valla birkaç neden var ama en önemlisi kayınvalide ve kayınpedermin bizi habire sömürmesi (iki kişi çalışıyoruz diye)
maalesef canım evde pc yok,istemiyorum da açıkçası...
güzelmiş....ben de eşimden önce evliliğe çok soğuktum...evlilik çok zor ama bir o kadar da güzel
allah bozmasın canım....
biz ççok ayrı kaldık, uzun mesafede yürüttük hep eşimin işi dolayısıyla.
ama sorun yaşamadık, yaşasaydık zaten şu anda da zorlanırdık sanırım.
karşılıklı anlayışla çözdük ama özlemek zor gerçekten. güzel ama zor.
ben de eşimi gördüğümde ilk defa bütün kariyer planlarını silip, bu adam senin hayatının erkeği kızım demiştim.
bize veda edeceksin yani...o sömürmeler yok mu ah ah....
evet canım maalesef...ama arada ordan burdan girmeye çalışırım
senin durumun apayrı sweet.. herkesin harcı değil..
ama evlilik öncesinde zorluk farklı.. çünkü ilişkide belirsizlik var.. tam bir bağ yok. aile değilsin.. kendini güvende hissetmiyorsun..
saat 11 11
Birsens bir günaydın yok mu???
benim durumum vahim canıminş şu iki yıllık süreç son ayrılığımız olur
Eyvahhhh durumlar zor desene hayorlısı olsun canım ya
valla tebrik ediyorum.. ben başaramazdım..(başaramadım da zaten) hem o kadar uzun süre ilişki sürdürmeyi hem de ayrı ülkelerde bir ilişki sürdürmeyi.. Allah yardımcınız olsun..
eşimle tanıştıktan tam 1 sene sonra nişanlandık, 2 seneyi doldurmadan evlendik.. eşimle tanışmadan önce 1 sene kimse yoktu hayatımda.. ondan önce de üni.deki.. ayrı şehirler.. ilişkide bir gelişme bir aşama olmaması filan olumsuz etkiledi..(iyi ki olmamış)
biz ççok ayrı kaldık, uzun mesafede yürüttük hep eşimin işi dolayısıyla.
ama sorun yaşamadık, yaşasaydık zaten şu anda da zorlanırdık sanırım.
karşılıklı anlayışla çözdük ama özlemek zor gerçekten. güzel ama zor.
ben de eşimi gördüğümde ilk defa bütün kariyer planlarını silip, bu adam senin hayatının erkeği kızım demiştim.
İnşallah swetcimmm son olur bu ayrılığınız bizlerde yaşadık ya çokkkkkkkkkk iyi anlıyorum seni kolay değil tabi
amin ablacım inşallah, beni çok iyi anlıyorsun sen. 11.11 de duamı ettim artık tutsun bari
kızlar bir yandan işleri toparlıyorum, bir yandan sizleri okuyorum, bir yandan derdim var da action var mı ona bakıyorum.
hava kapalı depresif modum açıldı.
bir huzura ersem de size kavuşsam diye bekliyorum.
dranas canım müsait olunca bir yazsan akşam neler oldu?
betim sesin soluğun çıkmıyor? hayırdır bebeğim???
günaydın canım.. nasıl geçti dün akşam?
hosgeldin dranasim...nasilsin?aksam kontese gittinmi?nasil gecti?
günaydın canım,naber nasılsın ????
oh toplanti bitti sonunda.
5 yildir alistim bu duruma. Cok tesekkürler insallah hayirlisi olur.
cok sagol kedicim. bizim icin de zor, ve biz 5 yili bu sekilde tamamladik. önce farkli sehirler 2 yil kadar, son 3 yildir da farkli ülkelerdeyiz. ama son 1.5 yildir ikimiz de avrupadayiz. Bu yüzden daha sik görüsebiliyoruz 3-4 ayda bir enazindan :)
özlemek güzel, hatta ben özlemeye o kadar alistim ki, yan yana geldigimiz de 1 haftadan fazla olursa ben bunaliyorum
amin ablacım inşallah, beni çok iyi anlıyorsun sen. 11.11 de duamı ettim artık tutsun bari
kızlar bir yandan işleri toparlıyorum, bir yandan sizleri okuyorum, bir yandan derdim var da action var mı ona bakıyorum.
