Dert yok, Sohbet var.... :)

bize veda edeceksin yani...o sömürmeler yok mu ah ah....

senin durumun apayrı sweet.. herkesin harcı değil..
ama evlilik öncesinde zorluk farklı.. çünkü ilişkide belirsizlik var.. tam bir bağ yok. aile değilsin.. kendini güvende hissetmiyorsun..

saat 11 11

ama evlilik öncesinde zorluk farklı.. çünkü ilişkide belirsizlik var.. tam bir bağ yok. aile değilsin.. kendini güvende hissetmiyorsun..

saat 11 11

benim durumum vahim canım inş şu iki yıllık süreç son ayrılığımız olur

oh toplanti bitti sonunda.

Eyvahhhh durumlar zor desene hayorlısı olsun canım ya

5 yildir alistim bu duruma. Cok tesekkürler insallah hayirlisi olur.

cok sagol kedicim. bizim icin de zor, ve biz 5 yili bu sekilde tamamladik. önce farkli sehirler 2 yil kadar, son 3 yildir da farkli ülkelerdeyiz. ama son 1.5 yildir ikimiz de avrupadayiz. Bu yüzden daha sik görüsebiliyoruz 3-4 ayda bir enazindan :)

özlemek güzel, hatta ben özlemeye o kadar alistim ki, yan yana geldigimiz de 1 haftadan fazla olursa ben bunaliyorum

kızlar bir yandan işleri toparlıyorum, bir yandan sizleri okuyorum, bir yandan derdim var da action var mı ona bakıyorum.
hava kapalı depresif modum açıldı.
bir huzura ersem de size kavuşsam diye bekliyorum.

dranas canım müsait olunca bir yazsan akşam neler oldu?

betim sesin soluğun çıkmıyor? hayırdır bebeğim???

Son düzenleme:
amin ablacım inşallah, beni çok iyi anlıyorsun sen. 11.11 de duamı ettim artık tutsun bari

insallah kabul olur canim...

beti dün biraz gergindi, bugün gelecegini söylemisti ama...

günaydın canım.. nasıl geçti dün akşam?

hosgeldin dranasim...nasilsin?aksam kontese gittinmi?nasil gecti?

günaydın canım,naber nasılsın ????

Akşam gittim kızlar eltimde vardı çocuklarla aslında kızım için iyi oldu kuzenleriyle baya eğlendi.
Kayınvalidem envayi çeşit yemek hazırlamıştı ama garip bir şey sanki beş yıl onlarla yaşamamışım ilk defa misafirliğe gitmişim gibi gergindim. Babası rakı açtı annesi şarap ne alaka anlamadım özel bir gün falan da değildi ben zaten pek içmedim içkiyle aram yoktur bir kadeh şarap içtim. Kayınvalidem bana hediye bluz almış ama xs beden ben m giyiyorum bu bana küçük gelir dedim zayıflayınca giyersin dedi ne alaka anlamadım göz var nizam var o bluzun bana olmayacağı bariz belli. Yanlız iyi ki telefonumu sessizde unutmuşum iş yerinde sessize alıyorum unutmuşum sesini açmayı bilkentli aramış sonra mesaj atmış çantamdaydı bizimkinin yanında arasaydı heralde orada olay çıkarırdı. Bir ara yanlız kaldık boşanmayla ilgili konuştuk şunu anladım hala ona döneceğime dair ümidi var ama gerçekten dün akşam düşüncelerimi çok zorladım bu kararımın bilkentliyle ilgisi de yok ama ben eşimin hala beni o sokakta bıraktığı geceyi o kadınla olan ilişkisini asla unutamam eşimin de değişeceğini zannetmiyorum bu arada eltim bir ara uygun bir ortamda kulağıma fısıldadı o kadından ayrılmış beni aldattığı üniversiteden arkadaşından bana bir de evleneceğim diyordu

Olur canım merak etme sen bir şekilde yürür devam eder ilişkiniz

amin ablacım inşallah, beni çok iyi anlıyorsun sen. 11.11 de duamı ettim artık tutsun bari

İnşallah fıstığım son bulsun bu ayrılıklar demi,her iki tarafta yıpranıyor çünkü kolay değil herşeyle mücadele ediyorsun tek başınla..

Bizde kaldık diyordum ya hem anne hem baba oldum kızıma 2 sene boyunca..

İlla ekşın arıyon ha varmı bariiii bugün sessiz sakin topikler

saat 11 11

bilmem biz de biraz daha farkli. o, hayatimda ki en net seylerden biri. kavga da etmis olsak, küsmüs de olsak... sanirim, sevgi ask ve aliskanliklar bütünü.

hatta sali aksami tartismistik, carsamba is epey uzadi, persembe sabahtan küstük. ikimizin de moralleri 0 di. ama ögleden sonra yine canim cicim e döndük :))

bizim suan ki en büyük kavgamiz güc gösterisi yapmak.

ben inatci, dedigim dedik biriyim. bir de hep istedigim oldu. o ise erkek-reis modunda. bazen bana karismaya calisir iste o zaman ben cok fena saldiririm.

:)

Selam yavru kuşlar, gecmişi okuyup geliyorum hemen

dranascım senin kocanı bi pataklayasım var, ayrılcak tabi napcaktı o kadınla seni üzdüğü yetmedi mi

Gergin olman normal tabi,k.validen niye öyle küçük benden almışki bluzu belkide fark etmemiş olabilir...İyiki sessizde kalmış telefonun dediğin gibi tatsızlık çıkabilirdi orada...Eşin demekki hala ayrılmak niyetinde değil belkide son bir şans bekliyor senden..

evet.. tahmin ettiğim gibi.. bu yemek aslında sizi bir araya getirmek ve boşanma ile ilgili fikrinizi bir kez daha düşünmenizi sağlamak için tertip edildi kontes tarafından..

seni sokakta tek başına bırakmasına çok alındın ama, orada ailen vardı ona güvenmişti.. sanmıyorum ailen olmasaydı seni orada bıraksın.. elbette bu da yanlış ama önemli olan aldatmasıyla ilgili hissettiklerin..

enine boyuna düşün taşın kaşın öyle kararını ver dranasım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…