Dert yok, Sohbet var.... :)

kontes laf vuramayinca, hediye olayiyla isi yürütmüs galiba :) 10 tl de süper.. kizin ceyizine saklasin

telefonun sessizde olmasi da isabet olmus canim ya, yoksa hic sebep yokkken, ellerine koz vermis olurdun.

bayram tatile neden gittin diye bir konu acildi mi?

Ben doktora gittim şeker sabah. Kontrol vardı o yüzden geciktim.

Eee bunun icin mi caırmıslar, konuşmadı mı kantar seninle... Herkes ne kadar large yahu; adam seni aldattı boşanıyorsunuz, hickimsenin ağzını bıcak acmıyor. :26:

evet telin sessizde olması senin lehine olmuş bu güzel...

hediyeler,harçlıklar göz boyamak için mi acaba???

aldatılma...kimsenin unutmayacağı birşey...allah düşmanıma yaşatmasın ama sen kararlı mısın hala boşanmakta??

gecmis olsun canim.

Saol tatlım

salı mı, bizim buluşma günümüz

Aaa ivet. Ben onu tamamen unuttum :S Öğleden sonra gitmem herhalde ya da napsam bilemedim çarşamba giderim.

valla benden de al o kadar,benimkilerde adetle gitmiyor..çok sevdiler beni olmaz olasıcalar

kontrole gitmem lazım ama korkuyorum :18:

Gitsene yahu, korkma allah korusun ilerde pişman olursun minik kurbağa. İhmal etme yımırtaları

Beni suçluyor tam söylediklerini yazamadım ben ona ilgisiz davranmışım
Beni çok sevdiğini söyledi süreklli aklında ben ve kızım varmışım
O akşam orada annem olmasa da bırakırdı eminim sinirlendiğinde gözü dönüyor
Kayınvalidem hiç konusunu açmadı açmamasına sevindim onun bilimli konuşmalarına oldum olası tahammül edemem
Bir de varya benden şüpheleniyor hayatımda birinin olduğunu düşünüyor açık açık söylemedi ama ben öyle hissettim
mesela eve geldim eve gidince ara demişti salak kafam ondan önce bilknetliyi aradım yemekteydim falan dedim sessizde kalmış dedim ben kiminle yemekteydin dedi ona da sinirlendim altı üstü iki gündür konuşuyoruz ki ortada birşey yok zaten olamaz da bana soru soruyor sinirlendim o ara eşim aradı telefonu kapattıktan sonra aradım bu saatte kiminle konuşuyorsun dedi annemle konuşuyordum dedim annen köyde değil mi orada cep çekmez dedi ben de artık eve telefon bağlatmış oradan aradım dedim ayak üstü on tane yalan söyledim sanki şüphelendi gibi geldi ya da ben öyle hissediyorum bilmiyorum bu arada boşanma süreci de çok yaklaştı ya hayırlısı bakalım

Açıldı tabi ama kayınvalidem çok ustaca konuşur laf arasında laf soktu öyle açık açık içindekileri söylemez ama tınlayan kim
10 tl yine iyi verdi eltimin beşe giden oğlu var ona aylık 5 tl veriyor hatta bir kerer babaanne iki aydır harçlığımı vermiyorsun dedi kadın çıkardı 10 tl verdi hiç de unutmuyorsun diye espri yapmıştı

Gitsene yahu, korkma allah korusun ilerde pişman olursun minik kurbağa. İhmal etme yımırtaları [/B][/QUOTE]

YA O ÇATAL VARYAA

NAPALIM GİTCEM ARTIK,BEN ONLARLA YAŞAMAYA ALIŞTIM NASILSA,CANLARIM BENİM

Ultrason, tahlil elle yoklama

peki ilk süphe? yani genel muayene oldun da öyle mi, yoksa agri sanci, ya da adet de düzensizlik falan mi vardi? cok özel oldular sanirim ama merak ettim. netten arastirinca cok komplike seyler cikiyor, daha cok kuskulaniyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…