hava kapalı depresif modum açıldı.
bir huzura ersem de size kavuşsam diye bekliyorum.
dranas canım müsait olunca bir yazsan akşam neler oldu?
betim sesin soluğun çıkmıyor? hayırdır bebeğim???
senin durumun apayrı sweet.. herkesin harcı değil..
ama evlilik öncesinde zorluk farklı.. çünkü ilişkide belirsizlik var.. tam bir bağ yok. aile değilsin.. kendini güvende hissetmiyorsun..
saat 11 11
Akşam gittim kızlar eltimde vardı çocuklarla aslında kızım için iyi oldu kuzenleriyle baya eğlendi.
Kayınvalidem envayi çeşit yemek hazırlamıştı ama garip bir şey sanki beş yıl onlarla yaşamamışım ilk defa misafirliğe gitmişim gibi gergindim. Babası rakı açtı annesi şarap ne alaka anlamadım özel bir gün falan da değildi ben zaten pek içmedim içkiyle aram yoktur bir kadeh şarap içtim. Kayınvalidem bana hediye bluz almış ama xs beden ben m giyiyorum bu bana küçük gelir dedim zayıflayınca giyersin dedi ne alaka anlamadım göz var nizam var o bluzun bana olmayacağı bariz belli. Yanlız iyi ki telefonumu sessizde unutmuşum iş yerinde sessize alıyorum unutmuşum sesini açmayı bilkentli aramış sonra mesaj atmış çantamdaydı bizimkinin yanında arasaydı heralde orada olay çıkarırdı. Bir ara yanlız kaldık boşanmayla ilgili konuştuk şunu anladım hala ona döneceğime dair ümidi var ama gerçekten dün akşam düşüncelerimi çok zorladım bu kararımın bilkentliyle ilgisi de yok ama ben eşimin hala beni o sokakta bıraktığı geceyi o kadınla olan ilişkisini asla unutamam eşimin de değişeceğini zannetmiyorum bu arada eltim bir ara uygun bir ortamda kulağıma fısıldadı o kadından ayrılmış beni aldattığı üniversiteden arkadaşından bana bir de evleneceğim diyordu
Akşam gittim kızlar eltimde vardı çocuklarla aslında kızım için iyi oldu kuzenleriyle baya eğlendi.
Kayınvalidem envayi çeşit yemek hazırlamıştı ama garip bir şey sanki beş yıl onlarla yaşamamışım ilk defa misafirliğe gitmişim gibi gergindim. Babası rakı açtı annesi şarap ne alaka anlamadım özel bir gün falan da değildi ben zaten pek içmedim içkiyle aram yoktur bir kadeh şarap içtim. Kayınvalidem bana hediye bluz almış ama xs beden ben m giyiyorum bu bana küçük gelir dedim zayıflayınca giyersin dedi ne alaka anlamadım göz var nizam var o bluzun bana olmayacağı bariz belli. Yanlız iyi ki telefonumu sessizde unutmuşum iş yerinde sessize alıyorum unutmuşum sesini açmayı bilkentli aramış sonra mesaj atmış çantamdaydı bizimkinin yanında arasaydı heralde orada olay çıkarırdı. Bir ara yanlız kaldık boşanmayla ilgili konuştuk şunu anladım hala ona döneceğime dair ümidi var ama gerçekten dün akşam düşüncelerimi çok zorladım bu kararımın bilkentliyle ilgisi de yok ama ben eşimin hala beni o sokakta bıraktığı geceyi o kadınla olan ilişkisini asla unutamam eşimin de değişeceğini zannetmiyorum bu arada eltim bir ara uygun bir ortamda kulağıma fısıldadı o kadından ayrılmış beni aldattığı üniversiteden arkadaşından bana bir de evleneceğim diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?