki olmamış)
sıkma canını patronların hepsi aynı....
evet haklisin...neyse ya...sen isi´ne zaman birakiyorsun?
Kızlar günaydın sabah hoca burdaydı giremedim
canım benim ihbar sürem normalde ayın kasım 13'de doluyor.
ama benim müdür biraz bekle diyip duruyor niye bekleyeceksem anlamadım :44:
ama kasım sonu inşallah...
biz eşimle 3 saatlik mesafeden 2 seneye yakın sürdürdük ama cidden çok zor birşey...
Yanlış anlaşılmaların haddi hesabı yoktu
Bende artık sevemem derken kara böcüğüm çıktı karşıma,onun öncesinde 3 sene hayatıma kimseyi almamıştım
hayirlisi olsun bakalim...neden birakiyordun isi sen?
evden bize eslik edebilecekmisin?
biz evlenene kadar hemen her gün birlikteydik.. sadece 1 ay ayrı kaldık onun işi gereği ki o 1 ay boyunca neredeyse her gün kavga ettik :))
eşimden önce kimse bende evlilik isteği uyandırmamıştı.. ama onunla tanıştığım gün evleneceğimi hissetmiştim.. bu gerçekten güzel bir duygu..
biz evlenene kadar hemen her gün birlikteydik.. sadece 1 ay ayrı kaldık onun işi gereği ki o 1 ay boyunca neredeyse her gün kavga ettik :))
eşimden önce kimse bende evlilik isteği uyandırmamıştı.. ama onunla tanıştığım gün evleneceğimi hissetmiştim.. bu gerçekten güzel bir duygu..
biz ççok ayrı kaldık, uzun mesafede yürüttük hep eşimin işi dolayısıyla.
ama sorun yaşamadık, yaşasaydık zaten şu anda da zorlanırdık sanırım.
karşılıklı anlayışla çözdük ama özlemek zor gerçekten. güzel ama zor.
ben de eşimi gördüğümde ilk defa bütün kariyer planlarını silip, bu adam senin hayatının erkeği kızım demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?